![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Wymienię ...szafka pełna ciuszków. oHej Zapraszam , rzeczy nowe i używane w stanie idealnym , dobrym lub bardzo dobrym. CHĘTNIE SIĘ POZBĘDĘ . szkoda żeby się marnowały ... żeczy wymienione usuwam z wątku ![]() ZAPRASZAM ![]() *nie odmieniam się *osoby które mają mniej niż 5 przekupek , albo jakiegoś chociażby jednego negatywa wysyłają pierwsze ![]()
Edytowane przez cotynato Czas edycji: 2008-09-18 o 13:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: szafka pełna ciuszków. o
SPÓDNICZKI .Spódniczka H&M rozmiar: 38 Wymiary : szerokość: 33 długość: 40 .Spódnica KappAhl rozmiar : uniwersalny - elastyczna Wymiary: długość: 38-50 szerokość: 36 .Spódnica h&m rozmiar m/l jednak rozciąga się więc bez problemu wejdzie też na większe osoby ![]() ![]() .Spódniczka only rozmiar M , ciemny granat , bardzo ładnie się układa na osobie, krótka z dwoma kieszonkami. .Bobka NOWA z metkami , rozmiar M , ale się rozciąga troszkę ![]() . Edytowane przez cotynato Czas edycji: 2008-09-16 o 12:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
BOLERKA I KAMIZELKI .Różowe sweterkowe bolerko George rozmiar: m/l szerokość:45 rękawy 3/4 .Kamizelka zielona rozmiar M/ L .Bolerko-bluza z kapturem rozmiar M ? ( widać że noszona) .Białe bolerko Awear ja ma rozmiar M i była dobra
![]() Edytowane przez cotynato Czas edycji: 2008-09-16 o 13:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
SUKIENKI I TUNIKI . Sukienka ogrodniczka Zoe rozmiar : s Wymiary: długość z szelkami na max: 85 szerokość w pasie /biodrach: 40 .Sukienko-tunika rozmiar M ze srebrną połyskującą nitką . nie oddam łatwo Wymiary: później .tunika czarna , rozmiar s /m ładnie eksponuje biust . ..Tunika/ Bluzka Gina Tricot rozmiar: S elastyczna szerokość paska pod biustem:30 długość: 56 Edytowane przez cotynato Czas edycji: 2008-09-16 o 13:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
BLUZECZKI .Koszulka Bay rozmiar: 10 Wymiary: szerokość: 31 wysokośc: 53 nie ma. .Zółta rozmiar m ![]() ![]() .Bluzka terranowa rozmiar M stan db+ napis ,, bo boyfrens no problem,, ![]() .Long gina tricot romiar mna upartego L
![]() Edytowane przez cotynato Czas edycji: 2008-09-17 o 10:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
BLUZKI Z DŁUGIM RĘKAWKIEM
.Bluzka z kołniezykiem na haftki Express rozmiar M Wymiary: szerokość:43 wysokość: 52 .bluzka ginatricot rozmiar M/ L .Polo GinaTricot rozmiar M . bluzka urocza z guziczkami , jednak na dole popruta i z cinkiego materialu oddam za koszt wysyłki. .Bluzka Atmosphere rozmiar L szerokosc :43 długośc : 56 .koszulka chyba ONLY ale musze sprawdzic s/m Edytowane przez cotynato Czas edycji: 2008-09-03 o 12:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
BLUZY
.Bluza-Long różowy z dużym kapturem rozmiar L .Nietoperz house sweterkowy , rozmiar L ma dwie dziurki z tyłu , prawie niewidoczne. ..bluza firmy image rozmiar podono xl ;o jednak ja mam Mi była dobra długośc 55 szerokość 40 rekaw od pachy 51 .Bluza h&m z cekinkowym trójkącikiem rozmiar z metki 38 dlugosc 60 szerokosc:44 rekaw od pachy:52 nie ma. Edytowane przez cotynato Czas edycji: 2008-09-20 o 12:14 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
BLUZKI, BOKSERKI
.zielona zwykła bokserka rozmiar s .bluzki różne .bokserka z motywem wojskowym , rozmiar s/m , z tyłu siateczka .zywkła różówa bluzka ładnie eksponuje dekold przez marszczenie rozmiar uniwersalny -rozciągliwa .bokserka w paski bez metek ;o rozmiar raczej s Edytowane przez cotynato Czas edycji: 2008-09-03 o 12:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
TUBY, BLUZKI
.tuba różowa Wymiary : szerokość: 33 wysokość: 36 .Tuba błękitna Dorothy Perkins rozmiar: 38 Wymiary: szerokośc: 36 wysokość: 40 .Sweterko-bluzka wiązana na szyi H&M rozmiar z metki to 42 . ja mam M i jest dobra .Nietoperz czarny rozmiar L może nawet XL ale ja mam M i nosiłam Edytowane przez cotynato Czas edycji: 2008-09-03 o 12:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
RÓŻNE .ładna -tunika ? bluzka ? ciekawy wzór , swobodnie opada , na dekoldzie cekinowo siateczkowy element z dziurką na nitkę czy coś do zawiązania na szyi , jednak nie wiem na co ? może na jakąś wstążkę albo nie wiem co ![]() ![]() ![]() .bolerko w paski rozmiar S/góra M .Spodenki Lonsdale rozmiar :8 Wymiary : szerokośc w pasie/ biodrach: 35 długośc 37 .taki mini nietoperz na górze różowe wstążki przez co można zaciskać rękawyi nosić na wiele sposobów, npis brokatowy stab bdb- ,kolor czarny , nie wiem czemu nie uchycony . fajna nie wiem czy chce sie z nią rozstac
Edytowane przez cotynato Czas edycji: 2008-09-16 o 13:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
TOREBKA I BUTY
.tuba -oddam nawet za koszt przesyłki ![]() .torebka atmosphere mała śłiczna , pomieści komórkę chusteczki i portfel ![]() Edytowane przez cotynato Czas edycji: 2008-09-19 o 17:34 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
RÓŻNE
.bluzka na szyję PImkie rozmiar M (ale jest tak elastyczna że wejdzie i s i xl ![]() .Majtki czarne i białe bardzo małe rozmiary s /xs ![]() .Czapka new era , sfatygowana ale dalej fajna ![]() Edytowane przez cotynato Czas edycji: 2008-09-16 o 13:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
DUPERELKI
.bransoletki różne kolory plastwikowe i spiralka z fioletowymi koraliczkami ![]() .pudełko na pomadkę .kosteczki koronkowe NOWE .pasek z cyrkoniową klamrą ![]() Edytowane przez cotynato Czas edycji: 2008-09-16 o 13:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
NIEDAWNO DOŁOŻONE .bluzka na ramiączkach troll rozmiar z metki s .tunika atmosphere widać że noszona rozmiar M/L .bokserka atmosphere rozmiar s/m mała prawie niewidoczna plamka koło pachy : ) .Odżywka elseve do wlosów farbowanych , troche więćej niż połowa . .biała bluza rozmiar chyba L , z fajnym motywem dużych zatrzasków
![]() Edytowane przez cotynato Czas edycji: 2008-09-13 o 17:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
DOKŁADKA
tunika atmosphere (ładna stan db+ ,rozmiar jak na moje oko M ) tunika breshka M stan bdb sweterek top shop stan db+ rozmiar s/xs ![]() ![]() Edytowane przez cotynato Czas edycji: 2008-09-16 o 13:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Na samym początku chciałabym zaznaczyć że zdj są rozjaśnione ... nie wiem czemu . Tak naprawde sweterki i tunika są czarne niesprane.
1. 2. Tunika rozmiar s ładnie podkreśla biust też czarna 3.sweterek który oddam za niewile mimo ze jest super. rozmiar s firma saint tropez jednak !!! seter ma pod pachami dziury , i na szwie od rekawa byl zszywany . Mysle ze ktos kto kiedydolwiek mial do czynienia z igla i nitka albo maszyna do szycia poradzi sobie z tym... ja bym to zrobila ale sweterek za maly obecnie i nie ma po co. moze komus sie przyda, serio warto. 4.Pasek terranova , nie nosilam nigdy , kupilam kiedys w sklepie wsadzilam w ciemny zakamarek szafy i dzisiaj odkrylam Edytowane przez cotynato Czas edycji: 2008-09-16 o 13:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
DOKŁADKA 13.09.08
1.Bluza z kapturem DUNES STORES , kolor coś jak brudna żółć ![]() ![]() ![]() 2.Bluzka Felix the cat atmosphere z metki niby rozmiar 40-42 ![]() 3.bluzka z długimi rękawami TOP SHOP z metki wynika że 42 ale dla mnie to M. Nie wiem czy chce oddać... ( rezerwacja ) 4.żakiecik jasny róż firma Vitage rozmiar chyba s/m bo na mnie byly za krótkie rekawy i za wąska w ramionach ![]() NIŻEJ ZDJ RZECZY NA MNIE . Edytowane przez cotynato Czas edycji: 2008-09-17 o 10:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
1. Długa bokserka terranova rozmiar na s i na m . Na gorze oszyte złotą nitką. NOWA nie zakladałam tylko urwałam metki.
2. czarne bolerko rozmiar s /m (?) 3. koszulka rozowa z koronką h&m 4. Spodnie , śliski materiał rozszerzane . Edytowane przez cotynato Czas edycji: 2008-09-16 o 18:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
...
Edytowane przez cotynato Czas edycji: 2008-09-03 o 13:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
kurczę, teraz widzę że ona ma plamę, a buty w jakim są stanie?
|
![]() ![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
rozumiem, ale tego przebarwienia nie widac jak się je nosi?
żadnych uszkodzeń nie mają ogólnie? no u mnie podobały CI się dwie spódniczki, możesz cos dobrać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
nic
![]()
#25 |
Zadomowienie
|
narazie nic
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
hejka, a masz może jakies duże sportowe torby?
|
![]() ![]() |
![]() |
#30 |
Zadomowienie
|
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...7&d=1216827184
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...0&d=1216829398 cos u mnie ? prosze odp u mnie Pozdrawiam
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:31.