![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() Wymienię Elle YSL Edp ok 29-28ml
Nieaktualne
Witajcie ![]() Wymienię Elle YSL edp , pochodzi z wymianki, oryginalnosć potwierdzona w wątku weryfikacyjnym, https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=414736&page=69 z powodu ciąży nie jestem w stanie znieść tego zapachu ![]() Szukam świeżych zapachów ale nie wykluczam wyjątków wish EL pleasures EL pleasures bloom AA Mandarynka- Bazylia Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2011-02-02 o 16:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymienię Elle YSL Edp ok 29-28ml
hey! coś u mnie?
![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję nic nie znalazłam
![]() ---------- Dopisano o 12:36 ---------- Poprzedni post napisano o 12:35 ---------- Jestem zainteresowana Diorem chciałabym go tylko niuchnąć, w recenzjach jest opisany jako świeży ![]() Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2011-01-28 o 12:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Może coś u mnie? Co prawda nie mam za bardzo świeżaków, no ale... może jakiś wyjątek się znajdzie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;24679737]może u mnie
![]() Dziękuję ale nic nie znalazłam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
"Jestem zainteresowana Diorem chciałabym go tylko niuchnąć, w recenzjach jest opisany jako świeży Możesz wkleić fotkę?
czyżby to było do mnie? ![]() jeśli tak to spokojnie, na razie dior jest w negocjacjach aczkolwiek może okazać się, że za 1-2 dni sytuacja się wyjaśni i będzie całkowicie do wzięcia. Ty sobie spokojnie sprawdź, a ja napiszę czy dior wolny czy nie ![]() ---------- Dopisano o 13:03 ---------- Poprzedni post napisano o 12:58 ---------- Jeśli zainteresuje Cię dior to ja jestem wstępnie na DUŻE TAK tylko czekam na decyzję innej osoby w sprawie diora ![]() także dam znać
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
tak ten zapach jest świeży, kojarzy mi się z rześkim powietrzem w upalne lato o poranku, ogrodzie wypełnionym cytrusami i wyczuwam zapach herbaty.
podoba mi się, gdyby tylko dior nie powodował migren u mnie używałabym go z całą pewnością ![]()
![]() |
#14 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Moze cos u mnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiesz co, wyjechałam na weekend i nie mam buteleczki przed nosem, ale jeśli dobrze kojarzę to mam chyba buteleczkę o poj. 50 ml i myślę, że ze 40 zostało. No chyba, że to byla trzydziestka jednak... Ale kojarzy mi się, że jednak 50 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
może light Blue?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jeśli nie to mam pytanie czy interesują Cię tylko perfumy czy również kosmetyki pielęgnacyjne ? kisssek,thelila,LikeTheCh ocolate podziękuję ![]() annamonica Podziękuję za Diora niestety jest migrenogenny ---------- Dopisano o 15:39 ---------- Poprzedni post napisano o 15:34 ---------- Może be happy? Chciałabym przetestować ![]() Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2011-01-29 o 14:41 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
BAN stały
|
Bardzo chętnie
![]() ![]() Edytowane przez drtdart Czas edycji: 2011-01-29 o 15:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
BAN stały
|
testuj do woli , nie ograniczam Ci czasu . Daj znać jak już będziesz mogła podjąć decyzję . Mi dość mocno zależy na YSL więc cierpliwie poczekam.
to jest Happy to Be ten :http://www.fragrantica.com/perfume/C...To-Be-378.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
u mnie wszystkie zapachy diora wywołują nieznośnie bóle głowy...
![]() pozdrawiam ![]()
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:17 ---------- Poprzedni post napisano o 17:08 ---------- Cytat:
z kosmetyków mogę zaproponować do wyboru: 1 antyperspirant trójaktywny bezzapachowy Iwostin "aspiria" w kulce oczywiście nie używany, 2 odżywkę timotei rumiankowa 300ml użyta 2 razy , 3 odżywka pantene do cienkich 200ml, użyta 2 razy z zapachów: 1 odlewka Diora Dolce Vita ok 5ml w penie, 2 firmowa próbkapaco rabanne black1,2 ml brak psiknięcia testowego |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:53.