dziwne zachowanie chłopaka - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-10-19, 20:39   #1
wariatka1234
Przyczajenie

dziwne zachowanie chłopaka

Hej pisze bo mam nadzieje ze pomozecie...
Chodzi o to że poznałam na dyskotece chłopaka, ma on 19 lat. podszedł do mnie i zagadał, okazał się świetnym chłopakiem. wymienilismy sie numerami i pisalismy troche.. wszytsko szlo w dobrym kierunku... umowilismy sie, i na to spotkanie przyjechal z kumplem:/:/:/ co mnie ostro wkurzylo... No ale wyjasnil ze glupia sytuacja zaszla i musial wziasc kumpla ze soba.. po spotkaniu pisalismy i wyglądało że zrobiłam na nim dość dobre wrazenie
i nawet wyszla propozycja żebyśmy sie spotkali sami i pogadali i juz bylismy umowieni, i on nagle przestal sie odzywac, a jak napisalam do niego co ze spotkaniem to on na to ze nie ma czasu i nagle niewiadomo dlaczego przestal sie odzywac i w ogole, tak jak by mnie wcale nie znal, jak napisze do niego to odpisze po jakies 3-4 godzinach ze u niego ok i tyle... ostatnio byl na imprezie niedaloko miejsca gdzie mieszkam i napisal czy wyjde pogadac, a jak napisalam ze tak to on za jakies pol godziny napisal smsa ze jednak zmienia miejsce imprezy i zebym nie wychodzila.. Co ja mam robić on jest naprawde świetnym chłopakiem i na poczatku ma zalezalo zeby nas cos wiecej łączylo bo to bylo widac, a teraz nagle lipa jak mam go traktowac?? co mam robic zeby znowu bylo tak jak na początku??
POMÓŻCIE!!!
wariatka1234 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-19, 20:48   #2
karta666
Zadomowienie

GG do karta666 Send a message via Skype™ to karta666
Dot.: dziwne zachowanie chłopaka

Mysle, ze chciał się tylko zabawić.

Jestem FIT !

karta666 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-19, 20:49   #3
paula78
Zakorzenienie

traktowac go tak samo jakon ciebie ,nie narzucaj mu sie bo wyjdziesz na zdesperowana i naiwna.

paula78 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-19, 20:49   #4
Syyy93
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez wariatka1234 Pokaż wiadomość
Chodzi o to że poznałam na dyskotece chłopaka, ma on 19 lat. podszedł do mnie i zagadał, okazał się świetnym chłopakiem. wymienilismy sie numerami i pisalismy troche.. wszytsko szlo w dobrym kierunku... umowilismy sie, i na to spotkanie przyjechal z kumplem:/:/:/ co mnie ostro wkurzylo... No ale wyjasnil ze glupia sytuacja zaszla i musial wziasc kumpla ze soba.. po spotkaniu pisalismy i wyglądało że zrobiłam na nim dość dobre wrazenie
i nawet wyszla propozycja żebyśmy sie spotkali sami i pogadali i juz bylismy umowieni, i on nagle przestal sie odzywac, a jak napisalam do niego co ze spotkaniem to on na to ze nie ma czasu i nagle niewiadomo dlaczego przestal sie odzywac i w ogole, tak jak by mnie wcale nie znal, jak napisze do niego to odpisze po jakies 3-4 godzinach ze u niego ok i tyle... ostatnio byl na imprezie niedaloko miejsca gdzie mieszkam i napisal czy wyjde pogadac, a jak napisalam ze tak to on za jakies pol godziny napisal smsa ze jednak zmienia miejsce imprezy i zebym nie wychodzila.. Co ja mam robić on jest naprawde świetnym chłopakiem i na poczatku ma zalezalo zeby nas cos wiecej łączylo bo to bylo widac, a teraz nagle lipa jak mam go traktowac?? co mam robic zeby znowu bylo tak jak na początku??
POMÓŻCIE!!!

