![]() |
#1 |
BAN stały
|
Wymiana-GUERLAIN,ESTEE LAUDER,KANEBO,ITP KOSMETYKI DO MAKIJAŻU!!!!!!!!!!!!!:)
Hej mam na wymianę (zdjęcia dodam jutro i numery z opakowań ):
1. meteoryty guerlain numer 01 użyte ze 3 razy ubytek znikomy}lecą do abar18 za puder guerlain dla blondynek i cienie 2.palete cieni estee lauder zużycie minimalne 3.podkład kanebo z 30 ml zostało 25 ml kolor jasny -niedostępny wędruje do Tomama w zamian za airflash 4.baze matującą sephora z 30 ml zostało 15ml 5.reparator estee lauder na noc 15 ml nowy }biegnie listem do Gothic_Daisy za paletki cieni clarins i guerlain 6.krem na dzień estee 7 ml nowy }biegnie listem do Gothic_Daisy za paletki cieni clarins i guerlain 7.krem pod oczy estee lauder 5 ml nowy }biegnie listem do Gothic_Daisy za paletki cieni clarins i guerlain 8.próbka bazy pod podkłąd smashbox nowa 9.miniatura pomadki sephora nowa 10.piątka cieni dior kolor night princess odcienie niebieskiego i srebrnego ubytek znikomy 11.matmate givenchy 03 zużycie znikome (kompakt) 12.róż sypki diora śliczny jaśnutki z drobinkami użyty 2 razy użyty 13.mydełko z trzech kroków clinique 50 gram 14. lotion rozświetlający clinique 60 ml }wszystkie rzeczy nowe biegnie listem do Gothic_Daisy za paletki cieni clarins i guerlain 15.jakiś żel 30 ml też clinique (sprawdze potem) }biegnie listem do Gothic_Daisy za paletki cieni clarins i guerlain jutro już będą zdjęcia ![]() Co mnie interesuje: 1.Oddam za to wiele - palety DIOR DETECTIVE CHIC 2.GUERLAIN - TERRACOTTA LIGHT 3.GIVENCHY- PRISMISSIME 4.DIOR ADDICT BŁYSZCZYKI OŚWIADCZAM ,ŻE WSZYSTKIE RZECZY WYSTAWIONE SĄ ORGINALNE ZAKUPIONE W SEPHORA( gdzieś mam jeszcze paragony)!!! Edytowane przez rubin200 Czas edycji: 2008-10-01 o 13:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymiana-GUERLAIN,ESTEE LAUDER,KANEBO,ITP KOSMETYKI DO MAKIJAŻU!!!!!!!!!!!!!:)
coś u mnie za: 6.krem na dzień estee 10 albo 15 ml (jutro sprawdze) nowy
7.krem pod oczy estee lauder (chyba jutro sprawdze) 10 ml nowy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
Dot.: Wymiana-GUERLAIN,ESTEE LAUDER,KANEBO,ITP KOSMETYKI DO MAKIJAŻU!!!!!!!!!!!!!:)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
3.podkład kanebo z 30 ml zostało 25 ml kolor jasny 5.reparator estee lauder na noc 15 ml nowy z tym że jakbyś mogła powiedzieć, jak bardzo jasny jest ten kanebo, albo porównać z czymś innym, albo zrobić fotę? I jakbyś mogła zrobic foty miniaturek estee, tez byłabym wdzięczna ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Witaj,
wstepnie intersowalaby mnie paleta cieni EL. jakie to kolory, masz moze fotke? i czy znajdzesz cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
za reparator na noc EL i miniaturkę kremu pod oczy - błyszczyk Diora addict plastic gloss nr 002 - kryjący jasny róż? użyty kilkakrotnie, więc napewno jest 75 proc.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
czesc
podobają mi się meteoryty i reparator Estee Lauder mam terracttę dla blondynek i może coś wybierzesz z wątku http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=281203 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
BAN stały
|
Shine89- niestety nic
mirra77-niestety nic Tomama-odpisałam na pw Abar18-odpisałam na pw Vilandra-interesuje mnie 5 diora Layla79-muszę się zastanowić odpowiem Ci na pw Gothic Daisy-musze się zastanowić odp na pw |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
ok, to jak pomyślisz, co i w jakiej kombinacji mogłabyś oddać, daj znać.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
moze u mnie cos za bazę sephory?
![]() |
#14 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=2418 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
BAN stały
|
Cytat:
Tak to jest to dokładnie |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
|
reparator estee lauder na noc 15 ml nowy
6.krem na dzień estee 7 ml nowy 7.krem pod oczy estee lauder 5 ml nowy czy coś z tych rzeczy za Aqualia Vichy?
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
cos za baze sephory i smashbox poza rzeczami z watku moge zrobic odlewke prady
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Może coś u mnie za:
5.reparator estee lauder na noc 15 ml nowy
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie?
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
Witaj, podoa mi się kilka kosmetyków, znajdziesz cos u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Może u mnie coś za:
5.reparator estee lauder na noc 15 ml nowy 6.krem na dzień estee 7 ml nowy 7.krem pod oczy estee lauder 5 ml nowy? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Cos u mnie za:
meteoryty podkład kanebo próbkę bazy Smashboxa http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=251095 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
BAN stały
|
Vilandra-zastanowie się jeszcze
Lalicja-nic agel-A8-nic siek-nic Mariola13-nic estre-nic Daissy-nic Zielona30-nic becca-tylko zielony cień clarins,ale jeszcze pomyśle |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Aha, jeżeli zdecydujesz, że jednak rezygnujesz, to też daj znać, żebym nie zaglądała niepotrzebnie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zadomowienie
|
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=281315
moze znajdziesz cos za meteoryty? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
BAN stały
|
Cytat:
Niestety nic nie znalazłam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:58.