|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Bardyiej brązowy brąz cyzli dylematy typowe dla ciemnowłosych :)
No właśnie ... potrzebuję porady.Chodzi o kolor włosów.Kiedz mieszkałam w Polsce, zazwyczaj farbowałam kolorem z Joannz - kolor palona kawa.Teraz jestem za granica i musze pofarbowac wlosy.Nie wiem tylko jaka farba osiagnac zamierzony cel.Moj cel to wlosy ciemny braz, gleboki.Nie jakis rudy braz czy jasny.Nie wiem jakiej farby uzyc
Mozecie cos doradzic?
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Bardyiej brązowy brąz cyzli dylematy typowe dla ciemnowłosych :)
garnier 100% color 512 szatyn opalizujący lub 401 głęboki szatyn, te farby sa za granicą
|
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
-kolor wychodzi taki jak na opakowaniu czy inny? bo kiedy farbowałam mamie tą farbą to wyszedł poblask czerwonego ![]() -firma Joanna nie jest moze profesjonalna,ale czy kolor trzyma się dość długo na włoskach czy nie bardzo..? Dzieki za odpowiedź
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Bardzo piekny, intensywny kolor.Poblasku czerwonego u mnie nie bylo.Mysle ze to zalezy od typu wlosow.Jezeli chodzi o wytrzymalosc koloru, to trzymal sie dosc dlugo, sama sie tego nie spodziewalam.W sumie uzywalam tego koloru trzy razy.Jedyna wada jest taka, ze jak kolor juz wyblaknie, zaczyna wygladac jak rudawy (wiem, to prawie wszystkie ciemno brazowe farby tak maja,ale ten byl wyjatkiem) i ogolnie ciezko sie pozniej pozbyc tego
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:26.

Mozecie cos doradzic?