|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
~~ wish lista czyli to czego szukam :):) pomozcie mi w tych poszukiwaniach~~
nieaktulny.
oto ona ![]() A oto czego szukam ; - peelingu Norela - kremy maseczki do stóp, paznokci -korektor do cery naczynkowej -kremy na zmarszczki (raczej nowe) -plynu do demakijazu ziaja, dwufazowy * zwylky bialy lub czarny long * smackers tylko nowy * koszulka z napisem I love NY *perfumy i kosmetyki britney spears J.Lo, jessici simpson oraz innych gwiazd *kamizelka (najlepiej czarna) *woda termalna vichy, la roche lub jakies inne dobre firmy *zwiewne, dziewczyce koszulki, tuniki *rurki(razmiar 28) *koszulki, bokserki ze smiesznymi napisami, obrazkami itp ( longi, tuniki) przede wszystkim białe i czarne * spodnie przed kolano chetnie w krate *bibułki matujące najchetniej z clear&clean *kolczyki ale tylko wkretki *grzybka *samoopalacz (chętnie z nivea) zarowno do twarzy jak i reszty ciała *torebki *trampki chetnie conversy *adidasy, ale takie wyzsze, za kostke typu nike dunk, baaaardzo chetnie reebok freestyle *ciekawe bluzy, sweterki *japan style *kosmetyki dla cery wrazliwej, naczynkowej *kosmetyki naturalne z minerałami *bransoletke (coś podobnego jak w załaczniku) i wiele innych ktorych nie pamietam ![]()
Edytowane przez karola9393 Czas edycji: 2009-09-17 o 14:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
Przekupka: 10 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: ~~ wish lista czyli to czego szukam :):) pomozcie mi w tych poszukiwaniach~~
zapraszam do siebie, a nóż coś znajdziesz
![]()
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ~~ wish lista czyli to czego szukam :):) pomozcie mi w tych poszukiwaniach~~
Zapraszam!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
do goory! oddam wiele
![]()
![]() |
#18 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
ok ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:35.