Ej ten chłopak to chyba jakiś palant z tego co napisałas. Napewno jesteś świetną dziewczyną i poprostu może na Ciebie nie zasługuje. I jeszcze ten kolega;/ No ja też bym się nieźle wkurzyla. Może to ma jakiś związek z nim bo przecież z tego co piszesz przestał się odzywać po tym waszym '' spotkaniu ''. Nie wiem co bym sobie myslała na Twoim miejscu. Ale napewni dalabym sobie spokój jesli chłopak by mnie tak potraktował.
Syyy93 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-19, 21:04   #5
No_Doubt1
Zadomowienie

GG do No_Doubt1

Traktować go tak samo jak on ciebie ale kontrolować to a jak to nie przyniesie większych rezultatów to chyba olać ?
No_Doubt1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-19, 21:15   #6
ona1981
Zakorzenienie

Prosta odpowiedz: dać sobie z nim spokoj, przeciez on ewidentnie ma cię gdzieś...
Stary 2008-10-19, 21:21   #7
marcia39
Przyczajenie

Ewidentnie chłopak nie jest zainteresowany,daj sobie z nim spokój
marcia39 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-10-19, 21:27   #8
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Naprawdę świetny chłopak, który się bawi kolejną dziewczyną Olej.
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-19, 21:41   #9
crippled
Wtajemniczenie

Przerabialam kiedys cos podobnego. Najlepsze rozwiazanie w takiej sytuacji to dac sobie spokoj.
Stary 2008-10-19, 21:42   #10
kiperka
Rozeznanie

GG do kiperka Send a message via Skype™ to kiperka

Wiesz miałam podobny problem... Tylko tyle że my sie znaliśmy od dawna (razem do gimnazjum chodziliśmy) no ale zwróciliśmy na siebie uwagę dopiero w maturalnej klasie. No i w sumie do tej pory nie mam pojęcia dlaczego tak sie zachowywał. Tzn proponował coś a zaraz potem odwoływał z byle powodu... Ale dużo ze sobą pisaliśmy tak normalnie. Jak pytałam o co chodzi to leciały teksty typu "Nie jestem Ciebie wart", a ja głupia wierzyłam że kiedys zrozumie iż tak nie jest... No i tak sie z nim przemęczyłam równiutko rok (od sylwestra do sylwestra) i dałam sobie z nim spokój. Mimo wszytko dalej uważam że to dobry chłopak choć niemało przez niego wycierpiałam...

I popieram opinię jednej z dziewczyn... Traktuj go tak jak on Ciebie. Olej go, ale tak konkretnie. Nie odpisuj mu na eski może to mu da trochę do myślenia...

Pozdrawiam i życzę powodzenia.
kiperka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-19, 21:50   #11
margitta
Zakorzenienie

Jakoś tak przyszło mi na myśl, że spotkał inną dziewczynę. Dlatego nagle przestał być zainteresowany. Niestety tak to jest z podrywaczami z dyskotek. Kto wie ile numerów zbiera na jednej imprezie.
Stary 2008-10-19, 21:55   #12
Biała Dama
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ona1981 Pokaż wiadomość
Prosta odpowiedz: dać sobie z nim spokoj, przeciez on ewidentnie ma cię gdzieś...
smutne to ale prawdziwe...
Biała Dama jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-19, 22:02   #13
Madaaa
Zakorzenienie

Dziewczyny maja racje. A przyzwoitke zabral ze soba pewnie po to zeby sie pochwalic albo wybadac czy aby kumplom sie spodoba czy nie.

Ile macie lat?
Madaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-19, 22:03   #14
mariettta
Raczkowanie

Co zrobić?

