![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
![]() -DressingRoom- ubrania,dodatki i kosmetyki;od XXS do XLWĄTEK NIEAKTUALNY Poszukuje: -plisowanych bluzek -szerokich pasków na talie -szyfonowych bluzek -skinny r.36(XS),bardzo chętnie sztruksowych oraz szarych -długich koszul -toreb XXL -topów/t-shirtów w panterkowy wzór Nowy ,odświeżony wątek! Rzeczy, które tutaj prezentuję nie są mi całkowicie zbędne. Dlatego też nie będę wymieniać się na siłę. Dysponuję małą ilością czasu, także nie gwarantuję, że odpowiem na wszystkie posty. ODDAM JEDYNIE ZA COŚ SPECJALNEGO LUB ZA KILKA PRZEDMIOTÓW!
Człowiek się nie zmienia, człowiek czasem - po prostu - daje się tylko poznać z innej strony. WYMIANA Edytowane przez facilmente_irritabile Czas edycji: 2010-04-02 o 22:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
![]()
DENIM CO
Rozmiar: 36 (8) Dokładne wymiary: Szerokość w klatce piersiowej:44 cm Długość: 62,5 cm Stan: bardzo dobry SERDUSZKO- srebrna zawieszka na długim łańcuszku Stan: bardzo dobry - (małe ryski na zawieszce,aczkolwiek przy noszeniu nie rzuca się w oczy) REZERWACJA AMBITIONFLY śliczna bombeczka z kokardą imitującą skóre Rozmiar: L/XL (na metce)- aczkolwiek bluzeczka jest bardzo malutka,proszę więc nie sugerować się rozmiarem z metki;wydaję mi się,że jest odpowiednia dla XS/S BRANSOLETA - w kolorze starego złota raz nałożona
Człowiek się nie zmienia, człowiek czasem - po prostu - daje się tylko poznać z innej strony. WYMIANA Edytowane przez facilmente_irritabile Czas edycji: 2008-08-10 o 14:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
![]()
MISS SPORTY
róż do policzków niewielkie zużycie MAX FACTOR kredka do oczu,miękka kolor: czarny niewielkie zużycie LANCOME Poudre Majeur puder sypki wersja testowa, 4 ml (aczkolwiek jest bardzo wydajny,starczy na długo) minimalne zużycie PARKER długopis w eleganckim pudełku, coś dla miłośników gadżetów KOLCZYKI w kolorze złota nieużywane
Człowiek się nie zmienia, człowiek czasem - po prostu - daje się tylko poznać z innej strony. WYMIANA Edytowane przez facilmente_irritabile Czas edycji: 2008-08-08 o 17:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
![]()
Foto 1
Avon- Little Black Dress (balsam) Gabriela Sabatini- Elegance (balsam) Isabella Rossellini- Storia (żel do kąpieli) Foto 2 LaSenza- Strawberry (balsam truskawkowy) Soraya- Body Shape (balsam rozświetlający) Oriflame- Volare (talk do ciała) MAYBELLINE Shiny-Licious Fruity Gloss (candy) błyszczyk OKULARY fiolet nigdy nie używane MANHATTAN beżowy,lekko połyskujący cień niewielkie zużycie niestety zgubiła przykrywkę cienia,ale przed wysyłką odpowiednio zabezpiecze TORBA czarna mieszcząca A4 stan:bardzo dobry
Człowiek się nie zmienia, człowiek czasem - po prostu - daje się tylko poznać z innej strony. WYMIANA Edytowane przez facilmente_irritabile Czas edycji: 2008-08-08 o 18:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
![]()
ATMOSPHERE
r. 40 (12) Proszę jednak sprawdzić dokładne wymiary. Wg mnie tuniczka jest uniwersalna, będzie dobrze leżała na osobie o r. 36 jak i 40. Długość:81,5 cm Szerokość w klatce piersiowej: 41 cm Stan:bardzo dobry,niewielkie ślady użytkowania MISS EIGHTY bardzo długi long stan:bardzo dobry r. M/L (z metki,wydaje mi się być zawyżony) wg mnie będzie odpowiedni dla XS/S SELECT r. 38 stan:niewielkie ślady użytkowania,minimalne zmechacenia wyczuwalne jedynie pod ręką ATMOSPHERE zielony grzybek stan:idealny r.40/2 (ale idealnie pasuję też dla XS/S/M) wg. mnie grzybej jest dość uniwersalny. Dla zainteresowanych podam dokładniejsze wymiary. GEORGE elegancka bluzka z żabotem r.42 Szerokość w biuście:46 cm Długość:63,5 cm
Człowiek się nie zmienia, człowiek czasem - po prostu - daje się tylko poznać z innej strony. WYMIANA Edytowane przez facilmente_irritabile Czas edycji: 2008-08-10 o 14:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: -DressingRoom- ubrania,dodatki i kosmetyki;od XXS do XL
