|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Kenzo, Deborah, LRP, Bourjois i inne
NIEAKTUALNE
PERFUMY Flower by Kenzo, EDP, 30 ml, raz psiknięte, mam kartonik, kupione w Sephorze NIEAKTUALNE Caline Parfums Gres, z 50 ml zużyte kilka KOLORÓWKA Cień Bourjois, Pastel Lumiere, Pearl Eyeshadow, Gris Paillettes 92, pojedynczy, grafitowy z dużymi drobinkami. Użyty raz, jednak nie lubię aż tak widocznych drobinek. Deborah, róż do policzków, Graphic Poem, paletka z trzema odcieniami, użyta kilka razy, 8 g. - NIEAKTUALNE Deborah. Newskin, Wet&Dry compkct powder foundation. Youthful effect., puder w kompakcie, 10 g, kolor 01, użyty raz. ładne czarne opakowanie z lusterkiem. PIELĘGNACJA Liposyne Vichy, połowa z 200 ml. Woda termalna La Roche-Posay, 150 ml, psiknięta kilka razy, świeża. L'oreal, Solar Expertise, Spray transparentny, SPF 20, 200 ml, zużycie minimalne (chyba raz się nim popsikałam). Anthelios XL, 50+, Fluid Extreme, 50 ml, zużycie minimalne, nie był fabrycznie napełniony do końca, świeży. Avene, Cleanance K, trudno okreslić stopień zużycia, myślę, ze nadal jest połowa, świeży. INNE Prostownica ceramiczna Philips, SalonStraight Ceramic HP4642/00 Szukam: ładnych cieni, profesjonalnych kosmetykó do cienkich, prostowanych włosów, kosmeryków Aquoliny, dużej torebki mieszczącej A4, ciemnej spódnicy za kolana (S), Edytowane przez omniama Czas edycji: 2008-11-06 o 06:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kenzo, Deborah, LRP, Bourjois i inne
coś u mnie?
![]() |
#3 |
BAN stały
|
Anthelios XL, 50+, Fluid Extreme, 50 ml, zużycie minimalne, nie był fabrycznie napełniony do końca, świeży.
Avene, Cleanance K, trudno okreslić stopień zużycia, myślę, ze nadal jest połowa, świeży. cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Może coś u mnie w wątku za Flower i Caline ? (z naciskiem na Flower). Poza wątkiem mam jeszcze Escadę Magnetic Beat 25 ml. bez kilku psików. Pozdrawiam ! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Witaj,
interesuja mnie: Woda termalna La Roche-Posay, 150 ml, psiknięta kilka razy, świeża. Deborah, róż do policzków, Graphic Poem, paletka z trzema odcieniami, użyta kilka razy, 8 g. (jakie kolory, masz moze foto? ) Znalazlabys cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
cos u mnie za:
Woda termalna La Roche-Posay, 150 ml, psiknięta kilka razy, świeża. ?
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() Liposyne Vichy, połowa z 200 ml. Avene, Cleanance K, trudno okreslić stopień zużycia, myślę, ze nadal jest połowa, świeży. zapraszam ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
cos za:
Flower by Kenzo, EDP, 30 ml, raz psiknięte, mam kartonik, kupione w Sephorze Caline Parfums Gres, z 50 ml zużyte kilka Woda termalna La Roche-Posay, 150 ml, psiknięta kilka razy, świeża. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Deborah, róż do policzków, Graphic Poem, paletka z trzema odcieniami, użyta kilka razy, 8 g.
Deborah. Newskin, Wet&Dry compkct powder foundation. Youthful effect., puder w kompakcie, 10 g, kolor 01, użyty raz. ładne czarne opakowanie z lusterkiem. cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
Mnie interesuja 2 kosmetyki deborah a jakie odcienie szukasz cieni bo troche ich mam i pojedynczy cien nr 28 Deborach bezo-roz z drobinkami 2-3 razy uzyty
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
Witaj, znajdziesz coś u mnie za:
Deborah, róż do policzków, Graphic Poem, paletka z trzema odcieniami, użyta kilka razy, 8 g. Avene, Cleanance K, trudno okreslić stopień zużycia, myślę, ze nadal jest połowa, świeży.? [zajrzyj też proszę do starszego wątku - link w pierwszym poście]
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Odpisuję po kolei:
estre - niestety nic nie znalazłam; Shine89 - też nic szarada - bardzo chętnie przygarnęłabym za Kenzo Miss Dior cherie mirra77 - bardzo chętnie Matrix lub Joico ejaj - nic nulka - nic Mirelkaaa - nic irsis - bardzo chętnie chocolovers, ale to za dużo, więc może podoba Ci się coś jeszcze z mojego wątku? arrachnee - nic Pozdrawiam i zapraszam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
ok, a moglabys opisac roz deborah? najchetniej zobaczylabym foto
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
No to ja bym była chętna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Woda termalna La Roche-Posay, 150 ml, psiknięta kilka razy, świeża.
cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
Po pierwsze bardzo rpzepraszam osoby zainteresowane różem - wymiana nieaktualna, upuściłam go na podłogę i się pokruszył.
Szarado, już piszę prywatną wiadomość i tez prosze o dane do wysyłki ![]() gaga87 - nic nie znalazłam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
zapraszam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
solar expertise
liposyne cos u mnie? http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=270535 prosze odp u mnie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Caline Parfums Gres ten zapach mnie zainteresowal! znjdziesz cos???mam kosmetyki pomagajace w prostowaniu wlosow i nietylko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Wtajemniczenie
|
Może coś u mnie za prostownice?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:38.