|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Zapraszam - kilka moich rzeczy rozm. XS/S/MWitam !
Postanowiłam, że i mi może uda się wymienić kilka rzeczy, za dużo tego nie ma ale zawsze Nie bić, to moja pierwsza wystawaTakie drobne zasady organizacyjne: 1. Nie ukrywam żadnych wad ani stanu sprzedawanych rzeczy - tego samego oczekuję 2. Noszę mały rozmiar - przeważnie S, więc nie proponuj innego 3. W razie wątpliwości pytać o dokładne wymiary! 4. Wymienię się tylko na coś w bardzo dobrym stanie, sama tylko takie rzeczy wystawiam 5. Chętnie odpowiem na wszelkie pytania ![]() 6. Proszę o odpowiadanie na moje propozycje w moim wątku 7. Jeśli nie odpowiedziałam na Twoje propozycje, znaczy, że nic mi nie wpadło w oko Poszukuję: - Koszulek z ciekawymi nadrukami - Spódnic z koła za kolano lub dłuższych - Dłuższych rozpinanych kardiganów !! - Spódnic ołówkowych - Bluzy adidas bez kaptura [tej śliskiej ] - Long topów - Butków jesiennych [t-bar... saszki...] - Tunik - czegoś innego, co mi wpadnie w oko ![]() Dziękuję za uwagę ![]() Edytowane przez mmmalajkaaa Czas edycji: 2008-08-24 o 19:48 |
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Zapraszam - kilka moich rzeczy rozm. XS/S/M
1. Bluza troll - używana, rozmiar z metki M ale na mnie była dobra więc jest chyba trochę mniejsza. Z tyłu nadruk.
2. Sweterek Atmosphere koloru morskiego z ciekawym zapięciem przy szyi - na mnie dziwnie leży [może za wąska w talii jestem, może trzeba zwężyć, może tylko na mnie się tak układa], kilka nitek się wyciągnęło. 3. Spodnie z Quelle, nie noszone, okazały się za krótkie ;/ stylizowane na vintage, rozm. 34/36 |
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
4. Koszulka polo Friut of the loom, nie noszona, nie podoba mi się krój dołu. Róż. Rozmiar M.
5. Siateczka czarna, rozmiar z metki S 6. Bluzka z długim rękawem, nie czuję się w tym fasonie a tak mi szkoda, bo jest śliczna Rozmiar z metki 40, ale metka kłamie jakieś 36 to jest. |
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
7. Spódniczka mini czarna z materiału, z połyskującą delikatnie nitką, rozm. S. Założona raz na apel
![]() 8. Bluza biała Fruit of the loom - NOWA ! Na mnie okazała się przyduża, rozmiar M. Niestety metki oderwane 9. Bluza Troll, oliwkowa, lekko naderwana przy zamku na dole, mało widoczne, ale przy zapinaniu czasem denerwuje Rozm. XS10. Torebka, prawie nie używana. |
|
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
DOKŁADKA 26.08.08 !
1. Pomadka IsaDora, kolor nr 57 2. Konturówka do ust czerwona [kolor nr 14 Dark Red] 3. Cień do powiek Vollare [beż, w zasadzie po pomalowaniu tylko ładnie się mieni brokatem, użyty raz, przestałam się malować cieniami] Przepraszam, że tutaj kosmetyki, ale mi się nie opłaca zakładać nowego wątku dla 3 rzeczy na targowisku kosmetykowym... Czapeczki [jak się zrobiło dready to na głowę się nie mieści żadna ]4. Daszek House biały w niebieskie wzory 5. Czapeczka brązowa 6. Patrolówka - jasna oliwka
Edytowane przez mmmalajkaaa Czas edycji: 2008-08-26 o 18:18 |
|
|
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
i jeszcze:
Czarne długie spodnie, rozmiar z metki 40, ale ja noszę 36 i na mnie były dobre... na osobę rozm. 38 też powinny, w razie co podam wymiary ale się ciągną. Szaliczek srebrno - fioletowy, przepraszam za jakość zdjęcia... Edytowane przez mmmalajkaaa Czas edycji: 2008-08-26 o 18:21 |
|
|
|
|
#7 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
#8 |
|
Zadomowienie
|
cos u mnie za
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...4&d=1219305803 |
|
|
|
|
#9 |
|
Rozeznanie
Przekupka: 9 pkt / 100% pozyt.
|
Coś u mnie za;
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1219305333 ? |
|
|
|
|
#10 |
|
Rozeznanie
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
długie rekawy ma, ale nic nie znalazłam
|
|
#13 |
|
Wtajemniczenie
|
cos u mnie za:
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...7&d=1219305870
|
|
#14 |
|
Rozeznanie
|
była dokładka, zajzyj!
|
|
#15 |
|
Rozeznanie
|
niestety troszkę mały wybór
|
|
#17 |
|
Rozeznanie
|
zajzyj do mnie, miałam przemeblowanie i dokładkę
|
|
#18 |
|
Wtajemniczenie
|
nic nie widze, nie masz nic poza watkiem?
|
|
#20 |
|
Zadomowienie
|
niestety nic
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:36.

Nie bić, to moja pierwsza wystawa
] 

Rozmiar z metki 40, ale metka kłamie