![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Dior Addict, Pryzmy, Meteoryty, Chanel, Ricci, APC, Clinique i inne. Zapraszam! NIEAKTUALNE Perfumy:![]() - Dior Addict - 48/50 ml, jest kartonik - pewnie będę marudna ![]() - Gucci Pour Homme - ok.26/30 ml, z kartonikiem - perfumetka Sephora Vanille Patchouli - Mysterieuse? - ok.8/10 ml - G. Armani, Mania (czarna) - resztka w oryginalnym flakonie, ok 5/50 ml oraz odlewki: - Smok EDP - Black Cashmere - Etro Etra - Dior Dune Sun - Kenzo Amour Indian Holi - Sephora Brown Próbki firmowe z kartonikami: Flowerbomb EDP, Stella McCartney edp Gaultier 2 (mam też mnóstwo innych próbek na wylocie, także niszowych - link w podpisie ![]() Kolorówka: - cienie Chanel Les 4 Ombres w kolorze Fascination (http://tagomago.pl/ombres-fascination-p-4363.html) - odsypka najnowszych Meteorytów - Butterfly Pearls - 16 kulek, 1/3 pełnowymiarowego opakowania (kulki są dwa razy większe niż standardowe) - odsypka połowy opakowania Meteorytów Pink Fresh - prasowane Pryzmy Givenchy w kolorze Elegant Beige - największy ubytek ma najciemniejsza kostka, zużycie na zdjęciu - cień do powiek Nina Ricci, Plush Mono Eyeshadow, kolor Vert Patine - ciemna zieleń - sypkie cienie APC - kolor 13, 21, 20 (jasny beż, brąz opalizujący zielenią i czerwienią, matowy czarny) - potrójne cienie Max Factor w odcieniu Ravenous (zdjęcie) - Clinique Blended Face Powder, miniaturka w ozdobnym zielonym opakowaniu, kolor 03 - błyszczyk Smashbox Sunset Blvd w kolorze Melt - raz maźnięty, z kartonikiem - błyszczyki Juicy Tubes - kolory Baby Doll i Tickled Pink, oba z nieznacznym ubytkiem, pojemność 6 g, użyte 2-3 razy Pielęgnacja: - mazidłowe masło karite, 2g - balsam do ciała o zapachu Neonatury Cocon - 200 ml, użyty raz - balsam do ciała z linii zapachowej Gloria Cacharel - ok.2/3 z 45 ml - Ziaja 100% pielęgnacji - bioaktywny krem rewitalizujący z kompleksem multirozświetlającym do cery tłustej i mieszanej - użyty raz za pomocą szpatułki, ubytek niezauważany, jest kartonik - Ziaja 100% pielęgnacji - korygujący krem pod oczy - użyty raz, ubytek niezauważalny, jest kartonik Włosy: - krem termoochronny do prostowania włosów Hot Liss L'oreal (ok.1/3) - Pantene Pro-V, Intensywna Regeneracja - szampon, 250 ml, nieużywany - Pantene Pro-V, Intensywna Regeneracja - odżywka, 200 ml, nieużywana - jedwab do włosów firmy l'Biotica - nieużywany (link do KWC) Bardzo chętnie przygarnę: - kosmetyki mineralne - podkłady w bardzo jasnych kolorach, chętnie też róże oraz cienie na wypróbowanie - cienie w chłodnych, ciemnych fioletach lub brązach - brązer w jasnym odcieniu - Kenzo Amour Le Parfum - pigmenty MAC w ciemnych kolorach - interesuje mnie też kokosowa pielęgnacja - chętnie masła i balsamy do ciała ![]() Zapraszam
![]() (Przepraszam za kiepską jakość zdjęć, ale były robione telefonem ![]()
Wymienię Edytowane przez Nola_ Czas edycji: 2009-04-23 o 19:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
niecnotliwa dziewica
Przekupka: 76 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Dior Addict, Pryzmy, Meteoryty, Chanel, Ricci, APC, Clinique i inne. Zapraszam!
Nolu, a nie miałabyś Ty ochoty na czwórki Chanel, ale w odcieniu Spices...? Odsypka Meteorytów Butterfly Pearls mnie u Ciebie nęci...
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dior Addict, Pryzmy, Meteoryty, Chanel, Ricci, APC, Clinique i inne. Zapraszam!
