![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
seks - ja pijana, on trzeźwy
s
Edytowane przez marlena009 Czas edycji: 2012-08-11 o 09:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Rozeznanie
|
Dot.: seks - ja pijana, on trzeźwy
Cytat:
facet zachowal sie hmm...sama okreslilas dosadnie jak Cie potraktowal, wiec coz dodawac. jedyny pozytyw z tej historii to fakt ze masz pewnosc ze zalozyl gumke
![]() |
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na przyszłość - uważaj z alkoholem, bo takie picie Ci nie służy ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
A mnie dziwi, ze Twoja siostra pozwolila Ci isc KOMPLETNIE nawalonej gdzies z jakims chlopakiem. Ja jakbym miala Cie przywiazac do krzesla nigdzie bym Cie nie puscila. Siostry, kolezanki- nie wazne.
A koles bylby dla mnie spalony na calej linii.A |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Lepiej trzymaj się od takiego towarzystwa z dala, bo kiedyś gdyby doszło do podobnej sytuacji i koleś nie miałby prezerwatywy ?
Koleś jest totalnie żenujący, bo jak można wykorzystać pijaną prawie do nieprzytomności dziewczynę ![]() ![]() Swoją drogą masz nauczkę na przyszłość, że w podejrzanym towarzystwie lepiej się nie upijać, zresztą do nieprzytomności to nawet wśród dobrych znajomych lepiej się nie upijać ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Ja mam inne zdanie, podobał ci się, ty mu się podobalas, podejrzewam, że nie wiedział ze urwał ci się film, bo jednak pytałaś o gumke itp. czyli kontaktowałaś. Facet mógł wywnioskować, że tego chcesz. A teraz chce się z toba spotkać więc raczej nie potraktował cie ja szmate na jeden raz. Może nie zrobiłabyś tego gdybyś nie była tak nawalona ale juz się stało i nie wiedze tu jego winy, a z tym nie odzywaniem się to już się dziwnie zachowujesz. Znajomości sie różnie zaczynają
![]()
![]() |
![]() |
#7 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Cos mi sie wydaje, ze bylas pijana, ale nie na tyle, zeby nic nie kontaktowac, a teraz po prostu probujesz zagluszyc wyrzuty sumienia i znalezc jakies autousprawiedliwienie. Nie zganiaj wszystkiego na alkohol. Ale jesli rzeczywiscie tak bylo, to ten facet nomen omen nie ma jaj, no bo jak mozna uprawiac seks ze "zwłokami"?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#11 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() No i facet teraz pisze, chce się spotkać - daj mu szansę autorko ![]() ![]() A sama już tyle nie pij ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
dla mnie już jest du.pkiem że wykorzystał pijaną
a kto wie czy nie dał jej pigułki gwałtu ![]()
![]() |
#14 | |
Raczkowanie
|
nie mogabym z nim normalnie rozmawiać, za bardzo się wtedy upokorzyłam;p;p wtydd;p
---------- Dopisano o 11:22 ---------- Poprzedni post napisano o 11:19 ---------- Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
teraz to on moze sie czuc jak wykorzystany przez pijana laske ![]() ja tez bym sie z nim umowila tymardziej, ze pisalas ze wczesniej ci sie juz podobał
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
może nie powinnaś pić alkoholu ![]()
![]() |
![]() |
#18 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Konto usunięte
|
Ty czy on? Z chlopaka jest kawal swini, zeby w tak perfidny sposob wykorzystac sytuacje i sobie, za przeproszeniem, ulżyc. To on sie powinien wstydzic. Zachowal sie paskudnie, bo dobrze wiedzial, ze bylas polprzytomna i nieswiadoma tego co sie dzieje. Chamstwo i tyle. Jak taki ktos moze Cie w dalszym ciagu pociagac, nie rozumiem? Mialabym wytlumaczenie gdybyscie oboje byli w taki sposob zalani, ale, ze on -zupelnie trzezwy - i takie cos? Wyciagnij duza lekcje z tego na przyszlosc - nie chlej tyle, a jak juz, to tylko w sprawdzonym i pewnym towarzystwie. Ewentualnie przed imprezami ugadaj sie z kims, zeby mial na Ciebie oko - zaufana osoba - przyjaciolka/kolezanka.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
teraz jeszcze tylko czy się nie zaraziłaś hiv, żółtaczką albo czym podobnym
![]() ---------- Dopisano o 12:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ---------- [1=eae59dc78e1e9e84c064a10 ad74dde2dd7f297a0_6313dc7 3a6c64;35587385]Ty czy on? Z chlopaka jest kawal swini, zeby w tak perfidny sposob wykorzystac sytuacje i sobie, za przeproszeniem, ulżyc. To on sie powinien wstydzic. Zachowal sie paskudnie, bo dobrze wiedzial, ze bylas polprzytomna i nieswiadoma tego co sie dzieje. Chamstwo i tyle. Jak taki ktos moze Cie w dalszym ciagu pociagac, nie rozumiem? Mialabym wytlumaczenie gdybyscie oboje byli w taki sposob zalani, ale, ze on -zupelnie trzezwy - i takie cos? Wyciagnij duza lekcje z tego na przyszlosc - nie chlej tyle, a jak juz, to tylko w sprawdzonym i pewnym towarzystwie. Ewentualnie przed imprezami ugadaj sie z kims, zeby mial na Ciebie oko - zaufana osoba - przyjaciolka/kolezanka.[/QUOTE] Amen
![]() |
#22 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() jak chcesz, jak Cię nadal pociąga, to spotkaj się z nim, tylko na trzeźwo, żeby Cię znowu nie 'wyruchał pijanej'.
![]() |
![]() |
#23 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
ogólnie zgadzam się z większością - mogłaś się zachowywać na tyle przytomnie, że gościowi nawet przez myśl nie przeszło, że się zresetowałaś, a już gadanie o zgłoszeniu gwałtu no to błagam ![]()
"Ja mieszkać w Polska i robić kariera my mieć samochód i bullterriera" Edytowane przez Panna Mia Czas edycji: 2012-07-30 o 12:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:50 ---------- Poprzedni post napisano o 12:47 ---------- no i co z tego? czy to od razu mu dalo przyzwolenie, zeby w najbardziej sprzyjajacej temu sytuacji rozpiac jej spodnie i ja przeleciec? Nie. Kawal drania i tyle. Przypominasz mi takim gadanie tych niemadrych ludzi, ktorzy twierdza, ze dziewczyna kogos sprowokowala do gwaltu, bo byla wyzywajaco ubrana. Edytowane przez eae59dc78e1e9e84c064a10ad74dde2dd7f297a0_6313dc73a6c64 Czas edycji: 2012-07-30 o 12:55 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Jak dla mnie to był gwałt.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
[1=eae59dc78e1e9e84c064a10 ad74dde2dd7f297a0_6313dc7 3a6c64;35589784]Bzdura. Opisala jak bylo - byla zalana, slabo kontaktujaca i co chwile tracila kontakt z rzeczywistoscia. Musialby byc slepy i gluchy, zeby nie widziec tego w jakim jest stanie. Po prostu, po swinsku, wykorzystal sytuacje i tyle. Honorowy mezyczna, z zasadami, w zyciu by tego nie zrobil.
---------- Dopisano o 12:50 ---------- Poprzedni post napisano o 12:47 ---------- no i co z tego? czy to od razu mu dalo przyzwolenie, zeby w najbardziej sprzyjajacej temu sytuacji rozpiac jej spodnie i ja przeleciec? Nie. Kawal drania i tyle. Przypominasz mi takim gadanie tych niemadrych ludzi, ktorzy twierdza, ze dziewczyna kogos sprowokowala do gwaltu, bo byla wyzywajaco ubrana.[/QUOTE] przeciez ona nie traciła przytomności tylko urwał jej sie film, i to ze tego nie pamieta to nie znaczy że była nieprzytomna. Jak juz dziewczyny pisały, ja tez nie pamietam kilu imprez ( to było na studiach teraz mi sie nie zdarza ![]() Oskarzenia o gwałt są smieszne, jeszcze dziewczyna pyta gwałciciela kilka razy czy ma gumke ![]()
![]() Edytowane przez salviae Czas edycji: 2012-07-30 o 13:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
Dokładnie, wyjęłaś mi to z ust. Wykorzystanie dziewczyny, która nie protestuje tylko przez spożytą przesadną ilość alkoholu to zwykły gwałt. Ale teraz już raczej 'po ptakach'. Jedyna rada to następnym razem uważać na ilość alkoholu i towarzystwo.
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
zuy mod
|
[1=eae59dc78e1e9e84c064a10 ad74dde2dd7f297a0_6313dc7 3a6c64;35589784]Bzdura. Opisala jak bylo - byla zalana, slabo kontaktujaca i co chwile tracila kontakt z rzeczywistoscia. Musialby byc slepy i gluchy, zeby nie widziec tego w jakim jest stanie. Po prostu, po swinsku, wykorzystal sytuacje i tyle. Honorowy mezyczna, z zasadami, w zyciu by tego nie zrobil.[COLOR=Silver] [/QUOTE]
Chyba nigdy nie widziałaś osoby której urwał się film. Wielokrotnie gadałam z ludźmi o których, fakt, można było powiedzieć że trzeźwi nie są- ale jak najbardziej kontaktujący - a rano nie pamiętali NIC, kompletnie NIC. Albo mieli przerywany film. Autorka prawdopodobnie nie zasypiała tylko ma luki w pamięci - zdarza się. Mnie kiedyś witali na mieście jacyś faceci, z którymi ponoć gadałam na imprezie - nawet twarzy nie poznałam. Autorko, spotkaj się z nim i wyjaśnij. Nie sądzę żeby on sobie zdawał sprawę z tego, że Ty tego nie pamiętasz do końca.
![]() |
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
dla mnie to wcale na gwałt nie wygląda, skoro autorka sama go zachęcała, pytała o gumkę itp.
Spotkaj się z nim i pogadaj, spróbuj spojrzeć z dystansem na to, pośmiej się z sytuacji będzie Ci lepiej (choć wiem, że to za☠☠☠iście trudne pewnie). a poza tym : Mogło być tak, że Ty też mu wpadłaś w oko wcześniej i sam się teraz czuje "wydymany" przez Ciebie .. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:50 ---------- Poprzedni post napisano o 13:49 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 13:55 ---------- Poprzedni post napisano o 13:50 ---------- Nie mierz wszystkich swoja miara. Ludzie bardzo, BARDZO roznie reaguja na alkohol. Mi rowniez zdarzylo sie w zyciu mocno pic i rowniez kontrola zawsze byla, ALE raz w zyciu - majac 19 lat - zdarzylo mi sie okropnie uchlac i pamietam to jak dzisiaj jak lezalam, widzialam ludzi dookola, slyszalam co mowili, dokladnie wiedzialam co sie dzieje, a nie moglam palcem ruszyc, ani slowa powiedziec. I niestety, ale rowniez wtedy padlam ofiara jednego typa, ktory staral sie mna rzekomo 'opiekowac' - tyle, ze skonczylo sie jedynie na dotykaniu moich piersi, bo w pore znajomi zauwazyli co sie dzieje i go wykopali z imprezy. I pamietam ta niemoc i to jak przerazilo mnie to nastepnego dnia, bo pamietam to uczucie niemocy i bezsilnosci. Od tamtej pory bardzo sie kontroluje. Zdania nie zmienie: facet perfidnie, jak ostatnia swinia, wykorzystal sytuacje i pijana w sztok dziewczyne. Edytowane przez eae59dc78e1e9e84c064a10ad74dde2dd7f297a0_6313dc73a6c64 Czas edycji: 2012-07-30 o 13:58 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:36.