Pseudokibice.... - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-02-20, 12:34   #1
Catt_girl
Raczkowanie

Pseudokibice....

Znów w gazecie przeczytałam o napaści pseudokibiców, tym razem ofiarami byli niewidomy i policjant. Zapytani jakiej drużyny są kibicami odpowiedzieli, jednak ta odpowiedź nie zadowoliła napastników.
Zastanawia mnie co daje tym osobom pobicie innych, sport powinien jednoczyć a nie doprowadzać do takich sytuacji. Każy ma prawo do swojego zdania więc dlaczego nie może go swobodnie wypowiadać
Co myślicie ???
Catt_girl jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-20, 12:39   #2
hecate
Zakorzenienie

GG do hecate
Dot.: Pseudokibice....

Cytat:
Napisane przez Catt_girl Pokaż wiadomość
Znów w gazecie przeczytałam o napaści pseudokibiców, tym razem ofiarami byli niewidomy i policjant. Zapytani jakiej drużyny są kibicami odpowiedzieli, jednak ta odpowiedź nie zadowoliła napastników.
Zastanawia mnie co daje tym osobom pobicie innych, sport powinien jednoczyć a nie doprowadzać do takich sytuacji. Każy ma prawo do swojego zdania więc dlaczego nie może go swobodnie wypowiadać
Co myślicie ???
Moja znajoma jest wrecz dumna ze swojego faceta kibola. Nawet na ustawke ja wzial w ramach randki.
No i powiedziala mi, ze kibole maja swoja ideologie - jaka? nie potrafila sprecyzowac.

Co ja o tym mysle? mysle, ze to zalosne typy. Zachowuja sie jak dzikie psy - atakuja grupa. Jak oni w ogole moga sie nazywac facetami, bic slabszego, dodatkowo przewaga liczebna.

Zal.

Corey 15.04.12

Mudvayne - Happy?
hecate jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-20, 12:52   #3
narkotyk
Raczkowanie

Kazdy ma coś co kocha. Oni kochają swój klub. Ja jestem z (L)egią i się do tego przyznaję. I bardzo dobrze, że pan policjant został 'pobity' Widocznie zasłużył. Nie dziwię się, że są tacy jacy są! Jak ich psy traktują, jak zakatowali młodego chłopaka... A co do ustawek: jestem za! Jeszcze trochę i sama będę chodzić.
I mam gdzies jak ktoś odbierze to co napisałam... Moje zdanie jest takie!
narkotyk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-20, 12:59   #4
Mysia_Pysia
Zadomowienie

Wyślij wiadomość przez ICQ do Mysia_Pysia GG do Mysia_Pysia Send a message via Skype™ to Mysia_Pysia

Uważam, że osoby które przychodzą na mecz, po to by kogoś stłuc mają nierówno pod sufitem. Nie rozumiem w ogóle ich zachowania. Po co to robią? Myślą, że jeśli zbiją kibica innej drużyny, to to jakoś pomoże ich drużynie? Naprawdę nie wiem co może kierować tymi ludźmi, ale z pewnością normalni nie są.

Mysia_Pysia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-20, 13:16   #5
wenedka
Zakorzenienie

W Anglii nawet o nich dokument nakręcili i w ogóle wyszło na to, że u nas same kibole są. Pokazywali swoje zbiory:swastyki i takie tam, mówili, że Hitler jest ich wodzem.

Ja nie wiem skąd się tacy biorą, naprawdę. I jaka ideologia?
- Może pan także wziąć ze sobą skrzypce.
- Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie
piją!

PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
wenedka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-20, 13:35   #6
paula78
Zakorzenienie

Moj znajomy na szczescie bardzo daleki z ktorym nigdy nie utrzymywalam regularnych kontakow ,ostni raz widzielismy sie jakies 5 lat temu ma dziecko -syna lat z 5 i ten maly jest uczony wszytskich hasel wykrzykiwanych na stadionie podczas meczu ,m.in. :
"nazwa druzyny jude "

opadlo mi wszytsko jak to uslyszalam :-/ w odpowiedzi napisalam ze to srednio pedagogiczne i na tym kontakt sie urwal .

baran i tyle.

