|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Body Shop, Ysl, Ck, L'oreal Prof, Alessandro, Svr, Guerlain
DOKŁADKA 9 lipca:
- samoopalacz BODY SHOP FAKE IT mleczko do ciała 200ml wersja light-medium (kupiony w Body Shop w Krakowie, użyty raz na całe ciało) podobno jedyny, który nie szkodzi skórze ![]() DO WYMIANY: 1. tonik z alg - seaweed BODY SHOP 200 ml (kupiony w Body Shop w Krakowie 3 dni temu, użyłam raz i po prostu mi nie odpowiada) - rezerwacja RAGUTKA 2. euphoria CALVIN KLEIN eau de parfum 50 ml (zostało około 70%) 3. euphoria CALVIN KLEIN dezodorant 150 ml (nie jestem pewna ile jest zużyte ale chyba zostało więcej niż 50%) 4. dwufazowy olejek do masażu pure aloe juice and almond oil LANZALOE SPA 250ml (kupiony na wyspach kanaryjskich olejek do masażu z wyciągiem z aloesu, otwarty dla wypróbowania na dłoni – nie podoba mi się zapach, więcej na www.lanzaloe.com) 5. balsam do solarium step 2 EVOLUTION 150 ml (użyty dwa razy do posmarowania całego ciała) 6. oliwka w żelu JOHNSON'S BABY kwiatowa świeżość 200 ml (zostało 85 %) 7. krem samoopalający do twarzy LIRENE DERMOPROGRAM wersja dla ciemnej karnacji 50 ml (zostało powyżej 20%, naklejki z opakowania są odklejone) 8. sun lotion spv 6 HAWAIIAN TROPIC 200 ml aloes mango papaya (piękny zapach, zostało 50%, otwarty w kwietniu, kupiony na wyspach kanaryjskich, więcej na www.htropic.com) 9. pianka got2b megalomania big volume mousse SCHWARZKOPF 250ml (zostało około 60%) 10. pianka do włosów obiętość i diamentowy blask NIVEA 150 ml (zostało około 40%) 11. maska absolut repair L'OREAL PROFESSIONNEL 200 ml (zostało 2/3, ważna do listopada 2008) 12. maska absolut repair L'OREAL PROFESSIONNEL 30 ml (cała) 13. maska liss extreme L'OREAL PROFESSIONNEL 30 ml (cała) 14. balsam do rąk PAT & RUB cynamon imbir goździk szałwia 100 ml (zostało 1/7) 15. magic manicure ALESSANDRO kokos 100 ml (zostało 60%, wydaje mi się, że zmienił się kolor olejku, ale z zapachem i właściwościami wszystko ok) 16. termoaktywne mleczko wygładzające techni.art iron finish L'OREAL PROFESSIONNEL 150 ml, (nowe, jedynie wypróbowane – najchętniej zamienię na spray termoaktywny z tej serii) 17. baby doll legere YSL eau de toilette 50 ml (zostało dokładnie 50%) 18. żel do mycia provegol SVR 500ml (zostało dokładnie 50%) 19. płyn do demakijażu oczu dwufazowy ZIAJA 120 ml (raz nałożony na wacik) 20. tonik oczyszczająco-kojący pure zone L’OREAL 200 ml (zostało 80%) 21. samoopalające mleczko rozświetlające do twarzy i ciała bronze nature 3 en 1 YVES ROCHER (zostało 60%) 22. puder w kulkach meteorites GUERLAIN midnight diamond glittering pearls 33g (zostało około 30% - jedna warstwa kuleczek, wersja limitowana) 23. kępki rzęs INGLOT wraz z klejem (wszystkie, nieużywane, jedynie niektóre odkleiły się od swoich miejsc w pudełeczku) 24. DOVE SUMMER GLOW krem nawilżający na dzień do ciemnej karnacji, 50 ml (trudno określić, ale myślę, że jest około 30 % albo i więcej) 25. shimmer bronzing powder U.M.A puder brązujący w pędzlu (kupiony w Niemczech, zużyte około 25%) 26. maska z zieloną glinką + mikrodermabrazja ZIAJA 7 ml (saszetka) 27. 100% żel z aloesu pure gel of aloe vera LANZALOE 250ml (kupiony na wyspach kanaryjskich, zostało 85%, niestety czysty aloes nie pachnie tak ładnie jak kosmetyki niby aloesowe, ten jest naturalny i niestety wg mnie śmierdzi ale działanie ma obłędne, np. po depilacji, więcej na www.lanzaloe.com) 28. paleta do makijażu TCM (10 cieni, 5 szminek, 3 róże, tusz do rzęs, pędzelek do różu, pacynka do cieni, zużyty w mniej więcej 50% równomiernie poza jednym różem - zostały resztki) próbki: 1. mat; MASAKI MATSUSHIMA eau de parfum 1 ml (zostało 0,8 ml) 2. my insolence GUERLAIN eau de toilette 1 ml 3. l’eau d’issey ISSEY MIYAKE eau de toilette 1 ml 4. step 4 after tun EVOLUTION saszetka (nie wiem ile ml) W najbliższym czasie dodam zdjęcia (podejrzewam, że koło czwartku). Wymiana raczej tylko na przedmioty z mojej listy poszukiwanych: http://www.wizaz.pl/forum/showthread...43#post7973743 Edytowane przez europeijin Czas edycji: 2008-07-09 o 21:54 Powód: aktualizacja listy kosmetyków |
|
|
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Body Shop
A czego szukasz?
