![]() |
#2 |
BAN stały
Przekupka: 17 pkt / 80% pozyt.
|
Dot.: paru/nastu rzeczy
Incense
- pudru brązującego średnio/wysokopólkowego (bez pomarańczowego odcienia) Sypki Sally Hansen, Rimmel prasowany, Sephora prasowany - ciekawego rozświetlacza (najchętniej dającego metaliczny, bezdrobinkowy efekt) sypki sephora |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Mam:
błyszczyk Diora Diorkiss - na ustach transparentny z drobinkami, odsypkę pigmentu MAC - pół łyżeczki - niesamowicie iskrząca ciemna czerwień, korektor Lancome Maquicomplet odc. 03, korektor Clinique All About Eyes odc. 02, i świetne serum na końcówki Avonu które może służyć jako nabłyszczacz do włosów. Coś z tego cię interesuje?
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Mam:
błyszczyk Diora Diorkiss - na ustach transparentny z drobinkami, odsypkę pigmentu MAC - pół łyżeczki - niesamowicie iskrząca ciemna czerwień, korektor Lancome Maquicomplet odc. 03, korektor Clinique All About Eyes odc. 02, i świetne serum na końcówki Avonu które może służyć jako nabłyszczacz do włosów. Coś z tego cię interesuje?
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Czy mogalby prosic o zdjecia blyszczykow ,na wymane mam nowe,zapakowane podwojne cienie Lumene bialy ze szmargdwa zielenianr 14 ,czarna kredke z grzebykiem do brwi Bourjois
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Rozana, dziękuję za propozycję, ale blyszczyków szukam tylko nowych, a cienie nie w mojej tonacji. Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
BAN stały
Przekupka: 17 pkt / 80% pozyt.
|
więc tak, jest sypki, nie ma w sobie grama pomarańczu, czyściutki! brązik, bardzo drobno zmielony, daje naturalny efekt, który można stopniować, jest w kwadratowym pudełeczku z dziurkami, wielkości tych pudełeczek od pryzm, ciężko mi się z nim rozstać bo jest niesamowity ale brązerów żadko używam, raczej lekko zabrązowionych róży
Chętnie dołożę Ci próbeczkę incense (cudowne pierniczkowe kadzidło!) moja mama ma także zółty kamuflarz art deco, musiałabym z nią porozmawiać czy interesuje ją coś z Twojego wątku (tutaj akurat nietrafiony prezent ode mnie - woli korektor YSL) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Aha - kamuflarza szukam wylacznie najjasniejszego bezu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
mam to, co w wątku, a z Twojej listy:
- błyszczyk: MAC Morning Glory różowy z drobinkami, testowany raz - odsypki pigmentów (fioletowy deep purple i jasny matowy róż, może coś jeszcze) - cienie fioletowe: tester Clarinsa Midnight, dwójki Collistara Duo fiolet+róż, oba niewiele używane - mogłabym odlać Demetera Incense, ale nie mam do czego ![]() - nie rozświetlacz, ale róż dający metaliczny efekt - Estee Lauder rose quartz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja u Ciebie na pewno znalazłabym: Chanel Double Perfection Fluide, i pewnie coś jeszcze też by się znalazło ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Na aukcjach też go widzialam ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Fota w załaczeniu.
Mogłabym mieć jeszcze nowy JT Framboise i miniaturkę maseczki nawilżającej Lancome. Na zdjęciu są dwa błyszczyki MAC, oba tylko testowane. Ten większy to Money Honey, bardziej różowy i ma więcej drobinek od tego mniejszego Morning Glory ![]() edit: i jeszcze róż ![]() edit 2: ponieważ wymianka z jedną wizażanką pewnie nie dojdzie do skutku (3 tydzień czekam na info), będę też miała takie cienie do wymiany. Edytowane przez Gothic_Daisy Czas edycji: 2008-10-20 o 09:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Blyszczyki MAC chyba jednak dla mnie za ciemne, ale JT chetnie bym przygarnela, zwlaszcza jesli nowy (ja osobiscie nie lubie, ale moja Przyjaciolka bardzo i moglabym go jej podarowac). Różu się boję szczerze mowiąc, a cienie chętnie bym obejrzala na żywo - wybieralam się dzić do perfumerii, ale z uwagi na ogrom pracy będe to musiala przelozyć na czwartek. Zgodziłabys sie poczekać na odpowiedz do piatku popoludnia (bo dopiero wtedy bede miala dostep do netu)? edit - o maseczke zapytam Mamę, bo wiem ze lubi |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() JT jest nowy, nietestowany, w kartoniku jak widać. Maseczka też nowa. Z cieni powinien być Clarins w perfumerii, Guerlaina raczej nie będzie bo to już starsza kolekcja. Nie ma sprawy, mogę poczekać do piątku. Mnie się u Ciebie podoba ten podkład Chanela, jak pisałam, a także jasne pudry i korektory - widziałam, że masz ich trochę, więc pewnie coś znajdę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
hej mam puder jedwabny
puder isa dora teracotta brazujacy sliczny i naturalny kolorek daje allesandro taka odzywke http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=13048 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Za puder Isadory podziękuję, bo ma drobinki, a ja szukam tylko matowego. Bylabym natomiast zainteresowana pudrem jedwabnym i Alessandro - tylko pytanie jakie jest ich zuzycie i czy ewentualnie znalazlabys cos u mnie? |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Diorkiss był użyty ze 4 razy. Mnie u ciebie interesuje głównie korektor Biotherm, puder Poudre Libre. Daj więc znać, czy będziesz zainteresowana korektorem i/lub błyszczykiem.
![]() |
![]() |
#28 |
Zadomowienie
|
Jutro wybieram sie do perfumerii na duze zakupy to bede mogla zerknac na korektor. Ale napisac moge dopiero w piatek po poludniu (bo wczesniej nie mam dostepu do sieci)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
W końcu jestem ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Aha, a czy planujesz go sprawdzić przy jakiejś następnej okazji, czy rezygnujesz?
I czy jesteś zainteresowana błyszczykiem?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:30.