|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Brązery poszukiwane :-)
nieaktualne !!!!!
ukam ,najlepiej bez drobinek,matowe raczej srednio-wysokopolkowe. oddam to co w ponizszych watkach ![]() Edytowane przez paula78 Czas edycji: 2008-11-21 o 13:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: Brązery poszukiwane :-)
Hej! Mam bronzer Sephory, ten w złotym opakowaniu, odcien s20 riviera. Użyty dosłownie 3 razy, całkowicie źle dobrałam kolor. Kupiony w sierpniu.
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=19057 Ja z kolei byłabym chętna na ten Twój bronzer Sephorowy, tylko nie wiem, czy on ma czysto brązowy odcień, czy nie jest żłóty/ceglasty? Zdjęcie spróbuję dołączyc wieczorem, teraz coś mi szwankuje albo komputer, albo strona Wizażu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
zamieszcze popoludniu dodatkowe foty mojego pudru. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
foty pudru pierwsze z lampa ,drugie bez lampy.
jesli jestes zainteresowana wymiana to pisz PW . ![]() Edytowane przez paula78 Czas edycji: 2010-02-10 o 10:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
BAN stały
|
Cytat:
Jednak nie ![]() W wątku miałaś to zdjęcie z lampą i wydawało się, że on jest w odcieniu chłodnego brązu, bez domieszki żółci. Ale to zdjęcie bez lampy jest zupełnie inne, kolor jest niemal identyczny, jak tego mojego bronzera, więc dla mnie wymianka nie ma sensu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:25.