|
|||||||
| Notka |
|
| Pielêgnacja w³osów i fryzury Podyskutuj o pielêgnacji w³osów krêconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawd¼ modne fryzury: ciêcia, koloryzacje, fryzury na ¶lub, wesele, Komuniê, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzêdzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 385
|
Bardyiej br±zowy br±z cyzli dylematy typowe dla ciemnow³osych :)
No w³a¶nie ... potrzebujê porady.Chodzi o kolor w³osów.Kiedz mieszka³am w Polsce, zazwyczaj farbowa³am kolorem z Joannz - kolor palona kawa.Teraz jestem za granica i musze pofarbowac wlosy.Nie wiem tylko jaka farba osiagnac zamierzony cel.Moj cel to wlosy ciemny braz, gleboki.Nie jakis rudy braz czy jasny.Nie wiem jakiej farby uzyc
Mozecie cos doradzic?
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 131
|
Dot.: Bardyiej br±zowy br±z cyzli dylematy typowe dla ciemnow³osych :)
garnier 100% color 512 szatyn opalizuj±cy lub 401 g³êboki szatyn, te farby sa za granic±
|
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 248
|
Cytat:
-kolor wychodzi taki jak na opakowaniu czy inny? bo kiedy farbowa³am mamie t± farb± to wyszed³ poblask czerwonego ![]() -firma Joanna nie jest moze profesjonalna,ale czy kolor trzyma siê do¶æ d³ugo na w³oskach czy nie bardzo..? Dzieki za odpowied¼
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Bardzo piekny, intensywny kolor.Poblasku czerwonego u mnie nie bylo.Mysle ze to zalezy od typu wlosow.Jezeli chodzi o wytrzymalosc koloru, to trzymal sie dosc dlugo, sama sie tego nie spodziewalam.W sumie uzywalam tego koloru trzy razy.Jedyna wada jest taka, ze jak kolor juz wyblaknie, zaczyna wygladac jak rudawy (wiem, to prawie wszystkie ciemno brazowe farby tak maja,ale ten byl wyjatkiem) i ogolnie ciezko sie pozniej pozbyc tego
|
|
|
|
![]() |
Nowe w±tki na forum Pielêgnacja w³osów i fryzury
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:45.

Mozecie cos doradzic?