![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Wspaniałe ubrania z Anglii i nie tylko.... prawie NIEUŻYWANE! Oryginalne...
WąTEK NIEAKTUALNY!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!
Wymienię ubranie w większości przeze mnie nie używane które tylko zajmują miejsce w szafie! Większość z nich ani razu nie miałam na sobie choć nie są one nowe! Nie mam z góry ustalonej reguły! Wymieniam na to co mi się spodoba!!! Wymienię obojętnie na co...!
Ubrania wysyłam wyprane nie koniecznie wyprasowane bo i tak się pogniotą w przesyłce ![]() ![]() ![]() Jakoż że jestem początkująca towar wysyłam pierwsza! Formę wysłania uzgadniam na pw!!! Pozdrawiam i zachęcam do wymiany ![]() _________________________ _________________________ _______________ Edytowane przez yasminuuum Czas edycji: 2008-11-10 o 09:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspaniałe ubrania z Angli i nie tylko.... prawie NIEUŻYWANE! Oryginalne...
1. Fioletowa koszula firmy Hennes rozm. 36/38 (kolor fioletowy - aparat kłamczuch xD ) zarezerwowane dla >> lilka89
2. Koszula brązowa "Alfa" rozm. 36 (lekkie przetarcia na kołnierzyku) 3. Spódnica "Eva" rozm. 36/38 (na gumce; mała plamka prawie niewidoczna, nie podejmowałam żadnych czynności związanych z usuwaniem jej) 4. Bluzeczka firmy Pimkie rozm 36 (przywieziona z Anglii - nieużywana) Edytowane przez yasminuuum Czas edycji: 2008-11-10 o 09:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
Przekupka: 11 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Wspaniałe ubrania z Angli i nie tylko.... prawie NIEUŻYWANE! Oryginalne...
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
1. Bluzka firmy MNG rozm M (prosto z Angli; nieużywana)
2.Bluzka w komiksy firmy Lucy Paris (prosto z Anglii; nieużywana) 3. Bluzka firmy Zara rozm. S (kolor zgnita zieleń, rękawy 3/4( |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
Przekupka: 11 pkt / 100% pozyt.
|
to są biodrówki mają (41cm)x2
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
1. Spodnie firmy Sisley, czarne z zamkami!
( prosto z Anglii; nieużywane ) pisze 38 ale jak dla mnie to jest 36 2.Spodnie brązowe firmy MNG na kantkę rozm. 34 (prosto z Anglii; założone raz!!!) 3.Koszula firmy Reporter rozm. M (prosto z Anglii; nieużywana) Edytowane przez yasminuuum Czas edycji: 2008-11-02 o 11:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspaniałe ubrania z Anglii i nie tylko.... prawie NIEUŻYWANE! Oryginalne...
1. Spodenki firmy Karo rozm.S
2. Bluzeczka firmy Yimeichun rozm. 34/36 3. Spódnica firmy ae rozm. 36 4. Bluzka firmy L-C Paris rozm. 36 (prosto z Anglii) [B][COLOR="Blue"] zarezerwowane dla >>> arizoona Edytowane przez yasminuuum Czas edycji: 2008-11-06 o 15:45 Powód: dokładka :) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
1. Oliwkowa pikowana kurtka na guziki firmy Alive!!! Rozm. 36
2.Spodnie rozm. 38 (można przerobić na rybaczki) Edytowane przez yasminuuum Czas edycji: 2008-11-02 o 13:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
1. Spodnie firmy Yahoo line rozm. 38 Minimalne oznaki użytkowania na nogawkach
2.Biała bluzka rozm. L (leciutko sprana! ) 3. Spodnie jeansy rozm. 36 (prosto z Anglii; nieużywane) Edytowane przez yasminuuum Czas edycji: 2008-11-02 o 13:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
1. Bluzka na zamek rozm. 36 (używana ale nie widać )
2. Sukienka bokserka House rozm. XL ale jest rozciągliwa więc więsze też będą brane pod uwagę! 3. Komplet: rozm. 36/38 WYMIENIAM OSOBNO lub razem za dwie rzeczy!!! spódniczka na gumce; widać lekkie oznaki używania; miła w dotyku.... w sam raz na grę w tennisa xDD bluzeczka bez pleców Edytowane przez yasminuuum Czas edycji: 2008-11-06 o 15:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Rozeznanie
|
Niestety nic za ksiazeczki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspaniałe ubrania z Anglii i nie tylko.... prawie NIEUŻYWANE! Oryginalne...
Znajdziesz coś u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
niestety nic
![]()
![]() |
#19 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Rozmiar uniwersalny, ponieważ ona sie tak dopasowuje. Ale chyba najlepiej będzie leżeć tak na osobie o rozmiarze M.
A podoba Ci się coś jeszcze? Może przejrzyj wątek i podaj mi wszystko co Ci się podoba, a ja po prostu napiszę Ci wymiarki, czy rozmiar, ok? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
z chęcią zamieniłabym się za broszkę z cyrkoniami - czarna, srebrna (kolor rzecz jasna ![]()
![]() |
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
Nic - niestety.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
podoba mi się http://www.wizaz.pl/forum/attachment...2&d=1225622012 tylko jeszcze chciałabym poznać wymiary i zobaczyć zdjęcie tyłu
za klamrę? jeśli uważasz że Ci się opłaca oczywiście ![]()
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
Coś u mnie ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zadomowienie
|
podoba mi się --> http://www.wizaz.pl/forum/attachment...3&d=1225635028
mogłabym się wymienić za rybaczki. mogę proić dokładne wymiry i zdjęcie na osobie ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zadomowienie
|
no te --> https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1225278449
napisalas ze jestes nimi zaintereowana |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:23.