![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Nieaktualne!!
Wątek zamknięty do odwołania!
Przyznam na wstępie, ze oddam bardzo chętnie te kosmetyki8 i bardzo marudzić nie będę, Poprostu leża u mnie i sie marnują a szkoda wyrzucać. W ostateczności oddam za koszt wysyłki ![]() Mam na wymianę parę cieni i puder. Na wstępie czego szukam: głownie kosmetykow pielegnacyjnych, mam cere suchą, 36letnią, wrażliwa. Lub do włosów: kręconych suchych farbowanych. Kolorówka raczej średnio bo mam nadmiar wszytskiego ![]() Zdjęcia, które tu zamieszczam nie sa super jakości bo robiłam przy złym świetle, ale na życzenie zrobię nowe ![]() To zaczynamy: 1. Puder Coty Airspun, kolor pale biege tone - bardzo bardzo jasny. Puder jest cudowny ale jak dla mnie jest go stanowczo za duzo... z 65g oddam polowę w oryginalnym opakowaniu ![]() 2. Paleta cieni Ruby rose z lusterkiem - 18 kolorów. Zużycie jak wiadć. Niektóre sa perłowe, niektóre matowe. Stad te drobinki na opakowaniu, wyszczyszcze do wysyłki ![]() 3. Paletka cieni body shop - 4 kolory - zielony, 2 odcienie jasnego brązu i ciemny. Zuzycie jak wiadc, cienie sa matowe. 4. Zestaw do makijazu Heidi - 10 cieni, 2 pudry, 2 róze, 4 błyszczyki - zużycie minimalne. Pod spodem jest pojemniczek na pędzelki i pacynki - są w zestawie - oddam za kosmetyk do pielęgnacji włosw suchych, bądz do modelowania prostownicą. 5. Cienie Bourjois - 3 odcienie zieleni plus pacynka. Zużycie minimalne, bardziej najbardziej zużyty jest jasny (pierwszy z lewej) - najchętniej oddam za jakis tonik (np nivea Young lub płyn micelarny Bielenda seria kawior i trufle) lub tez krem pod oczy (moze byc jakas Bielenda lub podobna firma) 6. Cienie Clinique - beżowy plus zielony. Zużycie minimalne. 2 pacynki w zestawie. 7. 3 cienie roznych firm - kremowy, srebrny i zelony. Prawie nie używane. Sa lekko błyszczące - oddane ![]() 8. zestaw miniatur pomadek firm YR i Faberlic. Niektore wogle nie uzywane, inne raz czy dwa razy testowane - sztuk 15 - oddam jako gratis osobie ktora wezmie wszystkie pozostałe kosmetyki ![]() Rezerwacje kosmetyków robię na 24h. No chyba, ze umówiomy się inaczej, ale wolałabym nie przeciągać tego bo potem bywa, ze ktos zapomni czy cos... a ja czekam i czekam... Edytowane przez Wisnia Czas edycji: 2008-10-13 o 17:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
Dot.: palety cieni i zestawy plus puder
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...3&d=1223749645
za żóltawy i zielony cień znajdziesz coś umnie ? Czy to cienie Bell ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Idaminka, to jest chyba Faberlic. Cienie raz przetestowalam ale ten zolty to nie moj kolor a zielonych mam az za duzo ;-)
Nie sa zbyt wiele warte ale czy wymienilabys na tą probke: - Ivy Woman Euroluxe edp 90 /100 ml zapach troszkę między Angelem i chyba Lempicką /ambra, miód i czekolada / bardzo slodki , miękki i przytulny.Trwały.? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Szczerze mowiac, masz chyba zbyt dobre rzeczy jak na te cienie... a z drugiej strony ja bym bardzo chetnie sie ich pozbyla. Nawet za koszt wysylki. Sharlottek a co powiesz na wymiane za: Yves Rocher, Fraise (truskawka) Edt, 10 ml KOD: 21359? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
Hmm... mam pytanie czy do tych cieni interesowałby Cie puder Clarins brązujący Morning duo taki jak na zdjęciu? używany bardzo bardzo mało. Akurat to fotka z netu bo ja narazie nie zrobie mojemu, ale jak bedziesz zainteresowana to pstryknę dla Ciebie ![]() Dybys byla zainteresowana tym pudrem to ja ze wzgledu na wartosc moich produktow molabym łatwiej cois wybrać u Ciebie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
BAN stały
|
ładny,ale i tak wierzyłam Ci na słowo. Jeśli się wymieniamy to pisz adres na pw
![]() o rany padam z nóg ,odezwę się jutro i dokończymy nasze negocjacje , o'k ? |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
Ivanna a co Cię interesuje u mnie? tak by mi było łatwiej wybierac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
Przekupka: 68 pkt / 100% pozyt.
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Wtajemniczenie
|
Ivanna czy wymiana tych paletek na 5 ml Kenzo Słońia by Cię satysfakcjonowała?
Bo tak szczerze mowiac nic mi innego nie wpadlo w oczy. Ale chętnie dołoże probki kremow do Twojego typu cery ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
Przekupka: 68 pkt / 100% pozyt.
|
zarezerwuj mi je a ja ci wieczorem dam znać - bo jest chętna na nie ale nie odzywa się 2 dzień, jak dziś nie da znać to się dogadamy ok?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
Przekupka: 125 pkt / 99% pozyt.
|
Znajdziesz cos u mnie?
5. Cienie Bourjois - 3 odcienie zieleni plus pacynka. Zużycie minimalne, bardziej najbardziej zużyty jest jasny (pierwszy z lewej) 6. Cienie Clinique - beżowy plus zielony. Zużycie minimalne. 2 pacynki w zestawie. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Dziewczyny bardzo mi przykro ale nic nie znalazlam u Was.... |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:58.