|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Miss Dior Cherie EDP
NIEAKTUALNE
Wymienię EDP Miss Dior Cherie o początkowej pojemności 30 ml i niedużym zużyciu na inne perfumy z górnej półki o podobnej pojemności. Woda jest w 100% oryginalna, kupiłam ją w perfumerii w Paryżu. Gratis dorzucę próbkę wody toaletowej Fragonard - Eau du Bonheur ![]() Jeśli ktoś chciałby wymienić ze mną coś o większej pojemności, mogę dorzucić jeszcze dodatkowo (do wyboru): - YSL Elle (w atomizerze z Sephory, została pojemność próbki czyli ok. 1,5 ml) - kosmetyczkę Clinique razem z etui na karty (nowiutka i nieużywana) - puder w pędzlu Bourjois Libre Comme l'Air w odcieniu Rose Volatil - balsam do ciała Clinique (pojemność 40 ml, zużycie może z 5 ml) - balsam do ciała Dove Summer Glow do jasnej karnacji (została mi połowa) - dwufazowy płyn do demakijażu oczu Lancome (miniaturka 30 ml) - preparat do demakijażu oczu Clinique (też 30 ml) - próbki podkładów Clinique i kremów L'Oreal Wishlista: - Guerlain - grejpfrutowa Aqua Alegoria (ale innymi też jestem zainteresowana) - YSL - In Love Again (najchętniej wersja z passiflorą) - sezonówki Escady - Pacific Paradise, Ibiza Hippie itp. - Chanel - Chance - Aquolina (różne) ... ale nie tylko, czekam na propozycje zapachów, głównie świeżych, cytrusowych Edytowane przez encore1fois Czas edycji: 2008-12-07 o 09:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Miss Dior Cherie EDP
mogę zaproponowac 20ml prady irysowej
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Najchętniej wymienię właśnie na perfumy ale jeśli masz coś ciekawego np. z kolorówki albo kosmetyków do pielęgnacji włosów to czekam na propozycje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Zapraszam do swojego kramiku.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Może znajdziesz coś u mnie? Może Green Tea Elizabeth Arden lub CHEVREFEUILLE Yves Rocher?
Edytowane przez DiTu77 Czas edycji: 2008-10-26 o 19:28 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() z Aquoliny mam wody: Mango(120ml) oraz Lukrecja i jeżyna(100ml)
![]() |
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
moze w zamian mój amor amor?
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
Coś u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Ja mam perełkę trudną do upolowania Duende Pozo edt (świeży,zielono- wodny zapach),30 ml z malutkiem ubytkiem,bez kartonika.Może byłabys zainteresowana?Na kwc jest tylko opis edp ale to podobne typy :http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=9804
Lub kolorówka z wątku? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
cos u mnie?
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
jeśli podoba Ci siezielona herbata, to spodoba Ci sie prada irysowa
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję za wszystkie propozycje, znalazłam już inną wodę na wymianę, a więc oferta już nieaktualna - zapraszam w najbliższej przyszłości na kolejne wymiany
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Hej, moze interesowaloby cie EDT Moschino I love love, z 50 ml zost. troche ponad polowa?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:10.