|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
Z desperacją szukam...
NIEAKTUALNE
SZUKAM: -wszystkiego z Hello Kitty, Glovestar, jazgot. -staników z orginalnymi nadrukami 70A lub AA -krótkich rękawiczek bez palców. -mgiełek do ciała lub twarzy. -koszulki z napisem "Brother for sale". -wsztstkich tomów Harrego Pottera -tahitian holiday Avon 50ml -balsamu do ciała Flower by Cynthia Rowley -wody toaletowej Miss Punk -butów slip-on rozmiar 37 -naklejek na paznokcie -odlewek perfum Demeter -torby worka z tkaniny -wszystkiego z Emily Strange. -książek "Dziwna Emily" i "Tajna ksiega dziwów". -diamentowej odżywki do paznokci Wibo. Edytowane przez Pfff34 Czas edycji: 2008-09-15 o 18:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
Dot.: Z desperacją szukam...
mam dla Ciebie taką książeczkę:
Peruwiański rybak ginie na morzu bez śladu. U wybrzeży Norwegii eksperci od odwiertów naftowych odkrywają na dnie morskim zagadkowe kolonie robaków. A potem wydarzenia następują jedno po drugim: wieloryby i delfiny atakują łodzie z pasażerami, zatapiają frachtowce na wszystkich morzach świata. Parzące meduzy przepędzają turystów ze słonecznych plaż Australii. W restauracjach eksplodują homary, rozpryskując przy tym śmiertelnie niebezpieczną substancję. Miliardy krabów wychodzą z morza w Nowej Anglii i zatruwają miasta na wschodnim wybrzeżu Ameryki. I wreszcie połowa Europy znika pod wodą na skutek potężnego tsunami? Świat morski, zagrożony przez bezmyślną działalność człowieka, musi się bronić. Konfrontacja ludzie - ocean kończy się niemal zagładą Ziemi. Wobec globalnego zagrożenia do akcji wkracza grono najwybitniejszych naukowców, którzy odkrywają, że kataklizmami steruje inteligentna istota żyjąca w morzu. Aby uratować świat, trzeba porozumieć się z nią, rezygnując z próby dominacji. Czy ludzie będą w stanie się tego nauczyć? Niedawno skończyłam oglądać serial "Na powierzchni", który opowiada o dziwnych stworzeniach morskich coraz bardziej ingerujących w życie ludzi na powierzchni oceanów. Serial mnie urzekł, a tą książkę niemal zaraz potem odkryłam w Empiku jako nowość. Kocham opowieści o fantastycznych istotach żyjących w wodzie, a koncepcja tej książki wydaje mi się szczególnie zachęcająca... Jest grubaśna i w świetnym stanie. Oczywiście po angielsku. Mi się podobała. Zapraszam ![]()
![]() |
#8 |
BAN stały
|
Dot.: Z desperacją szukam...
up
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:03.