![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
![]() Cristobal, Czekoladka Joko, Active C i inne
Wątek chwilowo zawieszony.
Witam serdecznie ![]() Po dzisiejszej selekcji kuferka mam do oddania kilka rzeczy. Są one odpowiednio przechowywane i w dobrym stanie. Rzeczy wysyłam paczką/listem rejestrowanym(poleconym) i o to samo proszę drugą osobę. Szukam:
![]() Dziękuję za ubrania, pomadki i błyszczyki. na zielono - dokładki na szaro - wymienione Kolorówka: 1. Revlon, ColorStay, Makeup with SoftFlex SPF 15 for Normal/Dry Skin – odcień 110 ivory, zostało 80% 2. Avon, Personal Match, Liquid Foundation Natural (Podkład w płynie) – odcień nude, tylko 1 razy użyty(za żółty dla mnie) 3. Max Factor Lasting Performance, odcień 100 fair - zostało ok. 5% - akurat na wypróbowanie. 4. L'oreal, True Match, odcień C1 - zostało ok. 60% 5. APC, Puder sypki– odcień nr 2, nowy - rezerwacja Donka94 6. APC, Puder sypki– odcień nr 1, zostało 90% 7. Lumene, Skin Couture, Puder w kompakcie, odcień 0 translucent - zostało ok. 85% 8. Joko, Chocolate, puder rozświetlający, odcień 806 - zostało ok. 85% 9. Sephora, Enlightening Shimmer Compact Powder, prasowany puder rozświetlający z gwiazdkami - zostało ok. 60% 10. Celia, Tusz do rzęs w tubce, czarny - zostało ok. 80% 11. Revlon, A Floral Affair, Sheer Powder Blush, odcień Peachy Keen - zostało ok. 90% 12. Avon, Astonishing Lenghts, czarny - kilka razy użyty, wciąż mokry 13. Avon, Sheer Lip Gloss with Jojoba Oil (Błyszczyk do ust z jojobą) - kilka razy użyty. 14. Dermacol, korektor, odcień 213 - zostało ok. 50% - rezerwacja Donka94 15. APC, brokat sypki, biały migoczący turkusowo-srebrny - rezerwacja Donka94 Pielęgnacja: Ava Mustela, krem tłusty pod oczy - zostało ok 90% Vichy, Aqualia Thermal UV, krem nawilżający 24h - zostało ok.90% z 50ml La Roche Posay, Hydraphase tonik nawilżający - z 200ml zostało ok. 30 ml Avon, Anew Clinical, 2-steep Facial Peel (Dwustopniowy peeling do twarzy 35+) - zostało po 26 płatków z 30 Perfumy: Cristobal, Balenciaga, eau de toilette - ze 100ml zostało ok.90ml wymiana z magsch próbki perfum: Salvador Dali, Little Kiss EDT 2ml Nina Ricci, L'Air Du Temps Eau De Toilette 1ml Mazidła: Hydrolat różany - ze 150ml zostało ok. 80ml Próbki: Bioderma, Hydrabio, Legere Cream 5ml La Roche Posay, Active C XL - 3sztuki po 5ml Vichy, Myokine, krem intensywnie korygujący zmarszczki - 1,5ml La Roche Posay, Mela-D, krem rozjaśniający przebarwienia - 2ml Cleanance K, 5ml Lirene, Shiny Touch, fluid rozświetelający, odcień 107 beżowy - 15ml Zdjęcia wkrótce ![]() Edytowane przez chise Czas edycji: 2008-11-18 o 18:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Cristobal, Czekoladka Joko, Active C i inne
cos u mnie za cristobala???
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
ale pojemnosciowo sie nie zgadza???moze cos bys dobrala???bo mi zalezy na cristobalu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
BAN stały
|
puder APC nowy i dermacol :P
;-) mam nadzieję, że cos znajdziesz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za róż Revlon?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() 2.Woda termalna La roche Posay(wzana do 11.2009)ciezko okreslic zuzycie ale wydaje mi sie ze jest mniej niz polowa... - jaka pojemność - bo chyba ślepa jestem ![]() Jeszcze mam pytanie techniczne ile kosztuje przesyłka do Irlandii? |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Addicta niestety nie oddam bo chcialabym za niego Dolce vIte
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
ok.mi pasuje
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
BAN stały
|
a pasowałaby Ci taka wymianka:
puder Apc nowy (nei znam wartosci rynkowej) dermacol i np. róż Revlon za pur blance (cena katalogowa 59zł) i peeling ;-) jesli nei to sama coś zaproponuj ;] ;** |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Cos u mnie za 4. L'oreal, True Match, odcień C1 - zostało ok. 60%
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Wtajemniczenie
|
Na początek witam poznaniankę
![]() SPodobał mi się ++ SVR Xerial 5 Creme Visage – Krem do twarzy – pozostała minimalna ilośc, w sam raz na wypróbowanie – wystarczy spokojnie na parę użyc mogłabym w zamian za niego dać Tobie Próbkę Biodermy Hydriabo Legere i 1 tubkę Active C ? Niestety, ale nic więcej nie znalazłam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zainteresowało mnie Male co nie co z 50ml Euphoria C.K ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Hmmmm....tam ponad 10ml zostaloooo a puderku jest jakies 60%.....;/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Najgorzej, ze nie widzę nic co mogla bym dobrać ;/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:58.