![]() |
#1 |
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
pilnie perfum za Lolitę Lempicką EDP 17/30 !!!
nieaktualne- wymienione
Witajcie! Niestety, ![]() Jest to edp z kartonikiem.Zostało jej ponad połowa z 30 ml.Na moje oko ok.17- 18/30 ml. Szukam jakiegoś ciepłego, zimowego zapachu Chętnie przygarnę np : Ninkę (jabłuszko), NR, Sensi, Midnight Poison Zapraszam!!!! Edytowane przez Gosia197 Czas edycji: 2008-11-18 o 07:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Dot.: pilnie perfum za Lolitę Lempicką EDP 17/30 !!!
Proponuję w zamian odlewkę Aliena tyle samo ml + odleweczka 5 ml Cristobal/The Beat Burberry + kilka próbeczek do testów.
'Jak gdyby znajome szlaki wyznaczone na letnim niebie mogły równie łatwo prowadzić do więzienia, jak do niewinnych snów' (Camus) I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
No właśnie trochę się obawiam tej świezości,bo generalnie nie lubię świażych zapachów. za to mój mąż bardzo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
leśny stwór
|
co powiesz na Clea z Yves Rocher? raczej cieply jak swiezy. 100 ml.
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
leśny stwór
|
niestety, nic innego nie mam
![]() pozdr. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
BAN stały
|
hej ja mam nine tyle 80ml ale mozemy tak zrobic np ze ja zrobie sobie odlewke a tobie zostawie te 20ml jezeli bradzo zalezy ci na oryginalnym flakonie albo poprostu zrobie ci odpsik
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Hej! No byłabym chetna. Ninka bardzo mi sie podoba,tylko przeraża mnie ta jej nietrwałość. A chciałabyś oddać jej nieco więcej? Mam do wydania taki fajny francuski sweterek r. 36 na mnie niestety za mały.Może chciałbyś jakiś puder brazujący ,mam Estee lauder Bronze Gooddess 1,55 g ,została ok. połowy.Jest raczej matowy z bardzo delikatnymi drobinkami. Poza tym mam jeszcze Kenzo eau de toilette miniatura ok2,5 /4 ml i próbkę Michael Kors Hawaii edp1,5 bez psiczka.
Edytowane przez Gosia197 Czas edycji: 2008-11-15 o 21:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Wtajemniczenie
|
Witaj
Może odpowiadałyby Ci moje zapachy. Zapraszam: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=290804 Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Wtajemniczenie
|
Jak przechylę buteleczkę do pionu, to płyn prawie dochodzi do rureczki (bez 2 mm), więc na moje oko jest to połowa. Mam ją z wymiany, wypróbowałam z dwa razy. Znam ten zapach i na innych bardzo mi się podoba, ale na mnie jakoś nie leży.
Gdybyś się zdecydowała to mogę jeszcze dorzucić coś: próbki (shiseido zen, kenzo amour indian holi, chance chanel edt.), mam też z wymianki odlewkę z atomizerm ok. 10 ml Dior Tendre Poison, jakbyś chciała, to mogę oddać. A może Ci jeszcze czegoś potrzeba - z kolorówki na przykład, napisz. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:19.