|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Kolorówka, pachnidła i dodatki
Witajcie!
W życiu nie pomyślałabym , że będę kupować kosmetyki użyję raz czy dwa i pójdą w zapomnienie. Tak się jednak stało, więc pozbierałam troszku kosmetyków i chcę pokazać wam. Może akurat coś, czego ja już nie używam komuś się przyda. To będzie pierwsza porcja kosmetyków, potem będzie wiele dokładek. -- WAŻNE. WAŻNE.WAŻNE- Oddam nawet życie za jakieś delikatne perfumy, coś cytrusowego, kwiatowego , ale nie duszącego. Kosmetyki zamienie także za książki i odwrotnie więc zapraszam również do mojego drugiego wątku. Żele, szampony itp. - tylko za coś specjalnego, jeśli mi się bardzo spodoba.(chodzi tu o te nowe i lepsze, gdyż mm z nimi maly problem. szczegóły na priv. Proponować, wszystko rozważe ![]() Kosmetyki do wymiany zwykłej , będą w takim kolorze. Kosmetyki zarezerwowane w takim. Te które są już nieaktualne w takim. A w takim ,te których naprawdę ciężko będzie mi się pozbyć. -- Oczywiście dokładnie opiszę stopień zużycia każdego z nich. Dokładnie i uczciwie. Nie ma listy rzeczy potrzebnych mi. Zamieniam się za wszystko:ubrania ,handmade, kosmetyki itp. Odpisuję w tym wątku i w wtku osoby zainteresowanej, tak aby nie było niedomówień i nieporozumień. Stworzę też watki z ubraniami i książkami i potem podam wam ich adresy. Możę kogoś coś zaintersuje. A teraz dzisiejsze rzeczy! 1.Pomadka ochronna- smak poziomkowy- ze 2 czy 3 razy jej użyłam. Ma funkcję nabłyszczającą usta. Pachnie cudownie. Pozbywam się jej tylko dla tego, ze nie przepadam za poziomkami , a mioałam ją dołączoną do prezentu urodzinowego ![]() 2.Błyszczyk Sephora girls. Pachnie cukieraskami, ma drobinki. Jest jego troszkę mniej niż połowa. Zaznaczam - Bardzo wydajny! W kulce. 3. Lakiery do paznokci. Kolory: -bezbarwny- raz użyty -niebieski z połyskiem- nieużywany pastelowo- czerwony- raz użyty. 4. Tusz do rzęs Bell- parę razy użyłam. Kupiłam go w nie odpowiednim dla mnie kolorze (brąz) 5.Soraya antybakteryjny podkład. kolor. 03- naturalny. około trzy czwarte w tubce. ( mówiąc okoła mam na myśli ponad ![]() 6.Pachnące mydełka z zatopionymi muszelkami. Nie używane:P Jedno niebieskie pachnie konwalią, a drugie czerwone orenżadą. 7.Dwie śliczne spineczki. 8. Pomarańczowy błyszczyk do ust . Be Beauty. ile zużyty?- widać na fotce:P- bosssko pachnie. 9. Antyperspirant w kulce Rexona FOR TEENS- o zapachu tropików ( różowy) Tylko raz przetestowny. 10. Antyperspirant w kulce Rexona FOR TEENS- odelikatym, romantycznym zapachu ( fioletowy) Tylko raz przetestowny. 11. woda kwiatowa kiss. zawartość trzy czwarte. 12.komplet bransoletek drewnianych. 3 szt. 1 mała 2 większe. nowe! --- WAŻNE! Lakiery do paznokcimam nieużwane we wszelkich kolor i odcieniach. Proszę tylko podać kolor! Odżywki do włosów- mam ich nieużywanych multum. Jutro podam nazwy i firmy. Szampony również. Wiele żeli pod prysznic i balsamów.Nieużywane- proszę tylok określć swoje potrzeby. Te rzeczy będę powoli tutaj wklejała, ale jeśli chcecie to piszcie mi firmę itp. a ja napiszę czy posiadam czy nie. ( MAM TE RZECZY GDYŻ LIKWIDOWAŁAM SKLEP )Tak więc zapraszam serdecznie! Edytowane przez Febulcia Czas edycji: 2008-08-19 o 18:46 Powód: Bład |
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Kolorówka, pachnidła i dodatki
Dokładka!!!