Podoba mi się
- cienie Chanel Les 4 Ombres w kolorze Fascination (http://tagomago.pl/ombres-fascination-p-4363.html) - odsypka najnowszych Meteorytów - Butterfly Pearls - 16 kulek, 1/3 pełnowymiarowego opakowania (kulki są dwa razy większe niż standardowe) - odsypka połowy opakowania Meteorytów Pink Fresh - prasowane Pryzmy Givenchy w kolorze Elegant Beige - największy ubytek ma najciemniejsza kostka, zużycie na zdjęciu Może coś u mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
sypkie cienie APC - jasny beż, brąz opalizujący zielenią i czerwienią
Coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za:
- odsypka najnowszych Meteorytów - Butterfly Pearls - 16 kulek, 1/3 - prasowane Pryzmy Givenchy w kolorze Elegant Beige - balsam do ciała o zapachu Neonatury Cocon - 200 ml, użyty raz - krem termoochronny do prostowania włosów Hot Liss L'oreal (ok.1/3) - Pantene Pro-V, Intensywna Regeneracja - szampon, 250 ml, nieużywany - Pantene Pro-V, Intensywna Regeneracja - odżywka, 200 ml, nieużywana - jedwab do włosów firmy l'Biotica - nieużywany (link do KWC) odp u mnie ![]()
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
- odsypka połowy opakowania Meteorytów Pink Fresh
- Pantene Pro-V, Intensywna Regeneracja - szampon, 250 ml, nieużywany - Pantene Pro-V, Intensywna Regeneracja - odżywka, 200 ml, nieużywana moze cos u mnie?
![]() |
#7 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Podoba mi się tylko cień MACa w paletce.
![]() |
![]() |
#8 | |
niecnotliwa dziewica
Przekupka: 76 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Te Diorki są w starym opakowaniu- granatowym, fotka nr.2 w poście #2. Więc jeśli chcesz to Envy Me, pędzelki, cień Lancome i błyszczole możesz rezerwować, najbardziej zależy mi na prasowanych Pryzmach ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
- Dior Addict - 48/50 ml, jest kartonik - pewnie będę marudna
![]() - prasowane Pryzmy Givenchy w kolorze Elegant Beige - największy ubytek ma najciemniejsza kostka, zużycie na zdjęciu znajdziesz cos? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
może tym razem znalazłabyś coś u mnie za odlewkę BC,albo Etry?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pozdrawiam ![]() Niezmiennie podoba mi się pędzel do pudru GloMinerals, ewentualnie szachownica Smashbox, może shimmer GloMinerals... Ale nie wiem, co byłabyś skłonna oddać za pryzmy ![]() Cytat:
![]() ![]() Aha, a gdyby z negocjacji nic nie wyszło, stoję w kolejce do brązera ![]() Cytat:
![]() Podoba mi się wciąż Platinum Illuminator ![]() Ojej, potrzeba czasu, żeby się przekopać przez Twój wątek ![]() ![]() No niestety, nic nie wypatrzyłam ![]() Niestety, to nie moje kolory ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#16 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
addicta oddaje za cos super z wish
![]() ![]() i jak to wciaz podoba CI sie platinum, jak go chwil kilka temu wlozylam do watku? ![]() ![]() no ale nie ma jak tego zrobic i tak ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A wyceniasz Illuminatora na więcej niż mój Addict? Niestety, nic ![]() Jak na razie nic nie widzę... Chyba, że masz coś poza wątkiem? Cytat:
![]() A na ile wyceniasz ten brązer?
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Wcale nie be, tylko cacy kasieńka
Przekupka: 33 pkt / 100% pozyt.
|
Coś u mnie za pryzmy, meteoryty (te z limitowanej serii, nie te różowe) i puder clinique?
Poza wątkiem mam nieużywane masło kokosowe Ziaji ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() Baaardzo interesuje mnie: - odsypka połowy opakowania Meteorytów Pink Fresh Zapraszam, zajrzyj ![]() Wczoraj przyszła do mnie mała dostawa z BU-mogę oddać też Olejek myjący do twarzy z pomarańczą , nowy 150ml ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
On jest tylko na amerykański rynek.. chyba
![]() Przykładową cene jaką znalazłam to na ebayu 45$ http://shop.ebay.com/items/_W0QQ_nkw...romZR40QQ_mdoZ Bizrate- 36.50 http://www.bizrate.com/cosmetics/oid837060925.html ![]() Edytowane przez thelila Czas edycji: 2009-02-24 o 16:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Może znajdziesz u mnie coś za Addicta?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:02.