|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
SEPHORA - paletka i perfumetka, Iwostin, Pantene, Oriflame, Amway i inneNIEAKTUALNE DOKŁADKA!!
No i na koniec: mam na zbyciu 3 karuzele dla chomika (ta największa może być z powodzeniem dla szczurka). Mój chomik ma własnie 6 (słownie: szóstą) karuzelę ![]() 2 mniejsze maja ok 14 cm średnicy, większa, kolorowa (właściwie nowa, biegał w niej pół godziny), 19 cm. DORZUCĘ DO WYMIANKI:
ŻADEN Z KOSMETYKÓW NIE JEST PRZETERMINOWANY W tej chwili mam trudności ze wstawieniem zdjęć, spróbuję wieczorem. W razie pytan nie krępować się ![]() wymienione z czaajka SEPHORA, COLORFUL PALETTE – paleta 4 iskrzących cieni do powiek: ciemny brąz, złota zieleń, złoto i jasny bezowy cień. Ubytku w ogóle nie widać, praktycznie nowy SEPHORA, FLEUR DE PARADISE - perfumetka 10 ml, ubytek 1 ml. 2x LA ROCHE-POSAY, EFFEKLAR K, mam jeden nowy (5 ml) i drugi używany (ok 3 ml) Edytowane przez edynka Czas edycji: 2008-12-01 o 18:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: SEPHORA - paletka i perfumetka, Iwostin, Pantene, Oriflame, Amway i inne
witaj, jestem zainteresowana paletą sephory, miniaturą effeclaru i być może perfumetką sephory [link/foto?], znajdziesz coś u mnie?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za Lysanel?
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...ighlight=cheer Zapraszam.
![]() |
#4 | |
BAN stały
|
Cytat:
U Ciebie wypatrzyłam tylko róż Burżujka. A, i jeszcze bazę Dax Cosmetics. Linki do perfumetek Sephory http://www.wizaz.pl/kosmetyki/szukaj...gdzie=produkty Zdjęcie perfumetki wstawię wieczorem, zdjęcie paletki powyżej Edytowane przez edynka Czas edycji: 2008-11-14 o 13:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
BAN stały
|
Cytat:
Podoba mi się lotion lub żel Bvlgari, ale jak to się ma do połowy Lysanela ![]() Właściwie podobają mi się głównie rzeczy, które mają wartośc większą od Lysanela ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Konto usunięte
|
coś u mnie za :
SEPHORA, COLORFUL PALETTE – paleta 4 iskrzących cieni do powiek: ciemny brąz, złota zieleń, złoto i jasny bezowy cień. Ubytku w ogóle nie widać, praktycznie now. Dokładniejsze zdjęcie w poście #12 SEPHORA, FLEUR DE PARADISE - perfumetka 10 ml, ubytek 1 ml. ubrania, torebki, kolczyki http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=287663 kosmetyki http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=286679 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
BAN stały
|
Cytat:
U Ciebie spodobało mi się : PALMOLIVE Aroma Therapy żel pod prysznic Anti Stress zawiera naturalne olejki eteryczne z ylang - ylang, lawendy i paczuli250ml NOWY MANUFAKTURA płyn do kąpieli z oliwą i ekstraktem z pszenicy o zapachu śliwki 200ml NOWY i ten zestaw http://www.wizaz.pl/forum/attachment...1&d=1225215065 Edytowane przez edynka Czas edycji: 2008-11-14 o 23:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
cos za paletke Sephora?
![]() |
#10 |
Konto usunięte
|
Ja jestem jak najbardziej za wymianą ale pod warunkiem że dorzucisz kilka próbek. Pasuje ?
Moge Ci oddać: PALMOLIVE Aroma Therapy żel pod prysznic Anti Stress zawiera naturalne olejki eteryczne z ylang - ylang, lawendy i paczuli250ml NOWY MANUFAKTURA płyn do kąpieli z oliwą i ekstraktem z pszenicy o zapachu śliwki 200ml NOWY i ten zestaw http://www.wizaz.pl/forum/attachment...1&d=12252150 65 W zamian za: SEPHORA, COLORFUL PALETTE – paleta 4 iskrzących cieni do powiek: ciemny brąz, złota zieleń, złoto i jasny bezowy cień. Ubytku w ogóle nie widać, praktycznie now. Dokładniejsze zdjęcie w poście #12 SEPHORA, FLEUR DE PARADISE - perfumetka 10 ml, ubytek 1 ml. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
BAN stały
|
Cytat:
Dorzuce, dorzuce, przecież napisałam w 1 poście, że zawsze dorzucam ![]() Napisz tylko jaką masz cere i czy mam szukać dla nastolatki czy kobiety ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chodzi o to, że nie będę ich używać, więc... ![]()
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
![]() |
#14 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Edynko, proszę o chwilę do namysłu dobrze?
Dziś wieczorem dam znać, no chybaże pojawi sie inny chętny na Lysanel w tym czasie. Jeśli bym oddawała Bvlgari, to oba ![]()
![]() |
#17 |
Konto usunięte
|
To w takim razie czekam na prywatna wiadomość z adresem.
Interesowałyby mnie próbki do cery trądzikowej, tłustej Avene lub La Roche - Posay. Jeżeli nie masz to mogą być próbki żelu pod prysznic, peelingu, samoopalacza. Edytowane przez 201607060918 Czas edycji: 2008-11-15 o 15:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Rozeznanie
|
niestety nic nie znajde
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
Przekupka: 5 pkt / 100% pozyt.
|
AQUOLINA CUKIER PUDER, balsam do ciała, została ok 1/4 ze 125 m
OSSMANN, SUN OZON – samoopalacz do twarzy dla ciemnej karnacji, 75 ml, ubytek: ok 1% (1 raz użyty) cos u mnie ? ![]()
![]() |
#20 |
BAN stały
|
czyli wychodzi jette, presence dune,mont blanc femme, pasty,deo i odzywka pantene za balsam dune, nowe maslo ziaja,nowy scholl, odzywka sally zgadza sie??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Edynko mnie interesuje lysanel ,moglabym oddac cienie Astor podwojne gleboka sliwka i jasny roz ,ubytek okolo 40%,cienie Gosh srebrne potrojne ciemne srebro ,jasniejsze i bialy ubytek malutki bo uzywalam raz na wesele i w trakcie poprawki,swieze kupione 2 tygodnie temu
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
BAN stały
|
Cytat:
Chętnie wszystko rozważę, ale muszę zobaczyć zdjęcia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
edynko przepraszam,jednak zrezygnuje ,po przemysleniu doszlam do wniosku ze oddam swoje cienie do wymianek jesli trzeba bedzie wyrownac wartosciowo pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:39.