![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zapraszam! Firmowe ciuchy i bielizna. New look, H&M, Vila, Only itd.
Bielizna (większość tylko przymierzona i wyprana)
1. Oddam za coś super!! a) H&M 80C stan. -bdb b) Marks&Spencer 75 B( raczej mniejsze B) stan- bdb c) H&M 80C 2. a) Change rozm.40 stan bdb b) Obssesive rozm M nowe 3. Wszystkie rozmiaru S/M Oddam za drobiazgi 4. a) H&M (w kolorze zgniłej zieleni) rozm. M/L Raz założone i wyprane. Niestety po praniu zaczęły się skręcać.. ale jak się założy to się rozprostowują ![]() b) Sloggi (niebieskie) rozm L stan bdb c) białe, biodróweczki. Rozm M. Stan -bdb ( po praniu troszeńkę się zmechaciły) d) czarne, zabudowane stringi, z grubego materiału. Stan bdb rozm. M 5. a) TRIUMPH. czerwony biustonosz, nieusztywniany. Stan bdb. Rozm 70/75 małe B b) czerwony z koronkami. Stan bdb rozm. B75 6. a) New look. Stan db. Rozm 75 A b) apaszka Edytowane przez maaddzziiaa Czas edycji: 2008-08-21 o 18:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
1. Sweterek, rozm. L stan -bdb
2. New Look. Czarne, eleganckie spodnie. Rozm 42 (na kogoś niższego) stan -bdb (trzeba trochę podszyć jedną nogawkę) 3. Atmosphere. Śliczna, zwiewna sukienisia, rozm 42/44 stan: idealny. Za coś super!! 4. Vila super sukienka w kreopy. Rozmiar to M/L stan -bdb 5. Terranova, rozm S NOWY (kolor kawa z mlekiem) 6. Dorothy Perkins. jasno niebieska tuba. Rozm S/M stan -bdb Edytowane przez maaddzziiaa Czas edycji: 2008-08-21 o 20:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
1. Atmosphere. zielona bokserka. Rozm M, stan bdb
2. Śliczna, plisowana spódniczka w kratkę firmy RIVER ISLAND40. Jest z grubego materiału, ślicznie leży. Za coś super. (czy jakoś tak ;p ) Rozm to 3. Cudowna tuniczka, koronkowa, brązowa, z cekinowym paskiem. Rozm oceniam na M/małe L Tunika jest jak nowa. 4. H&M bokserka. Rozm ok M. Stan db Edytowane przez maaddzziiaa Czas edycji: 2008-08-21 o 20:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Bezfirmowe bluzeczki ;-)
1. M, stan bdb 2. L/ew. XL stan -bdb 3. M stan bdb 4. M, nowa Edytowane przez maaddzziiaa Czas edycji: 2008-08-21 o 20:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
1. . Czarna bluzka, z koronkową wstawką (rękawki z koronki). Bluzka jest "na skos". Stan : db rozm. oceniam na M
2. JEANSY ONLY : Świetne, porządne jeansy super firmy ONLY. Niestety przetarły mi się kiedyś w kroku, ale dobra krawcowa bardzo umiejętnie sobie z tym poradziła i to zaszycie wygląda jakby to tak miało być ;-) Spodnie można podwijać (tak nawet lepiej wyglądają). Dziwię się, że nikt ich jeszcze nie zagarnął ![]() Edytowane przez maaddzziiaa Czas edycji: 2008-08-21 o 20:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
1. Nowe (bez metki) dresy, brązowo-pomarańczowe. Rozm. z metki niby L, ale są to M-ki.
2. Czarny portfel (jak nowy) 3. Różowy portfel, stan bdb 4. Torebeczka ;-) Edytowane przez maaddzziiaa Czas edycji: 2008-08-21 o 20:14 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
1. Torebka, stan bdb
2. Różowe okulary (opis na zdjęciu) 3. Czerwone butki, rozm. 41 4. Zabawne klapeczki, raz używane. Rozm 40 Edytowane przez maaddzziiaa Czas edycji: 2008-08-21 o 20:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
cos u mnie za:
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...4&d=1219338429 nie noszone? http://www.wizaz.pl/forum/attachment...1&d=1219341017 jaki rozmiar?
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
Coś u mnie za :
d) czarne, zabudowane stringi, z grubego materiału. Stan bdb rozm. M c) H&M 80C a) H&M 80C stan. -bdb Mam poza wątkiem czarny pikowany płaszcz rozmiar 40, trochę za kolana ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
oj kurcze to sukienka bedzie za duza ;( to u Ciebie podobają mi się: http://www.wizaz.pl/forum/attachment...4&d=1219338429 i http://www.wizaz.pl/forum/attachment...6&d=1219345926
proponujesz coś ? ![]()
![]() |
#17 |
Rozeznanie
|
cos za czarny portfelik i biala tube?
![]() ZOSTAŃ trendsetterką MAYBELLINE i otrzymuj KOSMETYKI za FREE ![]() - dzis dostalam tusz do rzes + 20 probek podkladu - naprwde warto ![]() chetne prosze o adres e-mail do mnie na pw albo na watek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Rozeznanie
|
znajdziesz coś za to?
![]() https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1219346178
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
podoba mi sie kilka rzeczy znajdziesz cos u mnie ...?;>
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
b) Marks&Spencer 75 B( raczej mniejsze B) stan- bdb
b) Obssesive rozm M nowe 3. Wszystkie rozmiaru S/M Oddam za drobiazgi 2. Różowe okulary (opis na zdjęciu) cos u mnie?
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za http://www.wizaz.pl/forum/attachment...2&d=1219341017 ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Mogę oddać bluzkę za stanik M&S i okulary, ew te majtki z 3 zd (dlugo byly chodzone)?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
rajstopki kosztowały prawie 70zł i niestety nic za nie nie znalazłam
![]() Chodzi mi o te majtki z 3 fotki. Dlugo byly noszone?
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
No niestety za rajstopki nic nie znalazłam
![]() A powiedz mi ktory to ten stanik z miseczka B? ten brązowy? To jak mało chodzone to bylabym chętna na te majty, okulary i staniczek i bluzke. Nie wiem co ty o tym sadzisz bo nie wiem ile kosztował stanik.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:40.