![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Puma, Garnier, Under 20 i inne - zapraszam !
1. Dezodorant perfumowany Puma Flowing, zużyte ok. 15%
2. Zestaw: żel pod prysznic, balsam do ciała, mydło i myjka. Nieużywane, żel i balsam mają zerwaną folię ochronną przy zamknięciu. 3. Błyszczyk Wibo, użyty pare razy 4. Żel pod prysznic Arko, znikome użycie zaznaczone na zdjęciu czerwonymi kwadracikami. 5. Żel pod prysznic Fa kokosowy- nieużywany 6. Tonik Garnier Czysta Skóra- zużycie zaznaczone na zdjęciu 7. Tonik Under 20 arbuzowy- zużycie zaznaczone na zdjęciu 8. Odżywka do włosów Gliss Kur, zużycie zaznaczone na zdjęciu. Edytowane przez Paseczkowa Czas edycji: 2008-11-21 o 18:01 Powód: ort |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Puma, Garnier, Under 20 i inne - zapraszam !
Coś u mnie za 1. Dezedorant perfumowany Puma Flowing, zużyte ok. 15%
2. Zestaw: żel pod prysznic, balsam do ciała, mydło i myjka. Nieużywane, żel i balsam mają zerwaną folię ochronną przy zamknięciu. Żel pod prysznic Fa kokosowy- nieużywany |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
może coś u mnie?
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
![]() |
#5 |
Konto usunięte
|
podobają mi się:
Zestaw: żel pod prysznic, balsam do ciała, mydło i myjka. Nieużywane, kokosowy żel pod prysznic i odżywka do włosów Gliss Kur. znajdziesz coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Puma, Garnier, Under 20 i inne - zapraszam 1
coś za :
2. Zestaw: żel pod prysznic, balsam do ciała, mydło i myjka. Nieużywane, żel i balsam mają zerwaną folię ochronną przy zamknięciu. 5. Żel pod prysznic Fa kokosowy- nieużywany |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Jestem zainteresowana:
znajdziesz coś u mnie? Edytowane przez madzia.a Czas edycji: 2008-07-01 o 08:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
2. Zestaw: żel pod prysznic, balsam do ciała, mydło i myjka. Nieużywane, żel i balsam mają zerwaną folię ochronną przy zamknięciu.
1. Dezodorant perfumowany Puma Flowing, zużyte ok. 15% 5. Żel pod prysznic Fa kokosowy- nieużywany 6. Tonik Garnier Czysta Skóra- zużycie zaznaczone na zdjęciu 8. Odżywka do włosów Gliss Kur, zużycie zaznaczone na zdjęciu. moze coś u mnie?
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
2. Zestaw: żel pod prysznic, balsam do ciała, mydło i myjka. Nieużywane, żel i balsam mają zerwaną folię ochronną przy zamknięciu. 3. Błyszczyk Wibo, użyty pare razy 4. Żel pod prysznic Arko, znikome użycie zaznaczone na zdjęciu czerwonymi kwadracikami. 5. Żel pod prysznic Fa kokosowy- nieużywany 6. Tonik Garnier Czysta Skóra- zużycie zaznaczone na zdjęciu 7. Tonik Under 20 arbuzowy- zużycie zaznaczone na zdjęciu 8. Odżywka do włosów Gliss Kur, zużycie zaznaczone na zdjęciu. odp u mnie w ciuszkowym ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
BAN stały
|
cos u mnie.?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
|
Powiedz mi czego poszukujesz? Poszukam w domu
![]() Poza wątkiem mam bardzo dużo maszynek, jednorazówek, może byłabyś zainteresowana? Podoba mi się u ciebie dezodorant Puma, żel pod prysznic Fa i błyszczyk Wibo ( o ile to jest ten koplor, o którym myśle...). |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz cos za:
1. Dezodorant perfumowany Puma Flowing, zużyte ok. 15% 2. Zestaw: żel pod prysznic, balsam do ciała, mydło i myjka. Nieużywane, żel i balsam mają zerwaną folię ochronną przy zamknięciu. 8. Odżywka do włosów Gliss Kur, zużycie zaznaczone na zdjęciu.
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
BAN stały
|
Cześć,
interesuje mnie serum wyszczuplające Eveline... ![]() Może za masło? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Podobają mi się:
2. Zestaw: żel pod prysznic, balsam do ciała, mydło i myjka. Nieużywane, żel i balsam mają zerwaną folię ochronną przy zamknięciu. 5. Żel pod prysznic Fa kokosowy- nieużywany |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
up
![]() zależy mi na szybkiej wymiance na wszelkiego rodzaju płyny, sole, kule itp. do kąpieli oraz balsamy, masła, mleczka do ciała. chętnie jakieś serum eveline lub inne specyfiki wyszczuplające/ujędrniające. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Rozeznanie
|
-Zestaw: żel pod prysznic, balsam do ciała, mydło i myjka. Nieużywane, żel i balsam mają zerwaną folię ochronną przy zamknięciu.
-Tonik Garnier Czysta Skóra znajdziesz coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
Przekupka: 125 pkt / 99% pozyt.
|
5. Żel pod prysznic Fa kokosowy- nieużywany 8. Odżywka do włosów Gliss Kur, zużycie zaznaczone na zdjęciu. 3. Błyszczyk Wibo, użyty pare razy-jaki kolor daje na ustach? Czy ma jakieś drobinki? Znajdziesz coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś u mnie za:
2. Zestaw: żel pod prysznic, balsam do ciała, mydło i myjka. Nieużywane, żel i balsam mają zerwaną folię ochronną przy zamknięciu. 4. Żel pod prysznic Arko, znikome użycie zaznaczone na zdjęciu czerwonymi kwadracikami. 5. Żel pod prysznic Fa kokosowy- nieużywany ??
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:57.