![]() |
#1 |
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
![]() Kosmetyki Borghese, pędzle, odlewki oraz inne
Nieaktualne
Oddam kosmetyki Borghese: -Paletka Borghese: 3 cienie khaki, bez oraz fiolet, 2 róze do policzków oraz 3 błyszcztki, pędzelek i pacynka - NOWE ivanna -2 błyszcyzki Borghese NOWE, beżowo złoty oraz wiśniowy - złoty ivanna -złoto beżowa pomadka YR z wymianki -błyszcyzk w słoiczku Sephota plump effect, pachnie chemiczną śliwką, z wymianki, nie znam daty waznosci, moge dorzycic jako gratis - pędzel Top Choice do rózu, używany niewiele, wyprany -pędzel do podkładu Sephora, uzywany niewiele oraz wyprany ivanna Odlewki: Miniaturkia Estee Lauder Pure White Linen (EDP spray) 4ml Resztke Versace Red Jeans (jakies 2-3ml cos na dnie moge oddac z buteleczką). Glow After Dark Jl.O 5ml/10ml Obsession Night CK 5ml/10ml (na ten zapach czekam wiec bedzie w tym tygodniu) Lyyn Oprócz Versace wszystkie zapachy kupowane przeze mnie wiec sa 100% oryginalne. Poszukuje: Najchetniej perfum oraz odlewek, Very Irresistible, Insolence, Water Game, Touch of Pink. (mozna mnie kusic innymi) Interesują mnie odlewki przynajmniej 5ml Oraz pielęgnacji aptecznej do skóry bardzo suchej. Mozna mnie kusic rózami burzujka ![]() Wymienione: Poeme 5ml Twitter - tusz Borghese czarny, Nowy, dzis otwarty PRECISIONE LASH DEFINING MASCARA wydłuza, pogrubia i podkręca Indiaminka ![]() - błyszczyk biały, Estee Lauder Cool Coconut Indiaminka ![]() - rozświetlacz w płynie Revlon skinlights 01 Natural Light zostało około 3/4 Soso ![]() Edytowane przez virtual_reality Czas edycji: 2008-12-19 o 17:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Kosmetyki Borghese, pędzle, odlewki oraz inne
Może coś u mnie za pędzel do podkładu?
![]()
![]() |
#7 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() Cos u mnie za: rozświetlacz w płynie Revlon skinlights 01 Natural Light zostało około 3/4? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
BAN stały
|
-tusz Borghese czarny, Nowy, dzis otwarty PRECISIONE LASH DEFINING MASCARA wydłuza, pogrubia i podkręca
-błyszczyk biały, Estee Lauder Cool Coconut Virtualu podobaja mi się te rzeczy - tylko nie wiem , która bardziej. Powiedz mi tylko jaką szczoteczkę ma tusz czy jest z tych rzadkich czy bardziej "treściwych" i czy błyszczyk jest typowo biały czy raczej transparentny z białą perłową poświatą ? Oczywiście wiem jaka jest wartość obu kosmetyków i w razie jakbyś któryś z nich zechciała oddać to proponuję abyś coś sobie jeszcze dobrała z moich skarbów. Edytowane przez Idiaminka Czas edycji: 2008-11-26 o 19:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
BAN stały
|
Cytat:
Bardzo chetnie przygarnęłabym równiez CLINIQUE Sheer Powder Blusher 04 Sweetcheeks Ale wiesz ,że to miniaturka ? Jeśli tak to bardzo proszę . |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 | |
|
Cytat:
![]() Pytałas o tusz, szczoteczke na półokrągłą, raczej gęstą, ale nie bardzo, taką zwyczajną, pryzpomina 2000 calorii curved jesli Ci to cos mowi, co do błyszczyka jest bardzo mało kryjący, robi taflę bardzierj niz drobinkowaty ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
BAN stały
|
Cytat:
No to co dogadałyśmy sprawę ? Jeśli tak i Tobie pasuje to pisz adresik ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
hej, mam tylko próbki nowe
Vichy Liftactivpro na dzień i na noc w małych słoiczkach po 15ml to samo tylko Nutrilogie małą tubkę SVR, Xerial 5 Visage, 5ml ja od Ciebie chce paletke, Ty puder, Borghese tylko nie wiem, jakie ona ma w końcu odcienie, piszesz, że fiolet, więc chyba nie taka, a tylko to znalazłam http://www.allegro.pl/item489730957_...e_pomadki.html Edytowane przez oolong Czas edycji: 2008-11-27 o 19:54 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
Przekupka: 88 pkt / 100% pozyt.
|
Hej!
Mam Touch of Pink Lacoste, może byśmy się pomieniały? Ja bym chętnie przygarnęła Poeme Lancome. Tak z 5 ml? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Virtual, mam jeszcze inny pomysł
mam róż-burżuj w kolorku 3, używany minimalnie, bo chyba mnie zapycha. Niestety mi zleciał i nie działa zatrzask zamykający, ale ten uchwyt od klapki działa, więc się przymyka, tylko nie zatrzaskuje daj znać, czy wymiana puder+róż za paletkę Ci odpowiada, jeśli tak to chciałabym jeszcze podsępić parę kropel Obsession Night CK (tak z 2ml) pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
interesuje mnie oba pedzle
z poszukiwanych mam carmex w słoiczku ponad 5/6tych słoiczka ![]()
![]() |
#28 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:10.