nie mam nic przeciwko ustawianym bójka miedzy kibicami -niech ida do lasu i sie zabijaja ,strat zadnych nie bedzie w spoleczenstwie ,robia to na wlasna odpowiedzialnosc ale nigdy nie zgodze sie na bicie ,niszczenie na stadionach,bicie normalnych kibicow, zwyklych ludzi ,obrzucanie kamieniami,plucie i rzucanie butelkami.

takich kiboli powino sie nie wpuszczac na stadion i nakladac powazne kary typu :wysokie kary finansowe lub prace fizyczne w remoncie,nie wiezienie czy areszt bo tan maja za dobrze.

paula78 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-20, 14:30   #7
kr0pka
Zakorzenienie

Według mnie prawdziwi kibice przychodzą na mecz aby pokręcic tzw. "młynem", czyli dopingować swoją drużynę.
Ci, pseudokibice, tylko się identyfikują ze swoją drużyną, rzadko ich widać na meczach, za to po meczu prowokują ustawki.

Lewy pas, gaz i płynę..
kr0pka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-20, 14:38   #8
Wyrak
Zakorzenienie

Cytat:
Znów w gazecie przeczytałam o napaści pseudokibiców, tym razem ofiarami byli niewidomy i policjant.
Ogólnie to media po prostu łgają Ale słyszałem o tym incydencie.

Cytat:
Zastanawia mnie co daje tym osobom pobicie innych, sport powinien jednoczyć a nie doprowadzać do takich sytuacji.
Sport nikogo jeszcze nie zjednoczył i tak zapewne pozostanie.

Hecate
:

Cytat:
Moja znajoma jest wrecz dumna ze swojego faceta kibola. Nawet na ustawke ja wzial w ramach randki.
Słucham ???

Cytat:
No i powiedziala mi, ze kibole maja swoja ideologie - jaka? nie potrafila sprecyzowac.
To Ci bzdur nagadała. Kibice to grupa zbyt heterogeniczna społecznie i poglądowo, żeby można było mówić o jednolitej ideologii czy poglądach.

Cytat:
Jeszcze trochę i sama będę chodzić.
Narkotyk, daj spokój, tylko Ciebie jeszcze Tedkom brakuje...

Cytat:
Uważam, że osoby które przychodzą na mecz, po to by kogoś stłuc mają nierówno pod sufitem. Nie rozumiem w ogóle ich zachowania.
Mysia Pysia, ile raz byłaś na meczu? Bo bez poznania pewnych zjawisk empirycznie ciężko mówić o zrozumieniu jakiś zachowań...

Cytat:
Naprawdę nie wiem co może kierować tymi ludźmi, ale z pewnością normalni nie są.
Jw., oceniasz ludzi o których nie masz pojęcia

Cytat:
W Anglii nawet o nich dokument nakręcili i w ogóle wyszło na to, że u nas same kibole są. Pokazywali swoje zbiory:swastyki i takie tam, mówili, że Hitler jest ich wodzem.
W Anglii nakręcili już kilka dokumentów o tym (są na youtubie choćby). Ten o którym mówisz, czyli Ross Kemp on gangs, to piach straszny, wszystko robione pod z góry przygotowaną tezę, po łebkach i ach, Ci gorzowscy naziści

Cytat:
Moj znajomy na szczescie bardzo daleki z ktorym nigdy nie utrzymywalam regularnych kontakow
Tak, bo to jak choroba zakaźna

Cytat:
,m.in. :
"nazwa druzyny jude "
No i? Są gorsze hasełka, od Żydów wyzywa się drużyny w różnych częściach Europy, akurat z nazizmem to nie ma nic wspólnego.

Cytat:
baran i tyle.
Jw. nie ma to jak kogoś szybko zaszufladkować (jakość komentarzy szczerze mówiąc o czymś też świadczy)

Cytat:
nie mam nic przeciwko ustawianym bójka miedzy kibicami -niech ida do lasu i sie zabijaja
Nie słyszałem nigdy żeby ktokolwiek zginął w ustawce, bądź został kaleką, za to policja wysłała już kilka niewinnych osób pod ziemię/na oiom.

Cytat:
bicie normalnych kibicow
Zdefiniuj proszę "normalnego kibica".

