![]() |
#1 |
Kici kici miau miau
|
Chanel,Dior,Givenchy i inne
NIEAKTUALNE
Wymienię : KOLORÓWKA: Chanel Vitalumiere - korektor Beige Moyen,twarda konsystencja, ubytek minimalny, jest pedzelek do nakładania,wole jednak korektory w pedzelku Guerlain - Meteorites - lakier do paznokci,kolor Parme lunaire - ubytek ok.10% Revlon - lakier do paznokci, kolor biały Inglot - lakier do paznokci - kolor 710,głęboki granat Dior Ultra gloss kolor 227, chiffon beige - błyszczyk, ubytek ok. 20%, wersja testerowa ale niczym nie rozni sie od "normalnego opakowania" PIELĘGNACJA: Chanel - Huile Confort - olejek do mycia twarzy,ubytek ok.10% Sally Hansen Cuticle Defense - ubytek minimalny, odzywka Sally Hansen Get growing - ubytek minimalny,odzywka filtr LPR Anthelios 50+ XL - ubytek minimalny PERFUMY: YSL Opium - pozostało 3/4 zapachu Gucci Rush 2 - ubytek ok. 50%, zostalo ok. 15/30ml - z wymiany z margaretha Przewiduję dokladki,zapraszam ![]() Wymienione: Nina Ricci - puder brązujący - poleci do DAISSY Clarins Multi jour active 15 ml - leci do oolong Diacneal ok. polowy opakowania - leci do oolong EL Perfectionist CP+ - probka - leci do oolong Effaclar zel 50 ml - leci do magdziaS EL Perfectionist CP+ 15 ml - leci do magdziaS Prisme libre Delicate beige - ubytek ok. 20% -leci do Soft Clinique High Impact - mascara 01 black - 4g - leci do Agniesia666 YSL Teint Hydra Feel Compact - ubytek ok. 30-40%, kolor 05 Amber, chetnie wymienie sam wklad lub cale opakowanie - za inny fluid lub kompakt do cery tlustej/mieszanej - leci do sharlottek Szukam głównie: Insolence Poeme różu Chanel Edytowane przez ranka Czas edycji: 2008-11-03 o 22:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Kici kici miau miau
|
Dot.: Chanel,Dior,Givenchy i inne
nie mam sprecyzowanych poszukiwan, najchetniej baze matujaca ,pielegnacje do cery po 30+
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
Przekupka: 130 pkt / 100% pozyt.
|
może u mnie cosik za bazę jakimś cudem?
![]() |
#6 |
Kici kici miau miau
|
ennka czy za kolorowke rozwazasz oddanie perfum? bo mi sie podoba Tendre Poison
![]() vilandro nie wiem sama bo krem kosztowal 14 zl i nie do konca wiem na co by tu mozna oko zawiesic? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
ranko, jak najbardziej
![]()
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Kici kici miau miau
|
ennka pudelka nie trzeba
![]() vilandro no wlasnie musze porobic zdjecia a nie mam teraz aparatu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Kici kici miau miau
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
zgodnie z umową...nie wiem tylko dlaczego mi się tak zdjęcia zdeformowały (albo to wina mojego monitora więc napisz jak Ty je widzisz
![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Kici kici miau miau
|
ja je widze jako bardzo podluzne..
![]() rozumiem ze na pewno z nimi wszystko w porzadku? to ja jestem chetna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
he...nie wiem co mi się dziś porobiło z tym kompem,że tak zdjęcia pokrzywił
![]() Perfumy mam z wymiany ale nie mam co do nich wątpliwości, miałam też pudełko i folię, ale wysłałam jako opakowanie z wymianką. Mogę spisac kod. Tylko mnie trochę martwi to zdjęcie bo na allegro znalazłam dwa flakony (nie wiem może oba są orginalne, ja widziałam tylko takie jak mam). Takie mam http://www.allegro.pl/item450874126_...edt_100ml.html a są jeszcze takie http://www.allegro.pl/item455449087_...ter_sklep.html czyli kształt flakony jak klasyk.. wkleiłam Ci bo nie wiem czy z tych zdjęć złapałas o co biega ![]()
![]() |
#14 |
Kici kici miau miau
|
juz rozumiem
![]() ja widzialam w sklepie w klasycznej butelce dlatego sie troche zdziwilam i zapytalam. ale teraz patrze po inetrnecie i widze ze sa takie i takie. jesli sa na pewno oryginalne to jestem zdecydowana |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
oki, to czekam na PW
![]()
![]() |
#17 |
Kici kici miau miau
|
sleepy niestety nic nie widze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
niecnotliwa dziewica
Przekupka: 76 pkt / 100% pozyt.
|
Czy miałabyś ochotę wymienić pryzmy Delicate Beige na Sweet Caramel? Karmelki zaczynaja być dla mnie nieco za ciemne... Stopień zużycia jest podobny (najbardziej zużyta jest najjaśniejsza kostka), kupowane były w Sephorze, powinnam jeszcze nawet mieć kartonik.
![]() |
#19 |
Kici kici miau miau
|
nie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Kici kici miau miau
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Kici kici miau miau
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Kici kici miau miau
|
cielisty, połyskujący
mam jeszcze Copper Sparkle-miedziany, połyskujący i moge sie podzielic ![]() poza tym probki perfum - ok. 2 ml Prady Iris 7 ml kremu Clinique Turnaround Concentrate spora probka kremu Age Expert Fluid YSL zrobiona w Douglasie. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Wtajemniczenie
|
byłabym zainteresowana odsypkami Mac-a
![]()
![]() |
#25 |
Kici kici miau miau
|
tyle ile uwazasz
![]() ja ci wysle te dwie odsypki w malych pudeleczkach takich sephorowskich ![]() Fairylite moge odsypac wiecej bo mam pelne opakowanie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Kici kici miau miau
|
to moze tez takie dwa male pudeleczka?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
BAN stały
|
Ranko mam ten liner spowrotem ponieważ musiałam wyjaśnic z wizażanką sprawę nieświeżego a wrecz bardzo starego kosmetyku / z 2001 roku kolorówka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:54.