![]() |
#1 | |
Zakorzenienie
|
Szybka wymiana - wszystko z jedną rzecz
NIEAKTUALNE
Witam, oddam cały zestaw [9 sztuk] za jedną rzecz [chętniej coś z pielęgnacji, ale kolorówkę też rozważę]. Zależy mi na szybkiej wymianie. Zasady: - kosmetyki pielęgnacyjne w słoiczkach (takie, do których wkładamy paluchy) tyko nowe, nie testowane - nie przyjmę niczego mającego w składzie miód lub pokrzywy - nie szukam ubrań - wysyłam tylko przesyłką rejestrowaną [priorytetową lub zwykłą] - oczekuję kosmetyków czystych, zadbanych, z wypranymi aplikatorami - zawsze pakuję poszczególne kosmetyki w bąbelki, całość w kopertę bąbelkową lub karton, nie zalepiam niezabezpieczonych kosmetyków taśmą klejącą - tego samego oczekuję od Ciebie - nie na wszystkich kosmetykach są daty ważności - żeby nie było nieporozumień, te kosmetyki oznaczam * zestaw zawiera: - Oriflame, Sun-Sational, Eye&Cheek shimmer [dwie sztuki - biały, zgaszony róż, testowane]* - lilly - Oriflame, Illuminate Eye Crayon - różowa [zużycie 2mm]* - Oriflame, Daydream Eye Definer [trzy sztuki: wanilia, czekolada, mięta, każdej zostało min. połowa] ex1008 - lilly - Astor, Mikado, 3-in-1 Pencil - 02 Cherry Blossom [temperowana 2-3 razy, nadaje się także do policzków i ust, kupiona wiosną 2007]* - Astor, Mikado, Lip Pencil - 02 Ka Wai Pink [raz temperowana, kupiona wiosną 2007]* - Oriflame, Plump&Gloss - Pout [zostało 50%, pościerane napisy]ex1108 - lilly
Edytowane przez arrachnee Czas edycji: 2008-11-12 o 11:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: Szybka wymiana - wszystko z jedną rzecz
mnie interesowałyby - Oriflame, Daydream Eye Definer [trzy sztuki: wanilia, czekolada, mięta, każdej zostało min. połowa] ex1008 więć jeżeli nie koniecznie chcesz wymienić wszystko razem zapraszam do mnie ^^
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
czy mogłabyś wkleić dokładniejsze zdjęcia naklejek na paznokci lub/i opis [zależy mi na takich mniej paznokciowych kształtach] na pewno jestem zainteresowana kwiatkami (czym są te nad nimi?!) i serduszkami
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Coś u mnie?
Poza watkiem mam tez spray do ciała Wanilia i mleczko sojowe i balsam do ciała z tej samej serii.
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
sloniatko - nie interesują mnie ubrania
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
up
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
kafetko, niestety nic mi się nie przyda
![]()
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
Pfff34 w takim razie poproszę dokładny opis [kształt, wielkość, kolor]
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Zakorzenienie
|
up
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Zakorzenienie
|
up
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Zakorzenienie
|
up
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Rozeznanie
|
Może coś u mnie?
![]() |
#17 | |
Zakorzenienie
|
czy byłabyś zainteresowana tym zestawem bez trzech konturówek oriflame? [na razie są zarezerwowane dla Pfff34]
chętnie oddam resztę za maskę sake i ryż [kiedy będziesz wiedziała czy jest wolna?] - ew. przemyślę wymianę za maskę z oliwką
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Rozeznanie
|
Właśnie osoba dla której zarezerwowana jest maseczka sake i ryż potwierdziła,że ją weźmie.
Niestety nie jestem zainteresowana zestawem bez 3 konturówek. Daj znać jak będziesz mieć coś nowego ![]()
![]() |
#19 | |
Zakorzenienie
|
Czy zależy Ci na konturówkach, czy po prostu chciałabyś coś jeszcze?
Dam znać jeśli kredki się zwolnią ![]()
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
Nie zależy mi bardzo na konturówkach...najlepiej jak byś miała coś jeszcze
![]() Planujesz dodać jeszcze jakieś inne kosmetyki??
