|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
czaaajka szuka .. HELP ME !!!
PERFUMY (nie musza być pełnowartościowe ale w oryginalnym flakonie)
INNE
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Dot.: czaaajka szuka .. HELP ME !!!
napisalam ci wiadomosc bo nie wiem czy bedziesz zainteresowana ,mam nowe kadzidelka dlugie i w formie stozka tez w puszce ,nowy blyszczyk Bourjois brazowy ,2 nowe pomadko-blyszczyki Astor Prismatic w odcieniu brazu i do tego nowe konturowki dobrane kolorystycznie,2 pary grubszych czarnych zakolanowki ze wzorem u gory. Jakbys byla zainteresowana z Calzedonii,interesuje mnie jakas pielegnacja,raczej nowa bo uzywanych znacznie kosmetykow i otwarych to nie chce bo mam do zuzycia troche swoich ,nie chce tez zadnych probek ,moga byc kremy dla cery djarzalej nawet 50+ nie wiem co mozesz mi zaproponowac w watku lub poza watkiem ,z Avonu lub Oriflame interesuja mnie tylko te drozsze kosmetyki i moge tez cos nowego dolozyc ,te standardowe z Avon,Oriflame raczej nie uzywam wogole na ubrania tez sie nie wymieniam bo je musze mierzyc jednak .
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Dot.: czaaajka szuka .. HELP ME !!!
To tylko jedynie interesuja mnie In Tune ,Elvie,dez Volare ,Blue rush,balsamy do ust nowe i jak mi powklejasz zdjecia nowych kolczykow co masz na zbyciu to moze wybralabym dla siostrzenicy i prosilabym o opis co to jest jesli mozesz ,cos na rozdanie powybieram bo dla mnie nie znajde juz nic u ciebie bo to co mnie interesowalo juz nie ma .
Blyszczyk bourjois ,zdjecie jest z netu ale mam taki sam ,nowy ,nietestowany ,pomadki Astora sa jasne ale wyszly tragicznie ciemne a nie sa tylko ladne stonowane odcienie .Kazdy braz jest inny . mam jeszcze raz uzyty roz Rimmla cynamonowy braz Kadzidla dluze rozane vcale opkaowanie ,kadzidelka cytrusowe-pomaranczowe z talerzykiem zoltym,lawendowe z podstawka,brakuje 1szt chyba z calego drewanianego pudelka. O pomadkach i blyszczyku poczytaj sobie na KCW Edytowane przez ewapawliszyn Czas edycji: 2008-10-08 o 14:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:25.