TOP SHOP malinowa narzutka r. XS/S (tak na oko)
Człowiek się nie zmienia, człowiek czasem - po prostu - daje się tylko poznać z innej strony. WYMIANA Edytowane przez facilmente_irritabile Czas edycji: 2008-09-28 o 14:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
![]()
6. Miejsce na dokładke
Człowiek się nie zmienia, człowiek czasem - po prostu - daje się tylko poznać z innej strony. WYMIANA Edytowane przez facilmente_irritabile Czas edycji: 2008-08-09 o 14:47 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
![]()
LA PINK
kolczyki grona zakupione w La Pink(sklep mieści się w Arkadii w W-wie) PRIMARK wisior w złotym kolorze KOLCZYKI w kolorze starego złota KOLCZYKI - witraże KOLCZYKI z krwisotczerwonymi cekinami TALLY WEIJL kolczyki wodospady
Człowiek się nie zmienia, człowiek czasem - po prostu - daje się tylko poznać z innej strony. WYMIANA Edytowane przez facilmente_irritabile Czas edycji: 2008-08-09 o 14:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
![]()
PUMPY
czarne stan:bardzo dobry ORSAY stan: bardzo dobry ATMOSPHERE lakierki r.38 Tylko i wyłącznie za inne buty
Człowiek się nie zmienia, człowiek czasem - po prostu - daje się tylko poznać z innej strony. WYMIANA Edytowane przez facilmente_irritabile Czas edycji: 2008-08-10 o 14:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
![]()
9. Miejsce na dokładke
Człowiek się nie zmienia, człowiek czasem - po prostu - daje się tylko poznać z innej strony. WYMIANA Edytowane przez facilmente_irritabile Czas edycji: 2008-08-09 o 17:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
![]()
10. Miejsce na dokładke
Człowiek się nie zmienia, człowiek czasem - po prostu - daje się tylko poznać z innej strony. WYMIANA Edytowane przez facilmente_irritabile Czas edycji: 2008-08-09 o 17:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
![]()
11. Miejsce na dokładke
Człowiek się nie zmienia, człowiek czasem - po prostu - daje się tylko poznać z innej strony. WYMIANA Edytowane przez facilmente_irritabile Czas edycji: 2008-08-09 o 17:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
![]()
HOUSE
jeansy vintage r. 26/32-dodatkowo były zwężane i nogawki były skracane,bo to naprawdę jakaś wielka numeracja. Niestety po zwężeniu nadal są na mnie trochę za duże(nosze XS). Podaje dokładne wymiary: Długość całkowita: 94,5 cm Szerokość w biodrach: 42 cm Stan: 18 cm Szerokość w udzie: 27 cm Stan:bardzo dobry- (nogawki są trochę postrzępione). Ogólnie spodnie kreowane sa na styl vintage,także wszelkie dziurki i wytarcia są fabryczne ![]() Edytowane przez facilmente_irritabile Czas edycji: 2008-09-13 o 22:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
![]()
14. Miejsce na dokładke
Człowiek się nie zmienia, człowiek czasem - po prostu - daje się tylko poznać z innej strony. WYMIANA Edytowane przez facilmente_irritabile Czas edycji: 2008-08-10 o 13:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
![]()
AVON
sake&ryż wygładzająca maseczka typu peel-off użyta 3 razy (pozostało zapewne z 85%) L'OREAL Infaillible do ciemnej karnacji pozostało nieco ponad 70% naklejka jest troche zniszczona i brak nakrętki JOKO pudrowa mozaika pary razy mażnięta NIKE oldschoolowa bluza nie noszona VILA r.XS nowy longowaty sweterek nałożony z dwa razy -->nie wiem czy chce oddać,jeśli tak to jedynie za coś szczególnego
Człowiek się nie zmienia, człowiek czasem - po prostu - daje się tylko poznać z innej strony. WYMIANA Edytowane przez facilmente_irritabile Czas edycji: 2008-09-17 o 18:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
![]()
CHRISTIAN DIOR Sculpt
20 ml-wersja demonstracyjna (raz użyty!) kolor 010 (do jasnej karnacji) najchętniej za inny podkład lub za coś naprawdę fajnego. CHAPTER nietoperz BUTY czerwone w szpic r.38 stan:dobry(niewielkie uszkodzenia) SPÓDNICA w kolorze czekolady, gnieciona długość:za kolana r.uniwersalny stan:idealny Sporo mnie kosztowała,także będę przy niej bardzoooo wybredna.
