![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Burberry The Beat, Shiseido, Clinique, Clarins, MaxFactor
NIEAKTUALNE!NIEAKTUALNE!NIEAKTUALNE!NIEAKTUALNE!
NIEAKTUALNE!NIEAKTUALNE!NIEAKTUALNE!NIEAKTUALNE! Oddam, najchętniej wszytsko! za 1 potrzebną mi rzecz: MaxFactor Miracle touch, podklad w kompakcie, odcień warm almond 45, zużycie ok. 2/3. essence compact odcień 04 perfect beige (wybierałam najjasniejszy), zużycie ok. 10% kupiony w naturze w listopadzie'08 wibo lip gloss spicy kolor czerwony, uzyty 1 raz H&M eye liner, black, czarna kredka do oczy, niewielkie zuzycie, zatemperowana inglot matrix, mozaika 3 cieni: brzoskwinia, beż i perłowy, zużycie ok 15% Clarins Lift-Minceur Visage, 5ml, nowy nieużywany, krem liftingujący, wygładzający zmarszczki i modelujący owal twarzy Yves rocher specific, mleczko i tonik 2w1 do cery tłustej i mieszanej, zużycie na zdjęciuYves rocher pure calmille, mleczko do demakijażu, zużycie trudne do określenia, ale na pewno jest ponad połowa. chciałabym też wymienić pędzel Everyday Minerals do podkładu, ale TYLKO na baby kabuki, long handled kabuki lub flat topa tej samej firmy. wymienione: Burberry The beat 30ml EDP travel edition, prezent pod choinkę- tylko powąchana Yves rocher mandarine de noel- 20ml woda toaletowa o zapachu manadrynki z przyprawami korzennymi, nowa nieużywana, kupiona pod koniec grudnia'08 (ragutka) ziaja, płyn micelarny, użyty 1 raz (ragutka) Rimmel Color rush, kolor 214 jet black, czarny cień, zużycie ok 10% Bourjois Petit Guide de style 15 call me rose, bez pacynki, niewielkie zużycie, cienie różowy i brązowy z lustekiem, zamykane w tekturowej książeczce z magnesikiem h&m bronzing brush- puder brązująco-rozświetlający w pędzlu, zużycie ok. 30%, lekko połamana zatyczka (jest cała, ale ma małe pęknięcia) Rimmel Volume Booster 080 clear- przezroczysty, użyty 2-3 razy, błyszczyk powiększający usta z aktywnym kompleksem kolagenowym Smackers tropical strawberry starfruit, nowy, nieużywany, przywieziony z usa w grudniu Maybelline Water shine elixir- błyszczyk odcień 522 rose star, zużycie ok. 10% Burberry The beat 30ml EDP travel edition, prezent pod choinkę- tylko powąchana Yves rocher mandarine de noel- 20ml woda toaletowa o zapachu manadrynki z przyprawami korzennymi, nowa nieużywana, kupiona pod koniec grudnia'08 (ragutka) shiseido Sun Protection Liquid Foundation, spf 43, poczatkowa objętość 30ml, zużycie ok. 30% kolor sp10 (najjaśniejszy) z pudełkiem, gąbeczką (nieużywana) i ulotką, kupiony na truskawie w listopadzie'08 Clinique blended face powder 2g, kolor 3 transparency, nowy nieużywany zafoliowany, w uroczym pudełku w zielone groszki i z małym puszkiem, przywieziony z usa Edytowane przez rozwielitka Czas edycji: 2009-02-01 o 15:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Burberry The Beat, Shiseido, Clinique, Clarins, MaxFactor
hej, moze znajdziesz cos za podklad shiseido?
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;10294498]moze cos u mnie za fluid Shiseido z filtrem? pozdrawiam[/quote]
niestety nic, pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
BAN stały
|
Burberry The beat 30ml EDP travel edition, prezent pod choinkę- tylko powąchana
poza wątkiem mam http://www.skincarestore.com.au/show...productid=5505 w testerowym opakowaniu / niczym się nie różni od tego na półkach w perfumerii / 50 ml z ubytkiem nie większym niż 10% |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Witaj,
mam all about eve w wersji deo . dostałam kiedys z wymiany jako edp, bo butelka jest identyczna 75 ml, ponieważ zapach jest trwały i własciwie taki jak woda , używałam tego przez czas jakiś. Teraz mam ok połowy z wyjściowych 75 ml i od dłuższego czasu stoi nieużywana. Jak naprawde niezły ratunek przy braku edt - polecam. A i mam ddm gel w wątku...
Wymiana perfumy i inne Edytowane przez ragutka Czas edycji: 2009-01-01 o 13:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
obie rzeczy bardzo bardzo bardzo chętnie, co byś chciała w zamian? teraz wszytsko co pachnie jak all about eve jest ratunkiem, bo ją wycofali ![]() Idiaminka, pozwolisz ze się wtrzymam chwilkę by przestudiowac Twój watek dogłębnie? Nie chciałam Cię pozostawiać bez odpowiedzi. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
cos za:
Burberry The beat 30ml EDP travel edition, prezent pod choinkę- tylko powąchanaSmackers tropical strawberry starfruit, nowy, nieużywany, przywieziony z usa w grudniu Yves rocher pure calmille, mleczko do demakijażu, zużycie trudne do określenia, ale na pewno jest ponad połowa. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
generalnie masz mnóstwo cudeniek, ale nic co byłoby moim "must have", dlatego się zastanawiam, żeby znów nie chomikować.
![]() jaką datę ważności ma żel do pielęgnacjo biustu Avon? link prowadzi do wycofanego już kosmetyku. |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
za Shiseido?
mam dodatkowo próbki 3 kroków do cery 3,4 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
daty dopatrzec się nie moge, chyba się starła, ale żel będzie miał jeszcez rok i troche ważności
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Zakorzenienie
|
rozważam olejek nuxe...bardzo mi zależy na propozycji ragutki, jeśli ona nie zgarnie shiseido podoba Cie taka wymiana?
oczywiście mogłabym dorzucić cokolwiek z wątku. Cytat:
nie chciałabyś czegoś, co zaznaczyłam jako "gratisy" dodatkowo? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nawet nie wiesz jak bardzo się cieszę! pisz na PW adres! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
podoba mi sie jeszcze
jako gratis lub za drobiazg: wibo lip gloss spicy kolor czerwony, uzyty 1 raz ale dam ci jeszcze znac czy ten zel bedzie na 100% wolny, bo miałam się wymienic z inną wizażanką, ale ona zerwała kontakt, tak, ze dopytam sie czy rezygnujemy z wymianki i dam ci znać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za:
Clarins Lift-Minceur Visage, 5ml, nowy nieużywany, krem liftingujący, wygładzający zmarszczki i modelujący owal twarzy ziaja, płyn micelarny, użyty 1 raz Yves rocher specific, mleczko i tonik 2w1 do cery tłustej i mieszanej, zużycie na zdjęciu Yves rocher pure calmille, mleczko do demakijażu, zużycie trudne do określenia, ale na pewno jest ponad połowa. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
czym jest cukier do ust bourjois? I czy chciałabyś go wymienić za krem clarins i dwa mleczka yr? |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam jeszcze poza wątkiem Effaclar M, ale nie wiem, czy Cie on interesuje, nowy w kartoniku |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Witaj.
czy za podklad Shiseido (czy istotnie pozostalo 70%?) intereseowalyby Cie: Biotherm Hydra Detox 15 ml nowy Biotherm Acnopur lotion 15 ml nowe Biotherm Biosensitiv demakijaz 15 ml nowe Biotherm Aquathermale 15ml glinka nowa Biotherm Biosurce zel do mycia troche wiecej niz polowa z 20ml Biosource tonik 25/30ml |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
myślę, ze zostało nawet więcej niż 70% bo podkład okazał się dla mnie ciut zbyt ciemny. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
interesuje mnie pare rzeczy,ale nie jestem pewna czy cos u mnie znajdziesz...?
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:53.