Cytat:
zwyklych ludzi ,obrzucanie kamieniami,plucie i rzucanie butelkami.

takich kiboli powino sie nie wpuszczac na stadion i nakladac powazne kary typu :wysokie kary finansowe lub prace fizyczne w remoncie,nie wiezienie czy areszt bo tan maja za dobrze.
Nie bardzo rozumiem, po co wypisujesz bzdury o czymś o czym nie masz pojęcia? Spróbuj na niektóre stadiony w Polsce pasek od spodni z metalowa klamerka, to jest sztuka, a Ty o jakiś kamieniach, butelkach piszesz Druga sprawa - znowu piszesz bzdury, nie wiedząc że w takich przypadkach zakazy stadionowe są powszechnie stosowane. Na koniec pogratulować pisania że komukolwiek jest w więzieniu dobrze

Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437

OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow.
Wyrak jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-20, 14:49   #9
kr0pka
Zakorzenienie

Cytat:
Zdefiniuj proszę "normalnego kibica".
To ja Ci zdefinuję normalnego kibica.
Pomimo, że jestem dziewczyną jestem z facetami na każdym meczu wyjazdowym i gościnnym swojej drużyny.
Dla mnie prawdziwy kibic, to taki, którego obchodzi interes drużyny i który kręci młynem na każdym meczu, na którym się znajduje.

Lewy pas, gaz i płynę..
kr0pka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-20, 15:11   #10
pink69
Zakorzenienie

aha Wyrak . To widzę,że wedle Twojego rozumowania idioci lejący się po meczach są normalni?
Jak nie oceniać ludzi których się nie zna,skoro sami się o to proszą swoim prostackim zachowaniem?

pink69 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-20, 15:11   #11
Wyrak
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kr0pka Pokaż wiadomość
To ja Ci zdefinuję normalnego kibica.
Pomimo, że jestem dziewczyną jestem z facetami na każdym meczu wyjazdowym i gościnnym swojej drużyny.
Dla mnie prawdziwy kibic, to taki, którego obchodzi interes drużyny i który kręci młynem na każdym meczu, na którym się znajduje.
Tylko że chłopcy od extreme hobby się jak najbardziej do tego łapią Tzn. jeżdżą wszędzie, niezależnie od pogody, ligi, odległości itd. Interes drużyny tzn? Bo interesy zarządu, kibiców a zawodników, to zwykle trzy różne rzeczy. Natomiast wg. tzw. ogólnej percepcji społecznej "prawdziwy kibic" to taki, który siedzi na tyłku i wcina pestki i pojawia się na meczu wtedy, gdy drużyna gra w wysokiej lidze, z atrakcyjnym przeciwnikiem i jest dobra pogoda. Na koniec - nie pisz "pomimo że jestem dziewczyną". Dla mnie dziewczyny to zupełnie normalna sprawa na stadionie i znam takie, że przy ich zaangażowaniu chowa się 99% panów spokojnie.

Cytat:
aha Wyrak . To widzę,że wedle Twojego rozumowania idioci lejący się po meczach są normalni?
Jak nie oceniać ludzi których się nie zna,skoro sami się o to proszą swoim prostackim zachowaniem?
Jak wyżej - nie wyzywaj od idiotów kogoś kogo nie znasz...

Oczywiście że normalni. Specyficzne hobby i tyle. Ktoś zbiera znaczki, ktoś skacze na spadochronie, a ktoś inny lubi sporty walki i lata po lesie po meczu. Zwykle nie wpływa to na rolę takiej osoby w społeczeństwie.

Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437

OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-02-20, 15:16   #12
7ff68c701155e8d8df718a53d4dcd8f42fe80c19_6010ad0234c28
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Wyrak
Nie bardzo rozumiem, po co wypisujesz bzdury o czymś o czym nie masz pojęcia? Spróbuj na niektóre stadiony w Polsce pasek od spodni z metalowa klamerka, to jest sztuka, a Ty o jakiś kamieniach, butelkach piszesz Druga sprawa - znowu piszesz bzdury, nie wiedząc że w takich przypadkach zakazy stadionowe są powszechnie stosowane. Na koniec pogratulować pisania że komukolwiek jest w więzieniu dobrze
No właśnie to chciałam pisać. Niektóre z Was bladego pojęcia nie mają o danej sprawie a wypowiadają się, że kibic to chuligan, zbój, i rzuca kamieniami w sędziego. Otóż są zakazy wchodzenia na stadion, co prawda omijane przez kibiców - wchodzą pod innym nazwiskiem, ale już wykrywacza metali i ochrony się nie ominie. Najlepiej jest uogólniać.

