Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Dot.: H&M- błyszczyki, YR, Oriflame, We-Ma, Bonne Bell i inne
22. LA ROCHE-POSAY- "Effaclar A.I.", preparat punktowy na wypryski. 15 ml, mam go z wymiany. Nie wiem, ile go było na początku, więc napiszę tak: poprzednia użytkowniczka powiedziała, że ubytek to 20-25%. Ja użyłam go jeden raz w małej ilości (1 kropelka), więc zuzucie nie przekroczy 26%. W kartoniku, data ważności 05.2010.
oraz jeden z blyszczykow h&m znajdziesz cos u mnie za to?
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Coś u mnie za któryś z błyszczyków h&m?
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
coś u mnie ?
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
13. VOLLARE- kuleczki rozświetlające, jaśniutko beżowe. 10g, zostało 80%. Data ważności 04.2009.
14. VOLLARE- kuleczki rozświetlające, jaśniutki róż (taki brudny, rozbielony róż). 10g, zostalo 95%. Data ważności 11.2008 8. BONNE BELL- smackers w sztyfcie "Lip lites glossy tint" (nadaje kolor) o zapachu Caramel Latte. Pojemność 4,0g, raz maźnięty. Kolor raczej różowy aniżeli beżowy, nie jest mocny. Na zdjęciu z blistrem (kupiłam go właśnie w takim stanie). ORIFLAME- miękki puder pyłkowy, odcień transparentny "Clear". 12 g, 2 razy użyty, z kartonikiem. Data do 2010 roku. cos u mnie?
![]() |
#13 |
Konto usunięte
|
Tomama- czy ten roll-on to jest ten?
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=24042 (pytam, aby nie wziąść przypadkiem tego do brzucha) ejaj, ShineStar, Madzior22, aako, Nola_ - niestety nic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
TyGrYSeK ![]() Ciuszki: NOWY https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=14162483 Stary nieaktualny lecz niektóre rzeczy jeszcze są wiec pytać ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=10722448 Kosmetyki: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=285156 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
To nie mój wątek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
|
interesuje mnie: pure camille 2/3 butelki i puder pyłkowy
poza watkiem mam żel do mycia twarzy Garnier (różowy do cery wrazliwej/suchej, z masłem karite, butelka z pompką 200ml, nowy), a w wątku nowy krem pod oczy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Konto usunięte
|
Ok, więc jestem chętna ![]() Cytat:
A co to za kremik? Cosmence_Day_Tan krem nawilżający 24H z efektem "złotej opalenizny", 50ml, ubytek ok. 5% klik |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
[1=1049fcf7f74b9bbd9e896b0 64bc98e90e22ff320_640d160 2d9fab;9393421]
A co to za kremik? Cosmence_Day_Tan krem nawilżający 24H z efektem "złotej opalenizny", 50ml, ubytek ok. 5% klik[/quote] kremik do twarzy, szyi i dekoltu, który nawilża i brązuje (na złoto), ja zastosowałam tylko na dekolt i ramiona na wieczorne wyjście (aktualnie nie używam kremów brązujących do twarzy, a nie chcę, żeby się marnował) |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
[1=1049fcf7f74b9bbd9e896b0 64bc98e90e22ff320_640d160 2d9fab;9399407]A czy wiesz, gdzie można znaleść skład kremu? Ewentualnie czy mogłabyś go wypisać?
![]() niestety na buteleczce brak jest takiej info (a kartonika już nie mam) ![]() lepiej więc nie brać w ciemno, bo nie wiadomo jak zareaguje Twoja cera jeśli wypatrzysz cos innego w moim wątku, to proszę o info (będe tu zaglądać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Witchdoctor
|
capuccino ja mam skład Day Tan, wkleję Ci za godzinę
i czekam na PW z adresem ![]() edit DAy TAn AQUA - CYCLOPENTASILOXANE - PROPYLENE GLYCOL - ISOHEXADECANE - ALCOHOL DENAT. - DIMETHICONE - TRI-C14-15-ALKYL CITRATE - GLYCERIN - DIHYDROXYACETONE - ARACHIDYL ALCOHOL - PEG-100-STEARATE -GLYCERYL-STEARATE - POLYACRYLAMIDE - C13-14 ISOPARAFFIN - ARACHIDYL GLUCOSIDE - GLYCINE SOJA - BEHENYL ALCOHOL - DIMETHICONOL - DISODIUM EDTA - LAURETH-7 - ISOBUTYLPARABEN - METHYLPARABEN - PHENOXYETHANOL - PROPYLPARABEN - ETHYLPARABEN - BUTYLPARABEN - TOCOPHEROL - CI 15985 - MICA - CARAMEL - PARFUM
Kramik Edytowane przez tomama Czas edycji: 2008-10-20 o 07:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Konto usunięte
|
Tomama- dziekuję
![]() Mektarynko, niestety podziękuję. Potem przejrzę jeszcze raz Twój wątek. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:19.