|
|
#1 |
|
Rozeznanie
|
wymienię wszystkie za jeden :)
NIEAKTUALNE
DOKŁADKI!!! - 31.08 i 28.08 Witam! ![]() Wish lista post nr 10 ![]() Kosmetyki do wymiany to: WŁOSY Renee Blanche - Olio luminoso - olejek nabłyszczający w sprayu 300ml - produkt profesjonalny. Została prawie połowa. L'oreal Studio Hot Liss - krem wygładzający technologia termo ochrona - ważny do 04.01.2010 - pozostała "mniejsza połowa" ![]() Dove jedwabista gładkość - odżywka - krem wygładzający 200ml - zostało sporo ponad połowa, w sumie tak 3/4. jedwab farouka - biosilk - zostało 1/3 , może ciut mniej, ale na pewno zdecydowanie więcej niż 1/4 echosline - profesjonalne kosmetyki do włosów - odlewka szamponu s7 (do włosów prostych i prostowanych) i maski S7 (do wł. jw.) http://www.echosline.istore.pl/sklep...876,24--0.html nivea odżywka diamentowy blask - 10 ml PIELĘGNACJA Dove summer Glow - balsam brązujący fair to normal skin - zostało 1/3 Dax cosmetics - chusteczka samoopalająca, nie zostawia smug. nowa. 1 szt. Dermika MAT_B COMPLEx 50 ml - krem normalizujący na noc do cery mieszanej - data ważności 02.2010 Vichy Capital Soliel Emulsja matująca do twarzy SPF 50+ 40ml - zostało sporo ponad połowę. Data ważności - 04.2010 vichy capital soleil 50+mleczko ochronne do ciała 7ml vichy capital soleil - balsam sos regenerujący komórki - 7 ml dr irena eris skin mook duo affini krem + duo affini regulator po 2ml razem 4 ml pharmaceris A vita sensilium krem nawilżający do skóry wrażliwej 2ml pharmaceris A opti sensilium cream - krem pod oczy do skóry wrażliwej 2ml elixine krem przeciwzmarszczkowy na dzień i na noc 2 X 2ml KOLORÓWKA Próbka podkładu NORMATEINT z Vichy (seria normaderm) odcień 35 - sand Isana balsam do ust spf 10 - daje efekt lekko biały na ustach - z 10ml została chyba ponad połowa Golden rose lakier 37 - wściekle różowy - prawie nowy, zużycie 5% Miss sporty french manicure lakier - prawie nowy, zużycie 5-10 % oba lakier kupione w te wakacje... L'oreal Age reperfect podkład golden beige 220 1ml Fotki w poście nr 7
Edytowane przez ulisia1 Czas edycji: 2008-09-04 o 10:51 Powód: Info o dodanych zdjęciach i literówki |
|
|
|
#2 |
|
Lady of Harley-Davidson
|
Dot.: wymienię wszystkie za jeden :)
cos u mnie za 3.Renee Blanche - Olio luminoso - olejek nabłyszczający w sprayu 300ml - produkt profesjonalny. Została prawie połowa??
|
#10 |
|
Rozeznanie
|
Wishlista:
Włosy - przede wszystkim. Farouk, Kerastase i inne tego typu. Odżywki, olejki, kąpiele, coś do prostowania. Ewentualnie dove mgiełka wygładzająca do wł farbowanych. Pielęgnacja twarzy i ciała - coś nawilżającego, i ew. na naczynka Kolorówka - niekoniecznie, ewentualnie jakiś tusz do rzęs - nowy Zapachy - (szukam escada sparkling moon i givenchy amariage)
Edytowane przez ulisia1 Czas edycji: 2008-08-31 o 21:14 Powód: poprawka |
|
|
|
#12 |
|
Rozeznanie
|
Nic mi się nie przyda...
|
#13 |
|
Rozeznanie
|
Mogę ewentualnie rozważyć wymianę pojedynczych kosmetyków, tylko że interesują mnie prawie wyłącznie kosmetyki z mojej wishlisty (post 10)
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
hej
a moze cos u mnie? baaardzo interesuje mnie olejek renee blanche, ale moge przyjac jeszcze pare innych rzeczy zajrzyj do mnie
|
#17 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#18 |
|
Rozeznanie
|
Sharlottek, niestety nie
Szukam przede wszystkim rzeczy z wishlisty...