Mój wątek: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=254487 |
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 125 pkt / 99% pozyt.
|
Może cos u mnie znajdziesz?
11. maska absolut repair L'OREAL PROFESSIONNEL 200 ml (zostało 2/3, ważna do listopada 2008) 12. maska absolut repair L'OREAL PROFESSIONNEL 30 ml (cała) 13. maska liss extreme L'OREAL PROFESSIONNEL 30 ml (cała) 22. puder w kulkach meteorites GUERLAIN midnight diamond glittering pearls 33g (zostało około 30% - jedna warstwa kuleczek, wersja limitowana) 23. kępki rzęs INGLOT wraz z klejem (wszystkie, nieużywane, jedynie niektóre odkleiły się od swoich miejsc w pudełeczku) |
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
Witam,
za tonik Body Shop znajdziesz coś ?
|
|
#8 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Body Shop, Ysl, Ck, L'oreal Prof, Alessandro, Svr, Guerlain
Cytat:
|
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#12 |
|
Raczkowanie
|
Niestety nie znam tych perfum, więc dziękuję
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie za Euphorię lub kuleczki Guerlain?
![]() mam dodatkowo miniaturki aquasource i biopur, a także wsuwki brązowe poza wątkiem ![]() Versace Woman jest słodkie |
|
|
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś u mnie za provegol SVR 500ml (zostało dokładnie 50%)
|
|
|
|
|
#18 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a jakie masz dokładnie te miniaturki biothermu? bo z Twojej wymiany to tylko ewentualnie mleczko ziaja
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#20 |
|
Zakorzenienie
|
Błyszczyk nie jest w tubce - jutro zrobię fotkę i dam Ci znać
|
|
|
|
|
#22 |
|
Zakorzenienie
|
-samoopalające mleczko do twarzy i ciała bronze nature 3 en 1 YVES ROCHER ( 60%)
-żel do mycia provegol SVR 500ml (zostało dokładnie 50%) próbki: 1. mat; MASAKI MATSUSHIMA eau de parfum 1 ml (zostało 0,8 ml) 2. my insolence GUERLAIN eau de toilette 1 ml Witam Ciebie Pozwyższe kosmetyki baardzo mi się podobają, znajdziesz coś??
|
|
|
|
|
#23 |
|
Rozeznanie
|
Witam
![]() interesują mnie następujące pozycje: 2. euphoria CALVIN KLEIN eau de parfum 50 ml (zostało około 70%) 12. maska absolut repair L'OREAL PROFESSIONNEL 30 ml (cała) 13. maska liss extreme L'OREAL PROFESSIONNEL 30 ml (cała) 17. baby doll legere YSL eau de toilette 50 ml (zostało dokładnie 50%) Zapraszam do mojego kramiku |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#24 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 88 pkt / 100% pozyt.
|
Hej!
Znalazłam u Ciebie: 11. maska absolut repair L'OREAL PROFESSIONNEL 200 ml (zostało 2/3, ważna do listopada 2008) 12. maska absolut repair L'OREAL PROFESSIONNEL 30 ml (cała) 13. maska liss extreme L'OREAL PROFESSIONNEL 30 ml (cała) 14. balsam do rąk PAT & RUB cynamon imbir goździk szałwia 100 ml (zostało 1/7) Coś u mnie? |
|
|
|
|
#26 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#27 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#28 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#30 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
2. euphoria CALVIN KLEIN eau de parfum 50 ml (zostało około 70%)
17. baby doll legere YSL eau de toilette 50 ml (zostało dokładnie 50%) 19. płyn do demakijażu oczu dwufazowy ZIAJA 120 ml (raz nałożony na wacik) COS U MNIE?
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:44.