|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() kilka drobiazgów
1. Bell fludi Anti Age - używany, trudno określić ile zostało, bo nie widać przez opakowanie, na pewno więcej niż połowa, chyba nawet bliżej 3/4. odcień 2 "jasny naturalny", ważny do 04.2009
2. Soraya fluid Colour Adapt, świerzynka z przedwczoraj, odcień 02 - jasny beż, prawie nie używany, była tylko próba 3. Dermacol, odcień 211 (jasny), użwany sporadycznie, zostało jakieś 99%, ważny do 03.2011 4. Bourjois zielona baza, zostało ??? też trudno powiedzeć, na pewno ponad połowa, albo więcej, ważna jescze ponad pół roku (12 m-cy od daty otwarcia, tzn. od chyba czerwca) 5. Max Factor Creme Puff, odcień 05 - translucent, też nowy, użyty dwa razy, ale puszek jest nieużywany. też ma ważność 12 m-cy od otwarcia i tyle mu zostało minus dwa dni ![]() 6. Saipan, puder sypki Jadwiga dla cery suchej i normalnej, mam go ponad miesiąc i trochę używałam, ale zużycie jest znikome, opakowanie ma 30g; pudry te występują tylko w jednym odcieniu, ważny do 06.2010 - jest to puder mineralny, jeśli chodzi o skład (patrz link poniżej). wyjasniam, aby uniknąć nieporozumień: nie jest to puder mineralny typu np. L'oreal czy Revlon: nie "wciera" się go pędzlem w twarz. puder Jadwiga to "sypaniec". podaję linka do recenzji pudru, najlepiej sprawę oddaje recenzja Damma. Zaznaczam też, że opakowanie się zmieniło oraz, że ja ma wersję do cery normalnej i suchej (pomimo glinek w składzie nie jest bardzo wysuszający) http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=16882 7. Rimmel - puder brązujący, odcień 022 (to ten bez drobinek), używany sporadycznie, zostało ??? 90 - 95%, ważność to 30 m-cy, a kupiłam go tego lata 8. pędzel duży do pudru, nie wiem jakiej firmy, ze sztucznego włosia, używany, ale w dobrym stanie , oczywiście "wyprany" 9. L'oreal Glam Shine Juice, odc.201 - juice divin, używany, znowu nie wiem ile zostało, pewnie ok.połowy, nie ma daty na opakowaniu, ale wszystko z nim w porządku, konsystencja itd. taka sama, jak w dniu otwarcia 10. Sephora - paleta 4 korektorów, używana, z każdego koloru zostało 75 - 90% plus minus, i znowu nie ma daty na opakowaniu, kupiona rok temu i też wszystko z nią w porządku 11. Manhattan - speed dry and extreme reflect top coat - preparat do paznokci, do stosowania na lakier lub osobno, ma mnóstow maleńkich drobinek, żaden brokat, tylko takich, któe powodują efekt odbijania światła na paznokciach, daje delikatny prawie przezroczysty fiolet (w zależności od kąta padania światła), zostało go prawie 100%, też niedawno kupiony 12. na spróbę mam Max Factor Masterpiece czarny - dużo go tam nie ma, ale jak ktoś chce spróbować to dorzucę ![]() 13. i jako gratis róż z Joko, rózowy, odcień 771, używany, ale zostało dużo, też dorzucę, jak ktoś będzie chciał wypróbować (pudełeczko pękło w zawiasie, ale nadal się zamyka) interesuje mnie kolorówka. różna - zobaczę, co macie na wymianę. a także próbki perfum. nie interesuje mnie pielęgnacja, ubrania i biżu - na takie posty nie będę odpowiadać. Edytowane przez Pippi Czas edycji: 2008-10-17 o 05:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Dot.: kilka drobiazgów
3. Dermacol, odcień 211 (jasny), użwany sporadycznie, zostało jakieś 99%, ważny do 03.2011
cos u mnie?
