|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Meteoryty
Witajcie dziewczyny!
![]() Dziś dostałam Meteoryty Butterfly Pearls i jako że jest to bardzo duże opakowanie (60 g), to w ramach dywersyfikacji zasobów chętnie wymieniłabym część na odpowiednią ilość kulek klasycznych Mythic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Meteoryty
Witam Ciebie
![]() Byłabym bardzo zainteresowana niewielką odsypką ![]() Maogłabym jedynie odddać 10 kuleczek Mythic. Zapraszam, zajrzyj do wątków. Edytowane przez tompola Czas edycji: 2009-03-24 o 07:34 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
a może skusisz się na zapachy, albo cienie Lancoma?
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
"Biorąc pod uwagę ile kosmetyków YR przewinęło się przez moje ręce, to powinnam już biegle mówić po francusku."Junebug Edytowane przez Rapsodia Czas edycji: 2009-03-24 o 13:15 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
O jejkuś
![]() ![]() Fajnie by było, jakbyś coś jeszcze wybrała ode mnie,za kilka dodatkowych kuleczek. Oddam wiele ![]() ![]() Ile mogłabys ewentualnie oddać? Edit > Dokładam fotkę. Troszkę brak wyrazistości..Pozdrawiam. Edytowane przez tompola Czas edycji: 2009-03-24 o 16:03 Powód: fotka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
No właśnie sama nie wiem jak to teraz policzyć...te kulki Butterfly są wielkie, chyba z 2 razy większe niż Mythiki, nie wiem teraz czy odważyć na jakiejś wadze jubilerskiej?
Edytowane przez haska Czas edycji: 2009-03-24 o 17:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ![]() ![]() Ach, a nic już wiecej nie chcesz ode mnie?? Może jednak? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
No ja też aptekarką nie jestem, ale wolę zawsze zapytać, bo niektóre dziewczyny są wyczulone na punkcie sprawiedliwości
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Tobie może przyniesie zając czy kurczak, a ja pewnie takiego prezentu nie dostanę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:07.