|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Wymienie perfum RALPH LAUREN ROMANCE EDP
Wymienie perfum RALPH LAUREN ROMANCE EDP 90/100ml - tester kupiony na Allegro u ptissot-a
brak już pudełka, korek przy testerze jest w postaci plastykowej zatyczki. Wymienię najchętniej na inne perfumy nawet na mniejszą pojemność byle to były takie co mi się podobają - zapachy raczej świeże, kwiatowe,owocowe.zalezy mi na wymianie ale coś co potrzebować - jedną konkretna rzecz, Nie interesują mnie ciuchy. zdjęcie załączę wieczorem. Edytowane przez Villemo. Czas edycji: 2008-11-27 o 21:05 Powód: dodanie zdjęcia |
|
|
|
#5 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wymienie perfum RALPH LAUREN ROMANCE EDP
Cos u mnie?
|
|
|
|
#7 |
|
Raczkowanie
|
hathayoga, Idiaminka, DAISSY - przykro mi nic nie znalazłam
m-iskra - z twoich rzeczy byłabym zainteresowana: Givenchy Prisme Again Compact Powder Quartet - 07 Crazy Pink (edycja limitowana). daj znac. |
|
|
|
#8 |
|
Zadomowienie
|
Proponuję Hypnose Eau Legre EDT ( nie jest to woda letnia!) ok. 40/50 ml, produkt
DKNY Be Dealicious 3/4 z 30 ml (buteleczka, nie jabłuszko), Diesel Fuel For Life ( w limitowanej złotej sukieneczce) ok. 35/50 ml produkt, ewentualnie Guerlain Magic L'Instant ok. 90/100 ml, tester bez korka Do dwóch pierwszych mogę dorzucić nową miniaturkę tuszu DiorShow i Sumptus Estee Lauder
Edytowane przez ladyDIOR Czas edycji: 2008-11-28 o 14:35 |
|
|
|
#9 |
|
Konto usunięte
|
jasne, tylko mój puder za Twoje perfumy to chyba raczej za mało. wybierz coś jeszcze proszę.
|
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:01.

- zapachy raczej świeże, kwiatowe,owocowe.