NIC przecież nie masz wpływu na jego zachowanie.. poza tym... znajdziesz sobie ( a może znajdzie Ciebie) ktoś bardziej warty uwagi, bo ten kolega to typ 'z kwiatka na kwiatek'

widocznie nie jest taki świetny jak się wydawał

w ciszy
mariettta jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-19, 22:03   #15
ulinkaaa
Zakorzenienie

Olej go tak jak on Ciebie!
w nicości za oknem, gdy budzą się mgły...
ulinkaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-19, 22:05   #16
wariatka1234
Przyczajenie

Właśnie najdziwniejsze jest to że z tego co pisal i tyle co z nim rozmawiałam wyglądało na to że nie szuka "panienki na jeden raz" tylko dziewczyny z która mogł by sie związać na troszke dłużej.. i wcale nie wiem o co mu chodzi juz teraz.. moze rzeczywiscie pojawila sie jakas inna dziewczyna... nie mam pojecia, tak jak radzicie zaczne go olewać, zobaczymy co wtedy zrobi....

ahh.. i dziekuje Wam za za rady
Piszcie co o tym sądzicie, a bede Wam naprawde bardzo wdzieczna
Stary 2008-10-19, 22:12   #17
wariatka1234
Przyczajenie

Ja mam 16 lat a on 19 jak już pisałam...
Stary 2008-10-19, 22:21   #18
Ancik
BAN stały

GG do Ancik

Mimo, że ciężko ale rób to samo co on, olej, czasem olewka najlepiej działa, ale hm pomyśl co sama poradziłabyś w tej sytuacji koleżance .. trzymam kciuki i poważnie posłuchaj starszych koleżanek, bardziej zaprawionych w tych bojach
Ancik jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-20, 01:14   #19
kiperka
Rozeznanie

GG do kiperka Send a message via Skype™ to kiperka

Cytat:
Ja mam 16 lat a on 19 jak już pisałam...

Sory za to stwierdzenie (oby było mylne) ale może on się wstydzi umawiać z "małolatą" (wiesz 3 lata różnicy a do tego on pełnoletni a Ty nie??) ...

Wiesz niby chce bo mu się podobasz ale boi się opinii kumpli, którzy mają pełnoletnie dziewczyny...

Jeśli tak jest to porażka Cię nie ominie... Tutaj nawet olewka nie pomoże...
kiperka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-10-20, 06:31   #20
201803290936
Konto usunięte

Cytat:
POMÓŻCIE!!!
Twierdzisz, że to świetny chłopak właściwie tylko na tej podstawie, że był miły na dyskotece, że zagadał do Ciebie. Każdy inny byłby pewnie wg Ciebie miły, bo zwrócił uwagę, okazał Ci zainteresowanie. Przecież nie znasz go praktycznie wcale. "Od święta" każdy może zrobić dobre wrażenie. Gorzej jest z byciem OK w życiu codziennym. A on zachował się jak szczeniak - zamiast powiedzieć, że już nie jest zainteresowany, olał Cię.

To Ty zaczęłaś się wypytywać, prosić, a przecież obydwie strony powinny być tak samo zainteresowane spotkaniem. Poza tym, gdybyś mu się super podobała, to na pewno nie wziąłby na spotkanie kumpla. To była raczej zagrywka w stylu "jestem z kumplem, czyli to nie randka. nie obiecuj sobie za wiele mała". Za dużo sobie obiecałaś po tej znajomości (zamiast poczekać na rozwinięcie się), za bardzo okazałaś zainteresowanie. Na przyszłość więcej rezerwy i cierpliwości.
201803290936 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-20, 07:47   #21
martha330
Zakorzenienie

nie sadze,aby z tego cos wyszlo. nie. i nawet nie zaluj,ewidentnie widac,ze chlopakowi zalezy na imprezach,a to tu jedna impreza,a to tam i nowe znajomosci i nowe dziewczyny.. ja bym sie w to nie bawila. lepiej z dala trzymac sie od takich typow,ktorzy na kazdej imprezie zbieraja telefony,a potem testuja dziewczyny smutne,lecz prawdziwe.
masz jeszcze czas,na pewno uda CI sie poznac kogos o wiele bardziej ciekawego i odpowiedzialnego. to ze zrobil na Tobie mile wrazenie,to za malo,by wy za malo sie znacie,prawie wcale. wiec moze to tylko na pokaz,ta jego sympatyczna minka
daruj go sobie i ciesz sie tym co masz,czyli wolnoscia,a kiedys na pewno spotkasz tego jednego,jedynego.