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
1. Bell fludi Anti Age - używany, trudno określić ile zostało, bo nie widać przez opakowanie, na pewno więcej niż połowa, chyba nawet bliżej 3/4. odcień 2 "jasny naturalny", ważny do 04.2009
coś u mnie ?
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Coś u mnie za którąś z tych rzeczy?
1. Bell fludi Anti Age - używany, trudno określić ile zostało, bo nie widać przez opakowanie, na pewno więcej niż połowa, chyba nawet bliżej 3/4. odcień 2 "jasny naturalny", ważny do 04.2009 2. Soraya fluid Colour Adapt, świerzynka z przedwczoraj, odcień 02 - jasny beż, prawie nie używany, była tylko próba 3. Dermacol, odcień 211 (jasny), użwany sporadycznie, zostało jakieś 99%, ważny do 03.2011 5. Max Factor Creme Puff, odcień 05 - translucent, też nowy, użyty dwa razy, ale puszek jest nieużywany. też ma ważność 12 m-cy od otwarcia i tyle mu zostało minus dwa dni ![]() 6. Saipan, puder sypki Jadwiga dla cery suchej i normalnej, mam go ponad miesiąc i trochę używałam, ale zużycie jest znikome, opakowanie ma 30g; pudry te występują tylko w jednym odcieniu, ważny do 06.2010 - jest to w 100% puder mineralny !!!
![]() |
#7 |
BAN stały
Przekupka: 17 pkt / 80% pozyt.
|
cos u mnie za
2. Soraya fluid Colour Adapt, świerzynka z przedwczoraj, odcień 02 - jasny beż, prawie nie używany, była tylko próba 4. Bourjois zielona baza, zostało ??? też trudno powiedzeć, na pewno ponad połowa, albo więcej, ważna jescze ponad pół roku (12 m-cy od daty otwarcia, tzn. od chyba czerwca) 5. Max Factor Creme Puff, odcień 05 - translucent, też nowy, użyty dwa razy, ale puszek jest nieużywany. też ma ważność 12 m-cy od otwarcia i tyle mu zostało minus dwa dni ![]() 6. Saipan, puder sypki Jadwiga dla cery suchej i normalnej, mam go ponad miesiąc i trochę używałam, ale zużycie jest znikome, opakowanie ma 30g; pudry te występują tylko w jednym odcieniu, ważny do 06.2010 - jest to w 100% puder mineralny !! 8. pędzel duży do pudru, nie wiem jakiej firmy, ze sztucznego włosia, używany, ale w dobrym stanie , oczywiście "wyprany" 9. L'oreal Glam Shine Juice, odc.201 - juice divin, używany, znowu nie wiem ile zostało, pewnie ok.połowy, nie ma daty na opakowaniu, ale wszystko z nim w porządku, konsystencja itd. taka sama, jak w dniu otwarcia 10. Sephora - paleta 4 korektorów, używana, z każdego koloru zostało 75 - 90% plus minus, i znowu nie ma daty na opakowaniu, kupiona rok temu i też wszystko z nią w porządku 12. na spróbę mam Max Factor Masterpiece czarny - dużo go tam nie ma, ale jak ktoś chce spróbować to dorzucę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Czy możesz coś napisać o tym:
6. Saipan, puder sypki Jadwiga dla cery suchej i normalnej, mam go ponad miesiąc i trochę używałam, ale zużycie jest znikome, opakowanie ma 30g; pudry te występują tylko w jednym odcieniu, ważny do 06.2010 - jest to w 100% puder mineralny !!! Jakie ma działanie? Czy również leczy? Czy matuje?