1.Pantene pro v- odżywka gęste i mocna. zostało gdzieś 1/4 z 200 ml. 2.gliss kur hair repair - w rozpylaczu bez spłukiwania ( włosy jak jedwab) 3SUNSILK JEWABISCIE GLADKIE WLOSY odżywka bez spłukiwania z 200 ml. zostało tak na 5-6 użyć. 4.Joanna Naturia body. Krem do rąk o zapachu kiwi. 75 GRAM Została połowa. 5.Krem do rąk eveline aksamitne dłonie. Eliksir dorąk i paznokci.100 ml. Więcej niż połowa. 6. Balsam ujędrniający po opalaniu EVA. raz czy dwa razy użyty. 7.ziaja mleczko ogórkowe- cera normalna tłusta- połowa 8.Nivea visage young wash off! Żel do twarzy. Praktycznie cały. 9. odwrócona różowa rexona nutrivite women (bosko pachnie) prawie cała. 10. dezodorant hey kiss kwiatowy ( śliczny) prawie cały) przepraszam za brak fotek. 11.krem niva- połowa 12.błyszczyk sweet kiss z drobinkami cały.Pchnie bosko. 13.blyszczyk eveline (napis starty) mieni się złotem ( kolor czerwowno0rózówy) 14. Joko błyszczyk o zapchu winogron, blady 9 ml. prawie cały. 15.krem mleko- miód do twarzy tylko wypróbowany. Zapraszam. Ważne Chciałam dodać że za perfumy jestem w stanie odać wiele, nawet poa wątkiem, więc pytajcie się o rzczy których tu nie ma. Edytowane przez Febulcia Czas edycji: 2008-08-26 o 11:40 Powód: dokładka |
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
I jeszcze:
Ps. okulary które okazały sie zbyt dużymi dla mojej drobnej twarzy
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
DODATKI
1 różowe plastkiowe bransoletki- szt. 2 stan idealny. 2. białe bransoletki plastkowe- szt 2 stan idealny. 3. Czerwone drewniane korale- piękne! 4. niebiesko-pomarańczowa bransoletka z koalików. 5.Zegarek z drobnymi kwiatuszkami. 6. opaska w groszki czarna. 7. opaska brązowa- plecionka. |
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
NASTĘPNE
![]() 1 zielony portfelik. bardzo pojemny- stan idealny ( bardzo ładny kolorek) 2 podstawka z karteczkami diddla- nie ma tylko kilku arkusików:P 3 skarbonka- biedronka w wesji mini( brakuje plastikowej zatyczki) 4. metalowy piórnik snoopy 5.maskotka nici- krokodylek\ 6.świeczki pływające na wodę - 4 szt. 7. zakładko- linijka didll - trójwymiarowa |
|
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
I snoopy.
PS. jutro postaram się dodać zdjęcia nowych kosmetyków tzn. nieużywanych. Narazie proszę mi podawać jakie kosmetyki panie interesują( jakich tu nie ma) pozdrawiam serdecznie i czekam na propozycje., |
|
|
|
#7 |
|
Wtajemniczenie
|
hej ja by byla zainteresowana odzywkami, zelami i szamponami. Znajdziesz cos u mnie?
|
#8 |
|
Wtajemniczenie
|
Hmmm, może masz w swoich zbiorach jakiś bordowy lakier do paznokci bez drobinek nie perłowy ?
|
#9 |
|
Raczkowanie
|
oczywiście, że mam:P:P Zaraz do ciebie wchodzę
|
|
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
Interesowałyby mnie odżywki do włosów oraz szampony - najchętniej gliss kur, może lakiery do paznokci (biały do frencha i ciemne odcienie, chętnie fiolety) oraz masła do ciała Ziaja - kokos, kakao lub wanilia.
Czy masz coś z tych rzeczy? |
|
|
|
#18 |
|
Zadomowienie
|
ja jestem zainteresowana jakimiś odżywkami do włosów suchych/zniszczonych chętnie wymienię się również za kosmetyki brazujace i jakies lakiery do paznokci
|
#20 |
|
Zadomowienie
|
hej może coś u mnie za czarny lakier do paznokci ,jakiś fajny żel pod prysznic albo balsam o owocowym zapachu lub odżywkę do włosów suchych i zniszczonych ?
|
|
|
|
#22 |
|
Zakorzenienie
|
Więc i ja ustawię się w kolejkę interesują mnie wszystkie preparaty z serii Pantene Pro V ( jestem w stanie wiele oddać za nie)prócz szamponów oraz Masła/balsamy Ziaji zapachowe( min kokos , czekolada)
|
#23 |
|
Wtajemniczenie
|
zaden klopot
we wtorek mam operacje i pewnie tak bede lezala w szpitalu do czwartku wiec tylko wtedy jedynie moge nie odp 30 sierpnia zmeniam miejsce zamieszkania, ale jesli do tego czasu dasz znac to jak najbardziej mi pasuje akurat wlasnie na nowe miejsce zamieszkania potrezbuje tych rzeczy
|
#24 |
|
Konto usunięte
|
bardzo chętnie przyjmę żele/balsamy o słodkich i jadalnych zapachach.
chętnie szampony i odżywki Elseve oraz szampony i odżywki Pantene wersje dla brunetek oraz blondynek. |
|
|
|
#25 |
|
Zadomowienie
|
Witam
Jestem zainteresowana tymi rzeczami 9. Antyperspirant w kulce Rexona FOR TEENS- o zapachu tropików ( różowy) Tylko raz przetestowny. 10. Antyperspirant w kulce Rexona FOR TEENS- odelikatym, romantycznym zapachu ( fioletowy) Tylko raz przetestowny. 1.Pomadka ochronna- smak poziomkowy http://www.wizaz.pl/forum/attachment...6&d=1218811365 Jezeli posiadałabys jeszcze jakies odzzywki do włosów zniszczonych i farbowanych tez była bym zadowolona
|
|
|
|
#28 |
|
Rozeznanie
|
niestety ale nic
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:09.

Jak najbardziej piszę się na wymianę, najchętniej na ciemny odcień