martha330 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-20, 08:27   #22
Wyrak
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Syyy93 Pokaż wiadomość
Ej ten chłopak to chyba jakiś palant z tego co napisałas. Napewno jesteś świetną dziewczyną i poprostu może na Ciebie nie zasługuje. I jeszcze ten kolega;/ No ja też bym się nieźle wkurzyla. Może to ma jakiś związek z nim bo przecież z tego co piszesz przestał się odzywać po tym waszym '' spotkaniu ''. Nie wiem co bym sobie myslała na Twoim miejscu. Ale napewni dalabym sobie spokój jesli chłopak by mnie tak potraktował.
Palant bo co? Bo nie okazal sie jej ksieciem z bajki?

Czyzby tutaj nikomu w zyciu nie zdarzylo sie flirtowac?

Nie potraktowal jej zbyt powaznie; ale czy on jej cokolwiek obiecywal?

wariataka - daj sobie spokoj z nim i tyle.

Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437

OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow.
Wyrak jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-20, 08:33   #23
201803290936
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Wyrak Pokaż wiadomość
Palant bo co? Bo nie okazal sie jej ksieciem z bajki?

Czyzby tutaj nikomu w zyciu nie zdarzylo sie flirtowac?

Nie potraktowal jej zbyt powaznie; ale czy on jej cokolwiek obiecywal?

wariataka - daj sobie spokoj z nim i tyle.
Nie sposób się nie zgodzić. Nic nie obiecywał, a - jak to często bywa w przypadku młodych i niedoświadczonych - dziewczyna sobie dopisała wiele rzeczy w wyobraźni, już myślała, że lada chwila chłopak poprosi o chodzenie. Jedyny zarzut wobec niego - szkoda, że nie umiał odważnie i wprost powiedzieć, że nic z tego nie będzie i niech się dziewczyna nie łudzi.

Nawiasem mówiąc sporo takich znajomości i "związków" tutaj - rozgrywających się w dużej części w wyobraźni i marzeniach dziewcząt, w ich planach (które mylą z planami wspólnymi). Często też rozgrywających się głównie w sferze smsów i gagu-gadu.
201803290936 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-10-20, 14:47   #24
wariatka1234
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez kiperka Pokaż wiadomość
Sory za to stwierdzenie (oby było mylne) ale może on się wstydzi umawiać z "małolatą" (wiesz 3 lata różnicy a do tego on pełnoletni a Ty nie??) ...

Wiesz niby chce bo mu się podobasz ale boi się opinii kumpli, którzy mają pełnoletnie dziewczyny...

Jeśli tak jest to porażka Cię nie ominie... Tutaj nawet olewka nie pomoże...
No i tu sie mylisz, bo po tym spotkaniu wlasnie ten kumpel z ktorym przyjechal a on ma rowniez 19 lat, powiedzial ze jestem swietna dziewczyna i gdyby nie jego kolega to sam by probowal sie starac o mnie... wiec sadze ze tu nie chodzi o wiek...
Stary 2008-10-20, 14:52   #25
wariatka1234
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Doris1981 Pokaż wiadomość
Twierdzisz, że to świetny chłopak właściwie tylko na tej podstawie, że był miły na dyskotece, że zagadał do Ciebie. Każdy inny byłby pewnie wg Ciebie miły, bo zwrócił uwagę, okazał Ci zainteresowanie. Przecież nie znasz go praktycznie wcale. "Od święta" każdy może zrobić dobre wrażenie. Gorzej jest z byciem OK w życiu codziennym. A on zachował się jak szczeniak - zamiast powiedzieć, że już nie jest zainteresowany, olał Cię.

To Ty zaczęłaś się wypytywać, prosić, a przecież obydwie strony powinny być tak samo zainteresowane spotkaniem. Poza tym, gdybyś mu się super podobała, to na pewno nie wziąłby na spotkanie kumpla. To była raczej zagrywka w stylu "jestem z kumplem, czyli to nie randka. nie obiecuj sobie za wiele mała". Za dużo sobie obiecałaś po tej znajomości (zamiast poczekać na rozwinięcie się), za bardzo okazałaś zainteresowanie. Na przyszłość więcej rezerwy i cierpliwości.

Od poczatku to on okazywal bardzo duze zainteresowanie, i to on zadawal milion pytan, a jesli chodzi o spotkanie to ja tego nie zaproponowalam tylko on chcial sie spotkac i pogadac, poznac sie lepiej...
Stary 2008-10-20, 14:58   #26
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Cytat:
No i tu sie mylisz, bo po tym spotkaniu wlasnie ten kumpel z ktorym przyjechal a on ma rowniez 19 lat, powiedzial ze jestem swietna dziewczyna i gdyby nie jego kolega to sam by probowal sie starac o mnie... wiec sadze ze tu nie chodzi o wiek...
Mówić można wiele. Niekoniecznie musi to być prawdą.
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-20, 15:56   #27
sine.ira
BAN stały

Może on i świetny, ale ewidentnie Tobą nie zainteresowany na poważnie.
Jedyna rada: nie narzucać się, nie latać na każde zawołanie. Niech się chłopak postara. A jak odpuści bo nie będzie mu się chciało zabiegać - zainteresować się kimś innym. Albo nikim. Jak wolisz
sine.ira jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-10-20, 16:41   #28
*Sweety*
Rozeznanie

GG do *Sweety*

Po chłopaku poznanym na dyskotece można się spodziewać takiego zachowania, szczególnie jeżeli jest w takim wieku. Nie mam na myśli tego, że jest to regułą ale często tak bywa.
Ja radzę podchodzić do takich znajomości z dystansem i nie oczekiwać nie wiadomo czego. Spodobałaś mu się, spędziliście trochę czasu razem i to wszystko - taka kolej rzeczy
Zdarzyło mi się to już, więc staram się unikać takich sytuacji, aby nie być wielce rozczarowaną, albo traktuje to tak jak Oni - lajtowo, nie przywiązując większej wagi do tego

*Sweety* jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-21, 15:59   #29
Indali
Raczkowanie

Kumpla wział bo pewnie nie był pewien czy pamieta jak wyglądasz .

Nie oczekuj od niego zobowiązań ani kontynuowania znajomości bo podejrzewam, ze Ci tego nie obiecywał. Chlopak z którym wymienisz numer telefonu nie musi zostać Twoim mężem. Nie narzucaj mu się bo tylko stawiasz sie w świetle desperatki.
Stary 2008-10-23, 11:28   #30
Elfir
Zakorzenienie

Dziewczyno, masz dopiero 16 lat. Daj sobie spokoj, wyluzuj. Wymiana nr telefonow to nie zwiazek.
Z reszta sie zastanow czy dawanie swojego nr na prawo i lewo to dobry pomysl.
Na przyszlosc nie zdobywaj faceta - niech on sie troche wysili. Nigdy nie badz na jego wezwanie - ty tesz miewasz swoich znajomych, swoje plany. Wtedy bedziesz wiedziala czy mu na tobie zalezy.

Kiedy stwórca składał ten świat, miał mnóstwo znakomitych pomysłów, jednak uczynienie go zrozumiałym jakoś nie przyszło mu do głowy.
T.Pratchett
Elfir jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości