|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
kosmetyki Avon, cienie Ruby Rose za zapachyZamienię: 1. AVON Antyperspirant Little Black Dress (użyty RAZ albo wcale, nie pamiętam, ma zdartą folię z zakrętki, bo tak "umiejętnie" ją własnie usunęłam... ![]() 2. AVON Antyperspirant Celebre (użyty RAZ albo wcale, nie pamiętam) 3. AVON krem do stóp Planet Spa z minerałami z Morza Martwego - zostało ok.60 % 4.RUBY ROSE cienie z drobinkami z wierzchu - użyłam RAZ dwóch, może trzech kolorków, dla sprawdzenia, inne nie tknięte - tak więc są prawie nowe i nieużywane 5. LADY DIANA szminka, NOWA nieuzywana 6. WELLATON szminka ochronna na usta , bezbarwna, uzyta 2 razy Szukam zapachów: mogą byc próbki, odlewki, miniaturki, resztki ![]() Oprócz Avonu i YR, bo te znam. Mogę oddać tez próbki swoich zapachów (na wypadek gdyby transakcja była "nierówna" ![]() Na posty z tego wątku odpsiuję tylko tu nie reaguję na "odpisz w moim wątku" |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:59.