|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
![]() sen
musze wam cos powiedziec bo mi to nie daje swietego spokoju od rana. śniło mi się dzisiaj w nocy, że biegałam po całym domu, szukałam chłopaka, byle jakiego, byleby zaspokoic swoje potrzeby. Nie znalazłam i niestety musiałam użyć palca. Jak sie obudziłam myślałam, że padne. Nie wiem, czy ze śmiechu, czy ze strachu przed samą sobą. Czasem mam też sny, ze się całuje z dziecwzyną, albo jakieś erotyczne, ale nigdy nie taki.
Czy ja jestem zdrowa? ;p
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: sen
To znaczy, że masz bogate życie wewnętrzne
![]() I że masz sporo nierozładowanej energii w sobie. Ciekawa jestem czy masz stałego partnera czy nie. Bo to mogłoby sporo wyjaśnić. A tak na marginesie, sny erotyczne chyba każdemu się zdarzają i to jak najbardziej normalne, ja się tylko pytam dlaczego mi się zdarzają tak rzadko!!!??? ![]() ![]() I gdzie tu jest sprawiedliwość? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
dobre
![]() humorystyczne sny erotyczne to prawdziwy dar ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
kazdy z nas ma sny erotyczne. jedni mniej drudzy wiecej... i ty jestes ta osoba co ma wiecej;-) a moze podswiadomie brakuje ci seksu??;-)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
a mnie znowu snil sie smieszny sen , i okropny w jednym...
moze mi pomozecie co to moze znaczyc ![]() Więc wyjechalam z dobra kumpela z klasy tak jakby na wakacje do jakiegos opuszzonego miasteczka ![]() ![]() ![]() Wiem dziwnie to wszystko brzmi... Niewiem co mi sie porobilo w tej glowie :P Ze takie cos mi sie snilo ![]() Co to moze znnaczyc ? Dodam ze schody w tym kosciele byly tak jakby niektore puste, ze brakowalo jednego czy dwoch schodkow i musialysmy je przeskakiwac :/
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
![]() ![]() Renatka_2108 - tez uwielbiam sny w ktorych co chwile jest cos jakby nie z tego watku. I potem wiedz człowieku o co chodzi? ![]()
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
A zdarza się wam szczytować we śnie? Ja kiedyś powiedziałam o tym mojemu TŻ i nie wiem czemu, ale był zazdrosny.. Od tej pory mu nie mówię, ale raz na kilka miesięcy zdarzy się taki sen, który pamiętam
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() ![]()
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Mnie sie nie zdarza:P
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Nie, nie jesteś stuknięta..
Dużo osób ma takie głupkowate sny ![]() Np ja. raz mi się sniło że jest wojna, ja biegne przez pustynie (niby to była Polsa, więc nie wiem skąd pustynia) i wpadam do piramidy a tam w środku kościół. Padam na kolana przed ołtarzem i krzycze przez łzy "MOJA POLSKA GINIE!!" Nagle widze wychodzi ksiądz i prowadzi za sobą 5 ministrantów i do mnie"wybierz sobie jednego, ulzy Ci", a ja powiedziałam "O tak chce mi się pieprzyć" złapałam za ręke wysokiego bruneta z długimi włosami i zaczęliśmy uprawiać seks na ołtarzu.. ![]() ![]() Mało tego koleś zarzucał dość wulgarnymi tekstani podczas ![]() ![]() Nie wiem skąd mi sie takie cos mogło uroić ![]() ![]() ![]() Aaa i pamiętam jeszcze jak koleżanka opowiadała mi że śniło sie jej że jest kaczorem Donaldem i gwałci od tyłu ludzi na przystankach... Nie wiem co gorsze ![]()
![]() |
![]() |
#11 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Mój TŻ miał kiedyś taki sen: śniło mu się, że był na praktykach terenowych na jakiejś wsi, i ludzie tam mieli straszny problem z jeleniem, który miał płonące poroże ![]() ![]() Inny sen miał taki, że nagle poczuł, że nie może oddychać; miał jednak świadomość, że to tylko sen i jak się postara, to się obudzi. Jak postanowił tak zrobił, budzi sie, widzi brata na łóżku obok, cienie na ścianie, próbuje wziąć oddech i ..... i nic, nie może. Co gorsza, nie może wykonać żadnego ruchu, a brat jest na wyciągnięcie ręki... W tym momencie obudził się już naprawdę, zlany potem i przerażony. Mój TŻ jest mistrzem poschizowanych snów ![]()
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Mi zdarzylo sie kilka razy szczytowac podczas snu i nie powiem...Bardzo przyjemnie,chcialabym wiecej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
seriously? no.
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() co do snów erotycznych to... niestety takowych nie mam ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
w wieku 15 lat to czesto sie ma takie sny
![]() ja mialam bez przerwy, z wiekiem wystepuja rzadziej |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Też mam takie sny... szczerze powiedziawszy nie wiem co o tym myśleć... kiedyś, gdy sie zaczynały poszukiwałam jak najwięcej informacji na ich temat. Ciało zaczyna być sztywne, zyskuje się świadomość (wie, ze się śni), ale nie można z tego wyjść, choć to "boli"... I znalazłam coś takiego: katapleksja. Przepraszam za ten offtop, jeżeli ktoś będzie tym zainteresowany to na wikipedii mozna zobaczyć o co chodzi. A jeżeli chodzi o sny erotyczne to takowych nie mam:| mam sny bardzo piękne, gdzie "czuć" dużo, ale nie dochodzi do żadnych zachowan seksualnych, np. ktoś chwyci mnie za rękę i wtedy czuję coś niesamowitego ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
Mi na szczęście takie sny ustąpiły
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
W moim wypadku chyba z wiekiem głupoty przychodza :P Coraz czesciej sie snia jakies dziwne sny, wczesniej tak nigdy nie mialam ![]()
![]() |
![]() |
#18 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() mi się codziennie coś śni, żadko coś erotycznego, raczej normalne sny, ale conocne ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
Mi się kiedyś śniło, że nauczycielka sprawdza obecność, i obudziłam się w momencie, jak krzyknęłam: Jestem!
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:42.