|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Poszukuje pilnie Coco Chanel EDP - oddam sporo zapachow.
nieaktualne, Coco znaleziona
![]() Jak w tytule. z mojej flaszki Coco Chanel EDP ubywa nieublagalnie reszta mililitorw DKNY Be delicieus Night 50 ml, nowy w folii, nieuzywany. zapach Donny Karan)- wstepna rezerwacja Anastazja. Jungle Kenzo - Slon, 60/100ml, kartonik, Elixir Merveilles Hermes EDP - 45/100ml, Libertine Westwood, tester nieco wiecej niz polowa z 50 ml, Innocent Angel zestaw - 25 ml perfum, kartonik (ubytek gora 3 ml), zel do kapieli 25 ml, balsam do ciala 30 ml, Dune Sun, nieco wiecj niz polowa ze 100ml, Les Belles delice - 30 ml, ubytek gora 5 ml, kartonik, Edytowane przez Dorota-Coco Czas edycji: 2008-10-22 o 07:39 |
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Poszukuje pilnie Coco Chanel EDP - oddam sporo zapachow.
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
hmm mam Code, nowy Kenzo (Vintage) i pare innych dupereli
, zreszta zajrzyj do watku Interesuje mnie Delicous wiec gdybys przypadkiem znalazła cos u mnie daj znac
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
ja po slonia do ciebie sie zglaszam....mam zapachy w watku a poza watkiem mam celine oriental summer 75ml ze 100ml tester...moge oddac kolorowke nawet 5 diora-niedlugo bede miala mistic jade i sillver goddes...znajdz cos prosze
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
To może ja też Cię pokuszę- interesuje mnie DKNY. Mogę zaproponować to co w wątku. Poza tym mam Penhaligon's Love Potion no 9 nowe bez pudełka 50 ml, CDG Love hurts- 50 ml tester bez koreczka, Birmane- nowe 100 ml (buteleczka z nieco odpryśniętym szkłem), Escada Que viva 30 ml nowe bez pudełka, nowe cienie Guerlain Prismissime kolor 34 sunset.
|
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiulka, niestety Code ani Kenzo to nie "moje" zapachy.
Magsch, niestety z watku nic nie wybralam. Anastazjo, ciekawi mnie Penhaligon's Love Potion no 9, czy mozesz go opisac? |
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
a jakie perfumy by cie interesowaly -coco nie posiadam
|
|
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
mam tempore Laury Biagotti bardzo cieply i pieknie waniliowy zapach,versace Woman,jador klasyczne,.
oraz celine oriental summer-taki kawowo-kwiatowo waniliowy no i w watku JOy ktory jest kwiatowo-szyprowy ale dosc mocny-dla mnie az za
Edytowane przez magsch Czas edycji: 2008-10-17 o 21:16 |
|
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
Doroto nie za bardzo umiem opisywać zapachy. W sieci znalazłam:
http://www.perfumeoflife.org/lofiver...hp/t15533.html |
|
|
|
|
#12 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czy mozesz porownac go do jakiegos innego zapachu, kategorii? |
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pomysle do wieczora czy chce kolejna flszke, i dam znac, dobrze? (w jakiej jest pojemnosci?) |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
mam w pojemnosci 50ml bez jakis 5-7ml
|
|
|
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
Doroto może najlepiej będzie jak Ci podeślę probeczkę na testy
Szczerze to nie znam zapachu podobnego do akurat tego Penhaligon's. Na początku czuć kwiaty, ale później w pzewadze są już zdecydowanie nuty "base notes"- zapach robi się mniej kwiatowy, a bardziej ciepły.
|
|
|
|
|
#16 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pzdr
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
Poniżej obiecane fotki. Wczoraj dość późno wróciliśmy do domu, a ja jeszcze musiałam uśpić naszego małego brzdąca. I już nie dałam rady zrobić tych fotek. Także dopiero dziś je zamieszczam.
Na drugim zdjęciu starałam się uchwycić ten wypukły napis "Penhaligon's London". Kolor perfum też najbardziej odpowiada temu ze środkowej fotki
|
|
|
|
|
#19 |
|
Rozeznanie
|
Witaj, tym razem odnalazłam Twój wątek
![]() Błagam, nie mów, że Słoń już wywędrował, bo ja mam do zaproponowania 50 ml edp 24 Faubourg, chyba idealnie w Twoich preferencjach. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:11.

. Bo akurat tego którego szukasz nie mam

Szczerze to nie znam zapachu podobnego do akurat tego Penhaligon's. Na początku czuć kwiaty, ale później w pzewadze są już zdecydowanie nuty "base notes"- zapach robi się mniej kwiatowy, a bardziej ciepły.