|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Lumene, Clinique, Soyfem, Curbicia, L'oreal
Nieaktualne
Witam, poniżej moja lista rzeczy poszukiwanych - jeśli coś mnie bardzo zainteresuje - chętnie szukam poza wątkiem ![]() Na czerwono - najpilniejsze Na niebiesko - najmniej pilne - raczej jako uzupełnienie wymiany Lista jest dość obszerna, także trudno mnie będzie skusić na coś poza nią. Pielęgnacja: Twarz: > Preparat zmniejszający pory np. Clinique - Pore minimizer - tylko próbki, miniaturki > Tonik z alkoholem (np. l'oreal pure zone) > Glinka Ghassoul marokańska, każda ilość Włosy: > Dobra pielęgnacja do włosów tłustych u nasady i suchych na końcach chętnie: KLORANE - z wyciągiem z pokrzywy - seria Curbicia > Odlewki profesjonalnej pielęgnacji do włosów (100-200 ml) (chętniej szampony) > Lakier L'oreal Infinium - tylko wersja 100 ml - 2 albo 3 > Alfaparf - kryształki do włosów > Schwarzkopf: + Maska regeneracyjna - Repair Rescue + Ekspresowa maseczka regenerująco-wygładzająca - podłużne saszetki po 15 ml - każda ilośc Ciało: > Ziaja Rebuild - masło do ciała > Żele pod prysznic, płyny, kule do kąpieli – łatwo mnie skusić - Aquolina, YR >Pielęgnacja Tołpa - tylko niektóre kosmetyki m.in. balsam wygładzająco - ujędrniający > Joanna - masło kawowe do ciała - Tylko nowe > Dove - Supreme silk - krem do ciała - TYLKO NOWY > Bielenda Beauty Milky - krem do ciała > Preparaty antycellulitowe, mogą być próbki > Bielenda SexyLook - do biustu Zapachy: (w przypadku tych droższych - tylko mniejsze ilości -próbki, odlewki do atomizerków, końcówki, miniatury - nie chcę oddawać pół wątku za zapach > Zapachy demeter > Puma - Puma red > Nina Ricci - Nina > Kenneth Cole - Black > Lacoste - Inspiration > CK - euphoria blossom > Lalique - Amethyst > Yves Rocher - YRIA i pewnie inne Chętnie przyjmuję też próbeczki zapachów - zarówno męskich jak i damskich Poszukiwane próbki: Cat deluxe at night Aquolina - Chocolovers CK - obsession night a z męskich Hugo Boss XY Kolorówka: > Bell - cienie w musie, nr 130 > Lumene - baza pod cienie > Korektor pod oczy w pędzelku - np. revlon > Pędzel do pudru sypkiego do brązera / do cieni > Sypkie cienie Gosh - tylko niektóre odcienie (odpadają bardzo jasne, oraz wszelkie odcienie niebieskiego) > Smacker - Lip frosting - tylko truskawka lub berry surprise - tylko nowe lub z niewielkim ubytkiem > Błyszczyki Juicy Tubes (mini)– delikatne róże > mini Superbalmy Clinique Można mnie też kusić inną kolorówką, za podkłady z góry dziękuję - nie używam Inne: > Biżuteria Hand-made, ale mogę być wybredna > Preparat z soją - SOYFEM - każda ilość! > Akumulatorki AA oraz AAA - najlepiej GP - tylko nowe, zapakowane fabrycznie Książki (tylko w stanie idealnym, lub nowe!): > Jak żyć z właścicielem neurotycznego kota > Sapkowski - cała saga od tomu "Krew Elfów" wzwyż Ciuszki: > cieniutki paseczek - najchętniej czarny > Nowe skarpetki 'stópki' - na rozmiar 40 > Legginsy czarne, tylko nowe, L Nieaktualne: > Szklany pilnik do paznokci - tylko nowy! > Essence - All Over Highlighter > Duży pędzel do pudru - SEPHORA XL > Clinique - Lotion nr 2 - każda ilość > Scrub do ciała lirene - pomarańczowy > Lumene - krople witaminowe do twarzy - olejek dwufazowy Edytowane przez słonik Czas edycji: 2008-10-19 o 12:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
Przekupka: 28 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Lumene, Clinique, Soyfem, Curbicia, L'oreal
Mogę oddać Ci mini tonik Cllinique zielony do cery normalnej/mieszanej, zawiera alkohol, lecz chyba niewiele, ale ja go czuję i nie używam. Mam buteleczkę 20 ml, kapkę uszczknęłam.
w moim wątku są też dwa preparaty prof do pielęgnacji włosów. I mam też próbkę preparatu zmniejszającego pory Estee Lauder (serum), chyba 1,5 ML.
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
słoniku, z poszukiwanych rzeczy posiadam szampon Kadus ( rozmawiałyśmy niegdyś o nim - nabyłam kolejne opakowanie - więc w grę wchodzi jedynie odlewka )
Z toników - polecam szczerze - choć śmierdziel niemiłosierny, - Benzacne ( alkoholu ma niewiele, jest na kwasie mlekowym ) - mogę zrobić również odlewkę na próbę, warto wypróbować przed zakupem bo nie każdy zniesie ten różanodrożdżowy zapach. Z zapachów męskich mam miniaturę Azzaro Acteur, nowa w kartoniku 5ml. Do tego zrobiłam dokładkę |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Za szampon kadus na razie podziękuję, był w porządku, ale mnie nie zachwycił i szukam dalej ![]() Za tonik również - leci do mnie aktualnie effaclar i clinique, także mam spory zapas ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:26.