Ja tam rozumiem ustawki - niech tylko one się dzieją na neutralnym terenie z dala od miast. Nie wiem, czy wiecie, ale jedynie Cracovia i Wisła Kraków nie podpisały paktu o nieużywaniu broni (to potępiam, bo noże, gazówki i Bóg wie co jeszcze są na porządku dziennym), natomiast kibice innych drużyn na ustawkach biją się wręcz. Widzicie coś w tym złego? Bo ja nie. To jest sprawa honoru - pobicie kibiców innej drużyny i zabranie im szalików, by potem ultrasi mogli je spalić np na derbach i zademonstrować wyższość swojej drużyny. To są prawa kibicowania w Polsce, a kibice to dorośli ludzie.

Pink - "idiota" lejący się na meczu w dni powszednie może być prezesem banku, lekarzem czy nauczycielem
7ff68c701155e8d8df718a53d4dcd8f42fe80c19_6010ad0234c28 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-20, 15:19   #13
reeef
Raczkowanie

GG do reeef

zachęcam do obejrzenie filmu 'Klatka'.

Pozwole sobie zacytować fragment wypowiedzi Wyraka
'Na koniec pogratulować pisania że komukolwiek jest w więzieniu dobrze '

cóż moim zdanie polskie więzienia są stanowczo za łagodne i bandytom, mordercom rzeczywiście jest w nich dobrze . Pomyś sobie, że taki facet, który wcześniej zgwałcił pare dziewczyn czy zabił odsiaduje teraz dożywocie, je obiadki i siedzi sobie cały dzień nic nie robiąc za pieniądze społeczeństwa w tym twoje . Więc jest mu dobrze .. może i siedzi zamknięty w celi, ale nic więcej ! więc po co on ma siedzieć i po co ludzie mają mu za to siedzenie opłacać .. ?!
napisałam nie na temat ale jakoś nie mogłam się powstrzymać . przepraszam

a co do kiboli to powiem tylko, że już udało się uśmiercić paru młodych chłopców na takich ustawkach ..
Stary 2008-02-20, 15:23   #14
Asik1604
Zadomowienie

Mój facet kibicuje Legii-chodzi na mecze, często jeździ na wyjazdy.Jest zapalonym kibicem, gada często o ustawkach i nosi go na takie "spotkania".Podejrzew am, że jakby nie był ze mna i bym go nie hamowała to też by się stał takiem kibolem, bo ma do tego wielkie zadatki.Ja rozumiem,że można kibicować swojej druzynie, ale po co ta agresja?!Tego nie rozumiem, on mi tego nawet nie potrafi wytłumaczyć i mówi,ze i tak nie zrozumiem i ma rację-nigdy czegoś takiego nie zrozumiem.

AMELKA 02.02.2014

NATALKA 04.09.2017

Edytowane przez Asik1604
Czas edycji: 2008-02-20 o 15:53 Powód: błąd
Asik1604 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-20, 15:26   #15
Wyrak
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez reeef Pokaż wiadomość
zachęcam do obejrzenie filmu 'Klatka'.

Pozwole sobie zacytować fragment wypowiedzi Wyraka
'Na koniec pogratulować pisania że komukolwiek jest w więzieniu dobrze '

a co do kiboli to powiem tylko, że już udało się uśmiercić paru młodych chłopców na takich ustawkach ..
Klatka jest filmem bardzo dobrym technicznie (tj. kamera, podkład muzyczny, bieg akcji), ale średnim merytorycznie tak szczerze. Jeszcze nie widziałem dobrego dokumentu o polskich kibicach i to zdanie będę podtrzymywać.

Reeef - taka prawda, nie wiem jak można pisać takie rzeczy Akurat to i podejście do surowości kar i warunków w więzieniach to dwie różne sprawy.

Po pierwsze, nie ma czegoś takiego jak "kibol", to puste pojęcie wymyślone przez niekompetentnych pismaków typu Stec.

Po drugie - kłamiesz, nie było jak dotąd przypadku żeby ktoś zginął na ustawce. Przynajmniej od czasu paktu poznańskiego. Przy czym Grabiszyńska to nie była ustawka.

Cytat:
Podejrzew am, że jakbym go nie był ze mna i bym go nie hamowała to też by się stał takiem kibolem, bo ma do tego wielkie zadatki.Ja rozumiem,że można kibicować swojej druzynie, ale po co ta agresja?!
Takim to znaczy jakim? Czy tak ciężko zrozumieć, że agresja jest częścią kibicowania?

Stary 2008-02-20, 15:28   #16
pink69
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Wyrak Pokaż wiadomość

Jak wyżej - nie wyzywaj od idiotów kogoś kogo nie znasz...

Oczywiście że normalni. Specyficzne hobby i tyle. Ktoś zbiera znaczki, ktoś skacze na spadochronie, a ktoś inny lubi sporty walki i lata po lesie po meczu. Zwykle nie wpływa to na rolę takiej osoby w społeczeństwie.
No bez jaj.Nie wpływa na rolę takiego w społeczeństwie.
To jak nazwać pobicie normalnego kibica,a nie kibola,który przypadkiem znajdzie się w takiej bójce?

Nie nazwałabym lania się normalnym zachowaniem.

Stary 2008-02-20, 15:33   #17
Wyrak
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pink69 Pokaż wiadomość
No bez jaj.Nie wpływa na rolę takiego w społeczeństwie.
To jak nazwać pobicie normalnego kibica,a nie kibola,który przypadkiem znajdzie się w takiej bójce?

Nie nazwałabym lania się normalnym zachowaniem.
W takich bójkach nikt się przypadkowo nie znajduje.

Pewnie że nie wpływa. Jest weekend, jest mecz i różne sprawy z nim związane. Później przychodzi poniedziałek i jest szkoła, uczelnia, praca, rodzina itd. normalna egzystencja.

Lanie się jest jak najbardziej normalnym ludzkim zachowaniem, podtrzymuję to stwierdzenie.

Stary 2008-02-20, 15:36   #18
wenedka
Zakorzenienie

No tak, bo różne są zainteresowania. Jeden lubuje się w laniu niewinnych ludzi na meczach, inny lubi gwałcić kobiety, a kolejny lubi czasem sobie kogoś nożem dźgnąć. No cóż, hobby i tyle.
piją!

Stary 2008-02-20, 15:36   #19
pink69
Zakorzenienie

To widzę,że inne rzeczy uznajemy za normalne.
Bo dla mnie takie lanie się bez powodu normalnym nie jest.
Ludzie,którzy to robią też.

btw a skąd ty wiesz co oni robią w poniedziałki?
Może stoją pod monopolowym i chleją z koleżkami bo do pracy im się pójść nie chciało.
Jakos nie widzę poważnego człowieka w bezsensownych bójkach.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-02-20, 15:40   #20
SztuczkaMagiczka
Rozeznanie

Czytam. czytam i dla mnie to jest niepojęte. Dobra niech się leją na tych swoich ustawkach, ale jak widać atakują też normalnych ludzi, którzy nie mają na te ustawki ochoty. Że jeszcze dziewczyny chcą na takie ustawki jeździć?! Po co? Lać się z chłopami, czy więcej jest tam dziewczyn.

Co do więzienia, ja znam kilka osób, które wcale nie narzekały, co prawda nie jest to hotel Hiltonów, ale źle im nie jest i nie było.

SztuczkaMagiczka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-20, 15:42   #21
Wyrak
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wenedka Pokaż wiadomość
No tak, bo różne są zainteresowania. Jeden lubuje się w laniu niewinnych ludzi na meczach, inny lubi gwałcić kobiety, a kolejny lubi czasem sobie kogoś nożem dźgnąć. No cóż, hobby i tyle.
Po pierwsze, na meczach to już od dobrych kilku lat się w Polsce nie bije, tj. to już rzadkość. Po drugie, jakie lanie niewinnych? Piszesz o czymś, o czym nie masz pojęcia, w laniu niewinnych to się specjalizuje polska prewencja. Irytujące są takie wpisy na zasadzie "nie byłam nigdy na stadionie, ale sobie napiszę, bo fajny artykuł w wyborczej był".