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
u mnie za
1. Bell fludi Anti Age - używany, trudno określić ile zostało, bo nie widać przez opakowanie, na pewno więcej niż połowa, chyba nawet bliżej 3/4. odcień 2 "jasny naturalny", ważny do 04.2009 . Bourjois zielona baza, zostało ??? też trudno powiedzeć, na pewno ponad połowa, albo więcej, ważna jescze ponad pół roku (12 m-cy od daty otwarcia, tzn. od chyba czerwca) na niej najbardziej mi zalzy 12. na spróbę mam Max Factor Masterpiece czarny - dużo go tam nie ma, ale jak ktoś chce spróbować to dorzucę ![]()
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
niestety, nic sobie u was nie wyszperałam
jagabrz - link do pudru w wersji do cery tłustej: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=16882 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
BAN stały
|
Dermacol, odcień 211 (jasny), użwany sporadycznie, zostało jakieś 99%, ważny do 03.2011
4. Bourjois zielona baza, zostało ??? też trudno powiedzeć, na pewno ponad połowa, albo więcej, ważna jescze ponad pół roku (12 m-cy od daty otwarcia, tzn. od chyba czerwca) L'oreal Glam Shine Juice, odc.201 - juice divin . Max Factor Creme Puff, odcień 05 cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
Witam, spodobal mi sie:6. Saipan, puder sypki Jadwiga dla cery suchej i normalnej, mam go ponad miesiąc i trochę używałam, ale zużycie jest znikome, opakowanie ma 30g; pudry te występują tylko w jednym odcieniu, ważny do 06.2010 - jest to w 100% puder mineralny !!! moze cos u mnie? zapraszam
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
u mnie tez nic nie wybierzesz za puder Jadwiga?
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś u mnie za:
3. Dermacol, odcień 211 (jasny), użwany sporadycznie, zostało jakieś 99%, ważny do 03.2011 5. Max Factor Creme Puff, odcień 05 - translucent, też nowy, użyty dwa razy, ale puszek jest nieużywany. też ma ważność 12 m-cy od otwarcia i tyle mu zostało minus dwa dni ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
jagabrz - przykro mi, ale naprawdę nie widzę u Ciebie nic dla siebie.
Lynn, inez, shine - odpowiem w niedzielę (właśnie wyjeżdżam i piszę te słowa właściwie "z ręką na klamce") |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Shine - interesuje mnie to: -clinique perfectly real makeup shade 24 1.5 ml x 1 -clinique repairewear 01 ivory pental 1.5ml x2 -YSL, teint eclat de soi raduance smoothing foundatlion 6ml -Rimmel renew & lift 200 soft beige 1.5ml -la roche-posay toleriane podklad korygujacy 1ml nr 15 -Sephora, baza matujaca 5ml -Iwostin elixinr multiaktywne serum na dekold i szyje 3ml -Avon,anew krem pod oczy 4ml -Dior, capture R60/80 krem korygujacy zmarszczki 3ml -emolium kremowy zel do mycia 7ml -Dior,diorbronze auto-bronzant dore 10ml na wyprobowanie -vichy, lipidose nutritive 7ml -palmolive pure cashmire 10ml -Escada Signature: A Girl's Best Friend 1.7 ml 1/2 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Lynn - wybrałaś te same kosmetyki, co Shine, której wątkiem jestem zainteresowana. w zależności od tego, jak ułoży się wymiana z nią, wezmę twój wątek pod uwagę jako drugi (interesują mnie próbki zapachów). |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
BAN stały
|
hej nie wiedzialam ze odpowiadasz u soebie ja p[rzemyslalam sprawe bo bylam na zakupach i interesowalo by mie najbardziej Saipan, puder sypki Jadwiga blyszczyk i baza co chcialabys w zamian?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
-clinique perfectly real makeup shade 24 1.5 ml x 1 -clinique repairewear 01 ivory pental 1.5ml x2 -YSL, teint eclat de soi raduance smoothing foundatlion 6ml -Rimmel renew & lift 200 soft beige 1.5ml -Avon,anew krem pod oczy 4ml -Dior, capture R60/80 krem korygujacy zmarszczki 3ml -emolium kremowy zel do mycia 7ml -vichy, lipidose nutritive 7ml -palmolive pure cashmire 10ml -Escada Signature: A Girl's Best Friend 1.7 ml 1/2 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:04.