|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
dziewczyny potrzebuje porady ;)
Chciałabym poznać wasze opinie na temat znajomości zawartych na dyskotekach.
Najpierw może opowiem swoją (troszeczkę skomplikowaną) historię... Poznaliśmy się w ubiegłoroczne wakacje na jednej z dyskotek. Przez około trzy miesiące widywaliśmy się tam dwa razy w tygodniu, często rozmawialiśmy. Po jakimś czasie chłopak ten zaprosił mnie na drinka. Skończyło sie to czułymi pocałunkami. Następnie odprowadził mnie on do domu, poprosił również o numer telefonu, jednak przez przypadek wpisałam o jedną cyfrę za dużo. Nie chciałam tego. Muszę się również przyznać, że nie zachowywałam sie podczas drogi tak jak na dziewczynę zafascynowaną chłopakiem przystało. W ten sposób kontakt urwał sie na ok. 3 miesiące. Po tym czasie spotkaliśmy sie na zawodach sportowych. Ja byłam z koleżankami, a on z kolegami. Dostałam od niego zaproszenie na naszej klasie. Próbowałam, napisałam mu wiadomość , jednak w odpowiedzi dostałam wiadomość, że wyjeżdża za granice. Wrócił po 5 miesiącach. Od tego czasu podglądaliśmy sie na portalu nk wielokrotnie. Jednak żadna ze stron nie wykazała się inicjatywą aby zacząć rozmowę. Od naszego poznania upłyną już rok. Co mogę teraz zrobić i czy aby na pewno ja skoro on powinien bo jest mężczyzną. Co sądzicie o tej sprawie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: dziewczyny potrzebuje porady ;)
Może najpierw zdecyduj się, z którym chłopakiem chcesz odnowić kontakt, bo założyłaś dwa wątki i w każdym z nich chodzi o innego kolesia prawda?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
owszem założyłam dwa wątki ale dotyczą one innych osób, jedna z sytuacji opisuje moją przyjaciółkę...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Moim skromnym zdaniem jeżeli ci zalezy to napisz pierwsza
![]() ![]() ![]() P.S. "Muszę się również przyznać, że nie zachowywałam sie podczas drogi tak jak na dziewczynę zafascynowaną chłopakiem przystało." Jak zachowuje sie dziewczyna zafascynowana chłopakiem???Często pokazjujesz im ze jestes nimi ZAFASCYNOWANA ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
w sumie to nie ja pisałam a moja przyjaciółka ale z mojego konta dlatego wygląda to jakbym jak przedstawiała swoje dwie sytuacje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
to ja sobie podaruje
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:21.