dziewczyny potrzebuje porady ;) - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-10-26, 11:42   #1
my501c
Przyczajenie

dziewczyny potrzebuje porady ;)

Chciałabym poznać wasze opinie na temat znajomości zawartych na dyskotekach.
Najpierw może opowiem swoją (troszeczkę skomplikowaną) historię...
Poznaliśmy się w ubiegłoroczne wakacje na jednej z dyskotek. Przez około trzy miesiące widywaliśmy się tam dwa razy w tygodniu, często rozmawialiśmy. Po jakimś czasie chłopak ten zaprosił mnie na drinka. Skończyło sie to czułymi pocałunkami. Następnie odprowadził mnie on do domu, poprosił również o numer telefonu, jednak przez przypadek wpisałam o jedną cyfrę za dużo. Nie chciałam tego. Muszę się również przyznać, że nie zachowywałam sie podczas drogi tak jak na dziewczynę zafascynowaną chłopakiem przystało. W ten sposób kontakt urwał sie na ok. 3 miesiące. Po tym czasie spotkaliśmy sie na zawodach sportowych. Ja byłam z koleżankami, a on z kolegami. Dostałam od niego zaproszenie na naszej klasie. Próbowałam, napisałam mu wiadomość , jednak w odpowiedzi dostałam wiadomość, że wyjeżdża za granice. Wrócił po 5 miesiącach. Od tego czasu podglądaliśmy sie na portalu nk wielokrotnie. Jednak żadna ze stron nie wykazała się inicjatywą aby zacząć rozmowę. Od naszego poznania upłyną już rok. Co mogę teraz zrobić i czy aby na pewno ja skoro on powinien bo jest mężczyzną. Co sądzicie o tej sprawie?
my501c jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-26, 12:30   #2
Dosiak
BAN stały

Dot.: dziewczyny potrzebuje porady ;)

Może najpierw zdecyduj się, z którym chłopakiem chcesz odnowić kontakt, bo założyłaś dwa wątki i w każdym z nich chodzi o innego kolesia prawda?
Dosiak jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-26, 12:32   #3
Ptysio5
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dosiak Pokaż wiadomość
Może najpierw zdecyduj się, z którym chłopakiem chcesz odnowić kontakt, bo założyłaś dwa wątki i w każdym z nich chodzi o innego kolesia prawda?

w końcu chandra jesienna i zima idzie
Ptysio5 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-26, 12:35   #4
my501c
Przyczajenie

owszem założyłam dwa wątki ale dotyczą one innych osób, jedna z sytuacji opisuje moją przyjaciółkę...
Stary 2008-10-26, 12:37   #5
Fresa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez my501c Pokaż wiadomość
Chciałabym poznać wasze opinie na temat znajomości zawartych na dyskotekach.
Najpierw może opowiem swoją (troszeczkę skomplikowaną) historię...
Poznaliśmy się w ubiegłoroczne wakacje na jednej z dyskotek. Przez około trzy miesiące widywaliśmy się tam dwa razy w tygodniu, często rozmawialiśmy. Po jakimś czasie chłopak ten zaprosił mnie na drinka. Skończyło sie to czułymi pocałunkami. Następnie odprowadził mnie on do domu, poprosił również o numer telefonu, jednak przez przypadek wpisałam o jedną cyfrę za dużo. Nie chciałam tego. Muszę się również przyznać, że nie zachowywałam sie podczas drogi tak jak na dziewczynę zafascynowaną chłopakiem przystało. W ten sposób kontakt urwał sie na ok. 3 miesiące. Po tym czasie spotkaliśmy sie na zawodach sportowych. Ja byłam z koleżankami, a on z kolegami. Dostałam od niego zaproszenie na naszej klasie. Próbowałam, napisałam mu wiadomość , jednak w odpowiedzi dostałam wiadomość, że wyjeżdża za granice. Wrócił po 5 miesiącach. Od tego czasu podglądaliśmy sie na portalu nk wielokrotnie. Jednak żadna ze stron nie wykazała się inicjatywą aby zacząć rozmowę. Od naszego poznania upłyną już rok. Co mogę teraz zrobić i czy aby na pewno ja skoro on powinien bo jest mężczyzną. Co sądzicie o tej sprawie?
To ten sam facet, co z drugiego wątku?
Fresa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-26, 12:44   #6
drazyboss
Raczkowanie

Moim skromnym zdaniem jeżeli ci zalezy to napisz pierwsza mozesz zapytać go czy ma ochote pójść z toba na piwo/sok/kawe.W dzisiejszych czasach dziewczyny często przejmują inicjatywe. Osobiście nie widzę w tym nic dziwnego. Sama także często robie pierwszy krok...Ty chyba tez powinnaś. Zwłaszcza, ze ostatnio to ty zawaliłas. Dałaś mu za długi numer.On moze nie wiedzieć ze to przez przypadek moze mysli ze zrobiłaś to celowo??? działaj!!!!

P.S.

"Muszę się również przyznać, że nie zachowywałam sie podczas drogi tak jak na dziewczynę zafascynowaną chłopakiem przystało."

Jak zachowuje sie dziewczyna zafascynowana chłopakiem???Często pokazjujesz im ze jestes nimi ZAFASCYNOWANA???
drazyboss jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-26, 12:50   #7
Wroclovianka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez my501c Pokaż wiadomość
owszem założyłam dwa wątki ale dotyczą one innych osób, jedna z sytuacji opisuje moją przyjaciółkę...
To czemu piszesz w pierwszej osobie

Wizaż rządzi, Wizaż radzi, Wizaż nigdy Cię nie zdradzi
Wroclovianka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-10-26, 13:01   #8
my501c
Przyczajenie

w sumie to nie ja pisałam a moja przyjaciółka ale z mojego konta dlatego wygląda to jakbym jak przedstawiała swoje dwie sytuacje
Stary 2008-10-26, 20:33   #9
koKOro
Zakorzenienie

to ja sobie podaruje

zakorzenienie
koKOro jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości