|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których ju¿ nie u¿ywamy. Nie u¿ywasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Br±zery poszukiwane :-)
nieaktualne !!!!!
ukam ,najlepiej bez drobinek,matowe raczej srednio-wysokopolkowe. oddam to co w ponizszych watkach ![]() Edytowane przez paula78 Czas edycji: 2008-11-21 o 13:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
BAN sta³y
|
Dot.: Br±zery poszukiwane :-)
Hej! Mam bronzer Sephory, ten w z³otym opakowaniu, odcien s20 riviera. U¿yty dos³ownie 3 razy, ca³kowicie ¼le dobra³am kolor. Kupiony w sierpniu.
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=19057 Ja z kolei by³abym chêtna na ten Twój bronzer Sephorowy, tylko nie wiem, czy on ma czysto br±zowy odcieñ, czy nie jest ¿³óty/ceglasty? Zdjêcie spróbujê do³±czyc wieczorem, teraz co¶ mi szwankuje albo komputer, albo strona Wiza¿u. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
zamieszcze popoludniu dodatkowe foty mojego pudru. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
foty pudru pierwsze z lampa ,drugie bez lampy.
jesli jestes zainteresowana wymiana to pisz PW . ![]() Edytowane przez paula78 Czas edycji: 2010-02-10 o 10:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
BAN sta³y
|
Cytat:
Jednak nie ![]() W w±tku mia³a¶ to zdjêcie z lamp± i wydawa³o siê, ¿e on jest w odcieniu ch³odnego br±zu, bez domieszki ¿ó³ci. Ale to zdjêcie bez lampy jest zupe³nie inne, kolor jest niemal identyczny, jak tego mojego bronzera, wiêc dla mnie wymianka nie ma sensu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:03.