Edytowane przez ulisia1 Czas edycji: 2008-08-28 o 12:21 Powód: literówki |
|
|
|
#20 |
|
BAN stały
|
1.L'oreal Studio Hot Liss - krem wygładzający technologia termo ochrona - ważny do 04.01.2010 - pozostała "mniejsza połowa"
![]() 2.Dove jedwabista gładkość - odżywka - krem wygładzający 200ml - zostało sporo ponad połowa, w sumie tak 3/4. 3.Renee Blanche - Olio luminoso - olejek nabłyszczający w sprayu 300ml - produkt profesjonalny. Została prawie połowa. 7. Vichy Capital Soliel Emulsja matująca do twarzy SPF 50+ 40ml - zostało sporo ponad połowę. Data ważności - 04.2010 cos u mnie za ktoras z tych rzeczy badz wszystkie?
|
|
|
|
#21 |
|
Rozeznanie
|
Princeska - ale Ty z pielęgnacji masz tylko 2 rzeczy a do włosów to już w ogóle nic...
Chętnie się wymienie z Wami dziewczyny... Ale za te rzeczy, o których pisałam że ich potrzebuję...
|
#23 |
|
Rozeznanie
|
Dokładka -
biosilk 15 ml jedwab farouka - nowy, nie otwierany, z kartonikiem-rezerwacja biosilk - szampon wygładzający - z 50 ml zostało ok 15-20ml-rezerwacja vichy capital soleil 50+mleczko ochronne do ciała 7ml vichy capital soleil - balsam sos regenerujący komórki - 7 ml dr irena eris skin mook duo affini krem + duo affini regulator po 2ml razem 4 ml nivea odżywka diamentowy blask - 10 ml pharmaceris A vita sensilium krem nawilżający do skóry wrażliwej 2ml pharmaceris A opti sensilium cream - krem pod oczy do skóry wrażliwej 2ml Givenchy ange ou demon - próbka 1ml rezerwacja L'oreal Age reperfect podkład golden beige 220 1ml elixine krem przeciwzmarszczkowy na dzień i na noc 2 X 2ml Isana balsam do ust spf 10 - daje efekt lekko biały na ustach - z 10ml została chyba ponad połowa Golden rose lakier 37 - wściekle różowy - prawie nowy, zużycie 5% Miss sporty french manicure lakier - prawie nowy, zużycie 5-10 % oba lakier kupione w te wakacje...
Edytowane przez ulisia1 Czas edycji: 2008-08-28 o 21:58 Powód: dokładka |
|
|
|
#25 |
|
Wtajemniczenie
|
Veet Łatwe w użyciu plastry z woskiem do depilacji na zimno - aż 44 plastry!!! (22 podwójne) Mix do skóry normalnej i wrażliwej. + 2 chusteczki po depilacji. Oryginalne opakowanie plastów do skóry normalnej. Wyprodukowane w lutym tego roku.
biosilk 15 ml jedwab farouka - nowy, nie otwierany, z kartonikiem biosilk - szampon wygładzający - z 50 ml zostało ok 15-20ml Givenchy ange ou demon - próbka 1ml |
|
|
|
#28 |
|
Rozeznanie
|
ok, ja też się zgadzam.
biosilk jedwab biosilk szampon zostało ok 15-20 ml veet plastry próbka zapachu za: maniatis liss&love creme i naturals spray truskawka to co teraz...? mam ci pierwsza wysłać...? bo ja to pierwszy raz robię...
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:10.