Człowiek się nie zmienia, człowiek czasem - po prostu - daje się tylko poznać z innej strony. WYMIANA Edytowane przez facilmente_irritabile Czas edycji: 2008-08-31 o 09:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
|
![]() VILA sweter-long r.XS stan:idealny
Człowiek się nie zmienia, człowiek czasem - po prostu - daje się tylko poznać z innej strony. WYMIANA Edytowane przez facilmente_irritabile Czas edycji: 2008-10-26 o 11:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
![]()
RIVER ISLAND
koszula z mega bufkami w delikatne prążki stan:bardzo dobry Oddam jedynie za coś co mi naprawdę wpadnie w oko. Ołówkowa spódnica r.S Tylko i wyłącznie za coś co mi się naprawde spodoba. nieaktualna Tunika w stylu Sienna Miller Także nie oddam łatwo. Avene, Hydrance Riche (krem do twarzy dla cery suchej)- 40 ml (pozostało ok. 70%). Cena apteczna: ok. 60 zł Przywraca i zapewnia skórze wrażliwej trwałe nawilżenie, dzięki współdziałaniu trzech głównych składników aktywnych: Lipo-mucine like – składnik naśladujący elementy składowe filmu łzowego (czynnika zapewniającego idealne nawilżenie oka), umożliwiający wnikanie składników nawilżających do skóry Woda termalna Avene – o właściwościach kojących i łagodzących podrażnienia Trio lipidowe – składnik odbudowujący barierę ochronną skóry przeciwdziałającą jej odwodnieniu. Krem nawilżający o bogatej konsystencji przywracający równowagę skórze, nawilżający ją i matujący. Skóra odzyskuje zdrowy wygląd, miękkość i blask.
Człowiek się nie zmienia, człowiek czasem - po prostu - daje się tylko poznać z innej strony. WYMIANA Edytowane przez facilmente_irritabile Czas edycji: 2008-10-19 o 10:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
![]()
Moodo
r.XS raz nałożona,kupiona parę dni temu. Za coś specjalnego... Tunika z mega kokardą--> za coś naprawdę fajnego. Rurki STRADIVARIUS r. 32(XXS) stan:dobry(zwykłe ślady użytkowania) Wymiary: pas - 37 cm. stan - 16,5 cm. szer. w udzie na wysokości kroku - 25 cm. wewn. długość nogawki - 83 cm. szer. nogawki na dole - 16 cm.
Człowiek się nie zmienia, człowiek czasem - po prostu - daje się tylko poznać z innej strony. WYMIANA Edytowane przez facilmente_irritabile Czas edycji: 2008-10-19 o 10:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
![]()
Dwie pary butów na koturnie.
-Clara Barson r. 37/8 Mam je z wymiany. Są w idealnym stanie,niestety nie potrafie chodzić na żadnych butach,które mają podeszwę wyższą niż 2 cm ![]() -New Look, r.38 Śliczne,bardzo zgrabne koturny. Stan bardzo dobry-. Szczegóły dla zainteresowanych.
Człowiek się nie zmienia, człowiek czasem - po prostu - daje się tylko poznać z innej strony. WYMIANA Edytowane przez facilmente_irritabile Czas edycji: 2010-04-02 o 22:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Rozeznanie
|
Coś u mnie? póki co podoba mi się :
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1218213911 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1218214310 i https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1218216057
Edytowane przez lilia_wodna Czas edycji: 2008-08-08 o 19:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
cos u mnie za:
AMBITIONFLY śliczna bombeczka z kokardą imitującą skóre Rozmiar: L/XL (na metce)- aczkolwiek bluzeczka jest bardzo malutka,proszę więc nie sugerować się rozmiarem z metki;wydaję mi się,że jest odpowiednia dla XS/S |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Wtajemniczenie
|
Coś u mnie za:
SERDUSZKO- srebrna zawieszka na długim łańcuszku Stan: bardzo dobry - (małe ryski na zawieszce,aczkolwiek przy noszeniu nie rzuca się w oczy) AMBITIONFLY śliczna bombeczka z kokardą imitującą skóre Rozmiar: L/XL (na metce)- aczkolwiek bluzeczka jest bardzo malutka,proszę więc nie sugerować się rozmiarem z metki;wydaję mi się,że jest odpowiednia dla XS/S i błyszczyk shiny licious ;D ? ;> |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
coś za https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1218213839 i https://wizaz.pl/forum/attachment.php?attachment id=1655206&d=1218213911
![]() |
#27 |
Konto usunięte
|
witam
![]() Może coś na wymienę u mnie za: http://www.wizaz.pl/forum/attachment...6&d=1218213911 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...0&d=1218214386 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...0&d=1218217402 ?? prosze o odpisanie w moim wątku. pozdrawiam serdecznie i czekam niecierpliwie na odpowiedź. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
to moze znajdziesz cos u mnie ? :
jakies tam dokladki mialam..
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
cos u mnie za :
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...1&d=1218217149 ?? ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:21.