Cytat:
btw a skąd ty wiesz co oni robią w poniedziałki?
W przeciwieństwie do Ciebie - wiem i tyle. To że Ty sobie nie wyobrażasz czegoś, czy nie rozumiesz czyjejś motywacji, jeszcze nic nie znaczy (bez obrazy).

Stary 2008-02-20, 15:43   #22
Konto usunięte

"Niewinni" ludzie, to siedzą w najdroższych sektorach, jedzą popcorn i w d. mają to, co dzieje się na innych trybunach - bo nie dotyczy ich to. To są wg Was normalni kibice, "pikniki", podstarzali panowie co to w garniturach na mecz chodzą. To jest wyobrażenie o "normalnych" kibicach większości tych, bo o piłce mają pojęcie takie, jak ja o budowie statku kosmicznego. Niestety, dla kibiców tak naprawdę nie liczy się mecz, nie liczy się nawet jaki piłkarz gra i strzela gole! Liczy się honor, udowadnianie wyższości swojej drużyny nad innymi, i to po to kibice chodzą na mecze! Najpierw jest piękna oprawa, śpiewy, a potem przechodzi się do walki - przegrani są wściekli i biją, wygrani się cieszą, i też biją. Takie są realia kibicowskie. Ale jakoś o oddziałach prewencyjnych, które leją kogo popadnie pałkami, sami ustawieni za tarczami to już nikt nie wspomni

Moja koleżanka np. nie interesuje się składem Dyskobolii, bo ona nie kibicuje piłkarzom tylko samej Dyskobolii jako "zjawisku", które tworzą kibice.
7ff68c701155e8d8df718a53d4dcd8f42fe80c19_6010ad0234c28 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-20, 15:45   #23
wenedka
Zakorzenienie

Wyrak, a żebyś się nie zdziwiła, bo na stadionie(meczu) już hoho razy byłam I nie tylko w Polsce.
Na meczach oprócz kiboli znajdują się normalni kibice, którzy tez mogą zostać ranni całkiem przypadkiem.
I nie traktuj swoich rozmówców z góry, proszę
piją!

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-02-20, 15:47   #24
SztuczkaMagiczka
Rozeznanie

Wyrak a Ty się zachowujesz jakbyś wszystkie rozumy pozjadał, a tak naprawdę wiesz mniej niż Ci się wydaje.

SztuczkaMagiczka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-20, 15:52   #25
Wyrak
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wenedka Pokaż wiadomość
Wyrak, a żebyś się nie zdziwiła, bo na stadionie(meczu) już hoho razy byłam I nie tylko w Polsce.
Na meczach oprócz kiboli znajdują się normalni kibice, którzy tez mogą zostać ranni całkiem przypadkiem.
I nie traktuj swoich rozmówców z góry, proszę
No to napisz jeszcze świadkiem jakiś bójek na stadionach byłaś

Zostać rannym przypadkowo, to można najszybciej od fruwających gdzie popadnie gumowych kul

Cytat:
Wyrak a Ty się zachowujesz jakbyś wszystkie rozumy pozjadał, a tak naprawdę wiesz mniej niż Ci się wydaje.
A przynajmniej tak Ci sie wydaje

Stary 2008-02-20, 15:52   #26
pink69
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SztuczkaMagiczka Pokaż wiadomość
Otóż to.

Coś mi się zdaje,że sam w tych ustawkach uczestniczysz.
Tak przynajmniej wynika z Twoich wypowiedzi.
Nic więc dziwnego,że tak ich bronisz.

Stary 2008-02-20, 15:54   #27
wenedka
Zakorzenienie

Noo na meczach Motor Lublin z Avią nie bywało bezpiecznie, ale jak tam sobie uważasz Nawet filmik na Youtube jest, chociaż Ty i tak lepiej wiesz
Dla mnie wszczynanie bójek na meczach normalne nie jest.
piją!

Stary 2008-02-20, 15:54   #28
Konto usunięte

Może go wyklnijcie od razu
Stary 2008-02-20, 15:56   #29
wenedka
Zakorzenienie

[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;6655777]Może go wyklnijcie od razu [/quote]
A czy coś się jemu stało? Adwokaci niepotrzebni.
piją!

Stary 2008-02-20, 15:58   #30
pink69
Zakorzenienie

[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;6655777]Może go wyklnijcie od razu [/QUOTE]
nie rozumiem tej wypowiedzi

Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości