![]() |
#1 |
Zakorzenienie
Przekupka: 27 pkt / 100% pozyt.
|
za perfumy Hanae Mori,A.Sung,L'oreal Professionnel,Aquolina. Zapraszam!
Witajcie Dziewczyny
Chętnie wymienię następujące przedmioty : Hanae Mori Yellow Butterfly - dekant 16 ml ![]() ![]() Alfred Sung Shi - woda toaletowa 50 ml - użycie widoczne na zdjęciu, praktycznie niewidoczne. - nieaktualne leci do Małgosia791 Alfred Sung Shi - balsam do ciała 200 ml - użycie widoczne na zdjęciu. Balsam posiada wadę fabryczną. Zamawiałam dwie sztuki z zagranicy i obie mają ten sam defekt, a mianowicie szczyt atomizerka lubi odpadać, co oczywiście nie przeszkadza go zamocować ponownie, ale jest to denerwujące ![]() Pielęgnacja włosów blond: L'oreal Professionnel - Szampon do włosów blond - Silver- początkowa pojemność 250 ml - pozostała na pewno 1/3 lub więcej. L'oreal Professionnel Szampon do włosów blond - Shine Blonde- pojemność 250 ml, raz użyty. L'oreal Professionel Odżywka do włosów - Shine Blonde - pojemność 150 ml - raz użyta. ubytek niezauważalny. Schwarzkopff Palette Deluxe farba do włosów w odcieniu srebrzysty blond - nowa Aquolina balsam do ciała o długo utrzymującym się zapachu. pojemność początkowa 250 ml- ubytek widoczny na zdjęciu. Nie widoczna na zdjęciu pielęgnacja Clinique: Emulsja nawiżająca do twarzy - - początkowa pojemność 30 ml - pozostało 25 ml. Pianka do mycia twarzy- początkowa pojemność 30 ml raz użyta, ubytek niezauważalny. Wszystkie kosmetyki są oryginalne, pełnowartościowe, świeże i nadające się do użytku. Poszukuję zapachów, więc możecie mnie kusić. Za Avon i Oriflame z góry dziękuję ![]() Jako gratis dodam chętnie dwa smackersy z aplikatorem - truskawkowy i guma do żucia, nowe, pełne. Edytowane przez Kasiulka22 Czas edycji: 2009-01-03 o 06:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
perfumove love
|
Dot.: za perfumy Hanae Mori,A.Sung,L'oreal Professionnel,Aquolina. Zapraszam!
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Lady of Harley-Davidson
|
Hanae Mori Yellow Butterfly - dekant 16 ml - ciepły zapach maślanych ciasteczek
Aquolina balsam do ciała o długo utrzymującym się zapachu. pojemność początkowa 250 ml- ubytek widoczny na zdjęciu. Pianka do mycia twarzy- początkowa pojemność 30 ml raz użyta, ubytek niezauważalny. Jako gratis dodam chętnie dwa smackersy z aplikatorem - truskawkowy i guma do żucia, nowe, pełne. zajrzyj do mnie ![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
cos zA:
Alfred Sung Shi - woda toaletowa 50 ml - użycie widoczne na zdjęciu, praktycznie niewidoczne. Alfred Sung Shi - balsam do ciała 200 ml - użycie widoczne na zdjęciu. Balsam posiada wadę fabryczną. Zamawiałam dwie sztuki z zagranicy i obie mają ten sam defekt, a mianowicie szczyt atomizerka lubi odpadać, co oczywiście nie przeszkadza go zamocować ponownie, ale jest to denerwujące ![]() Aquolina balsam do ciała o długo utrzymującym się zapachu. pojemność początkowa 250 ml- ubytek widoczny na zdjęciu. Emulsja nawiżająca do twarzy - - początkowa pojemność 30 ml - pozostało 25 ml. Pianka do mycia twarzy- początkowa pojemność 30 ml raz użyta, ubytek niezauważalny. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Hathayoga u Ciebie podoba mi się Noa Perle, ale nie wiem czy chciałabyś wymienić.Zapach balsamu aquoliny tu cukier puder - zapomniałam dopisać
![]() ![]() ![]() Dziewczyny u Was nic nie znalazłam, ale dziękuję za propozycję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
perfumove love
|
Cytat:
Mmm, cukier puder ![]() edit. Kochana, jednak się nie zdecyduję na taką wymianę. Pozdrawiam ![]() Edytowane przez hathayoga Czas edycji: 2009-01-01 o 19:23 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Witam Ciebie
![]() L'oreal Professionnel Szampon do włosów blond - Shine Blonde- L'oreal Professionel Odżywka do włosów - Shine Blonde - Clinique:Pianka do mycia twarzy- początkowa pojemność 30 ml raz użyta, Aquolina balsam do ciała o długo utrzymującym się zapachu. pojemność Zapraszam, zajrzyj ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ok, dziękuję ![]() Tompola kochana masz wiele ciekawych rzeczy, jednak ja się chyba za bardzo nastawiłam na jakieś zapachy, choćby niewielkie pojemności, także na razie podziękuję. Pozdrawiam Cię serdecznie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Lady of Harley-Davidson
|
poza watkiem moge Ci tez zaproponowac takze nowe zele yves rocher: fleur de noel i ziarnka kakao, zele avon - srodziemnomorski nowy, winter delice raz uzyty. moge zrobic odsypke pigmentu MACa cooper sparkle. moge Ci zrobic odlewki z zapachow:
Aquolina, mleczko migdałowe Aquolina, toffi i jabłuszko /toffee apple/ Aquolina, pizmo i jezyna Beckham, Intimately Britney Spears, Curious EDP Britney Spears, Fantasy EDP Britney Spears, Fantasy Midnight EDP Bruno Banani, Not for everybody Bvlgari BLV Notte EDP COMPTOIR SUD PACIFIQUE, coeur de vahine COMPTOIR SUD PACIFIQUE, sultan safran Demeter, salt air DKNY, Be delicious L'Occitane, Cherry Blossom EDT Salvador Dali, Daliflor EDT The Healing Garden, Jasmine Sensations Thierry Mugler, Innocent EDP Vera Wang, Princess EDT Versace, Red Jeans Victoria's Secret Garden, PURE SEDUCTION YSL, Baby Doll yves rocher VERVEINE (werbena) yves rocher kwiat pomaranczy yves rocher vanille bourbon yves rocher kwiat bzu moge cos jeszcze poszukac poza watkiem ![]() ![]()
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Cześć Kasiu
![]() Wpadłam się tylko przywitać ![]() ![]() Buziaki ![]()
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Hanae Mori Yellow Butterfly - dekant 16 ml - ciepły zapach maślanych ciasteczek
Alfred Sung Shi - woda toaletowa 50 ml - użycie widoczne na zdjęciu, praktycznie niewidoczne. cos u mnie??
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Aguś dziękuję ogromnie, bobasa mam łobuza
![]() ![]() Dziewczyny wybaczcie, że tak marudzę ale jakoś nie mogę się zdecydować. Chciałabym coś co będę używać, a niestety nic nie wypatrzyłam, choć wspaniałych kosmetyków mnóstwo ![]() Mucia kochana masz fajniutkie zapachy, niestety je już miałam i jak na razie nie planuję powrotu. Ogromnie dziękuję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Oczywiście, nie ma problemu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
Cos u mnie za szampon i odzywkę?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Daisy u Ciebie podoba mi się Valentino Ete, jeśli to jest ten fioletowy zapach
![]() ![]() O ten: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=14230 Gothic Daisy u Ciebie wypatrzyłam aromatonic z Lancome, mogłabyś mi napisać tak mniej więcej jak pachnie ![]() Małgosiu poszukuję zapachów z grupy, którą lubię najbardziej, czyli kwiatowo owocowe, ale może być też coś ciepłego, kremowego, mocno kobiecego ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
spin doctor
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
spin doctor
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Aromatonic wyceniam na jakieś 60-70, uwzględniając jego zużycie, a jak Ty wyceniasz balsam? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czy te szampony dla blond to są te niebieskie czy granatowe? Bo kiedyś czytałam o jakimś takim i nie wiem, czy to ten czy nie ![]() Ewentualnie to jeszcze mogłabym chcieć: Emulsja nawiżająca do twarzy - - początkowa pojemność 30 ml - pozostało 25 ml. Pianka do mycia twarzy- początkowa pojemność 30 ml raz użyta, ubytek niezauważalny. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Gothic kochana, szampony są fioletowe delikatnie, a ten silver ma kolor atramentu, jest bardzo dobry moim zdaniem, ale ja już zrezygnowałam z blondu ponieważ jajo mi na głowie wychodziło
![]() ![]() Produkty Clinique są super więc jeśli masz ochotę na nie to chętnie je dorzucę ![]() Off topic... Twoje foty są boskie!!! ![]() Edytowane przez Kasiulka22 Czas edycji: 2009-01-03 o 20:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Hmmm czy do normalnych blond kudełków się nadają to szczerze napiszę, że nie wiem z tego względu, że one mają za zadanie neutralizować żółty odcień i schładzać blond.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:45.