![]() |
#21 | |
Zakorzenienie
|
Dość szybko chciałabym wymienić jeszcze:
- Astor, Mikado Lip&Chic - Sweer Ka Wai 07 [używana przez krótki czas, pachnie melonem!, kupiona wiosną 2007]* [pasuje do konturówki z zestawu - na zdjęciu trzecia od lewej] - Avon, Glazewear - Delish [zostało 50%]* [pomarańczowy z granatową nakretką] - Avon, Glazewear - Iced Pink [zostało 50%]* [różowy z granatową nakrętką] - Avon, Summer Sheer Lip Balm [testowany] [nad szminką astor] - Ofriflame, Giordani Gold Eye Glimmer - Glamour [użyty kilka razy, EX 0908] [dwuczęściowa kostka na drugim zdjęciu] - Oriflame, ForeverEyesCreamEyeshadow - Lasting Liliac [użyty kilka razy, zostało 80%] - Oriflame, ForeverEyesCE - Endless Pink [użyty kilka razy, zostało 75%] - Oriflame, ForeverEyesCE - Infinite Brown [użyty kilka razy, zostało 80%] - Oriflame, ForeverEyesCE - Eternal Beige [użyty kilka razy, zostało 70%] Z Twojego wątku byłabym zainteresowana maską z oliwką i serum sake&rice Jak byś widziała naszą wymianę?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Wtajemniczenie
|
podobaja mi sie:
- Oriflame, Daydream Eye Definer [trzy sztuki: wanilia, czekolada, mięta, każdej zostało min. połowa] ex1008 Moze znajdziesz cos? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Zakorzenienie
|
jestem zainteresowana podkłademMax Factor Lasting Performance, kolor 101, z 35ml ubytek jest niewielki, nie wiem dokładnie ile, ale ok. 5-10% [w jakiej jest tonacji: beżowy, różowy czy żółtawy]
To jednak za dużo za te kredki - znajdziesz coś jeszcze? Zajrzyj jeszcze do starszych wątków - część kosmetyków nadal mam KLIK1 KLIK2
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Wtajemniczenie
|
Podobaja mi sie jeszcze pedzelki (tylko musze poczytac o nich na KWC) i cienie inglota (moje kolory <3), ale to wtedy będzie za duzo z mojej strony. Kurcze, cieni nie mam na liscie, a tak mnie kusza :| a moze masz jakies konkretne pozycje z mojej wishlisty?
Edit: a ten MF jest raczej neutralny, takie pomieszanie bezu i rozu Edytowane przez adusiadu Czas edycji: 2008-10-21 o 17:42 Powód: zapomnialo mi sie czegos napisac |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Zakorzenienie
|
Niestety większość Twojej wish pokrywa się z moją
![]()
Edytowane przez arrachnee Czas edycji: 2008-10-21 o 19:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Wtajemniczenie
|
no właśnie zauważyłam
![]() bardzo podobaja mi sie te cienie inglota, te kredeczki (?) w trzech kolorach i interesują mnie jeszcze pędzelki do cieni, również nie pogardze mineralną odsypką. Z tego co mam w wątku, to chciałabym zostawić sobie odrobinę podkładu MF na zimę (około 3-5ml), podobnie jak z Rimmelem Recoverem, a poza wątkiem mam jeszcze podkład mineralny (w formie pudru) Maybelline Mineral Power, najjasniejszy kolor nr 02 Rose Ivory (ale mimo nazwy nie wpada w róż, bo wcale bym go nie uzywała), więc mogę się nim podzielić i mam jeszcze z minerałków podkład (też w pudrze) firmy Everyday minerals (jeśli nie znasz to zajrzyj tu http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=271653 ) kolor to Fairy light, formuła intensive, jescze go nie uzywałam, ale podzielić się mogę ![]() P.S. Byloby dużym problemem gdybys odpisywała u mnie w wątku? ![]() Edit: jeszcze coś - do kiedy maja waznosc kredeczki Oriflame'u? Tą jasna da sie malowa wewnatrz powieki? Co do moich kosmetyków to minerałki są kupione w tym miesiacu, a Max Factor był kupiony na poczatku roku, ale przestalam uzywac podkladów i leżakował w szufladzie, więc jest świeży, ale daty za bardzo nie widzę. Edit2: już chyba widzę wazność kredek ![]() Edytowane przez adusiadu Czas edycji: 2008-10-21 o 20:17 Powód: jeszcze pytanko :D ... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Zakorzenienie
|
EDM to beige-fairy light? Byłabym zainteresowana
![]() Czyli MF robisz sobie odlewkę - a do mnie leci powiedzmy 25ml? [gdzie był kupowany MF?] Recovera i mineralnego maybelline nie pragnę ![]() Które dokładnie pędzelki Ciebie interesują? Jak byś dokładnie widziała naszą wymianę? Odsypka za odsypkę ![]()
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Wtajemniczenie
|
To jakieś sephorowe pudeleczko chyba znajde, tylko mam próbke, więc nie bedzie dużo tego podkladu
![]() to jest właśnie te kolor, o którym mowisz. MF kupowałam chyba na allegro (na 95%) jest na nim nadruk 7206, to chyba data produkcji? - 72 dzien roku 2006? jeśli tak to w takim razie nie wiem czy one są świeze przez 3 lata od produkcji czy przez 2? Tusze sa przez 2, a podklady nie wiem ![]() Edit: znalazłam, ze to jest 12 mies od otwarcia, a otworzylam go w lutym/marcu, wiec uplynelo mu juz 9-10 miesiecy. Zostawiam Cie sam na sam z wyborem ![]() Edytowane przez adusiadu Czas edycji: 2008-10-21 o 21:34 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Zakorzenienie
|
w takim razie muszę zrezygnować - zużywam podkłady w żółwim tempie
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Wtajemniczenie
|
Ok
![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:39.