![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Kolorówka, pachnidła i dodatki
Witajcie!
W życiu nie pomyślałabym , że będę kupować kosmetyki użyję raz czy dwa i pójdą w zapomnienie. Tak się jednak stało, więc pozbierałam troszku kosmetyków i chcę pokazać wam. Może akurat coś, czego ja już nie używam komuś się przyda. To będzie pierwsza porcja kosmetyków, potem będzie wiele dokładek. -- WAŻNE. WAŻNE.WAŻNE- Oddam nawet życie za jakieś delikatne perfumy, coś cytrusowego, kwiatowego , ale nie duszącego. Kosmetyki zamienie także za książki i odwrotnie więc zapraszam również do mojego drugiego wątku. Żele, szampony itp. - tylko za coś specjalnego, jeśli mi się bardzo spodoba.(chodzi tu o te nowe i lepsze, gdyż mm z nimi maly problem. szczegóły na priv. Proponować, wszystko rozważe ![]() Kosmetyki do wymiany zwykłej , będą w takim kolorze. Kosmetyki zarezerwowane w takim. Te które są już nieaktualne w takim. A w takim ,te których naprawdę ciężko będzie mi się pozbyć. -- Oczywiście dokładnie opiszę stopień zużycia każdego z nich. Dokładnie i uczciwie. Nie ma listy rzeczy potrzebnych mi. Zamieniam się za wszystko:ubrania ,handmade, kosmetyki itp. Odpisuję w tym wątku i w wtku osoby zainteresowanej, tak aby nie było niedomówień i nieporozumień. Stworzę też watki z ubraniami i książkami i potem podam wam ich adresy. Możę kogoś coś zaintersuje. A teraz dzisiejsze rzeczy! 1.Pomadka ochronna- smak poziomkowy- ze 2 czy 3 razy jej użyłam. Ma funkcję nabłyszczającą usta. Pachnie cudownie. Pozbywam się jej tylko dla tego, ze nie przepadam za poziomkami , a mioałam ją dołączoną do prezentu urodzinowego ![]() 2.Błyszczyk Sephora girls. Pachnie cukieraskami, ma drobinki. Jest jego troszkę mniej niż połowa. Zaznaczam - Bardzo wydajny! W kulce. 3. Lakiery do paznokci. Kolory: -bezbarwny- raz użyty -niebieski z połyskiem- nieużywany pastelowo- czerwony- raz użyty. 4. Tusz do rzęs Bell- parę razy użyłam. Kupiłam go w nie odpowiednim dla mnie kolorze (brąz) 5.Soraya antybakteryjny podkład. kolor. 03- naturalny. około trzy czwarte w tubce. ( mówiąc okoła mam na myśli ponad ![]() 6.Pachnące mydełka z zatopionymi muszelkami. Nie używane:P Jedno niebieskie pachnie konwalią, a drugie czerwone orenżadą. 7.Dwie śliczne spineczki. 8. Pomarańczowy błyszczyk do ust . Be Beauty. ile zużyty?- widać na fotce:P- bosssko pachnie. 9. Antyperspirant w kulce Rexona FOR TEENS- o zapachu tropików ( różowy) Tylko raz przetestowny. 10. Antyperspirant w kulce Rexona FOR TEENS- odelikatym, romantycznym zapachu ( fioletowy) Tylko raz przetestowny. 11. woda kwiatowa kiss. zawartość trzy czwarte. 12.komplet bransoletek drewnianych. 3 szt. 1 mała 2 większe. nowe! --- WAŻNE! Lakiery do paznokcimam nieużwane we wszelkich kolor i odcieniach. Proszę tylko podać kolor! Odżywki do włosów- mam ich nieużywanych multum. Jutro podam nazwy i firmy. Szampony również. Wiele żeli pod prysznic i balsamów.Nieużywane- proszę tylok określć swoje potrzeby. Te rzeczy będę powoli tutaj wklejała, ale jeśli chcecie to piszcie mi firmę itp. a ja napiszę czy posiadam czy nie. ( MAM TE RZECZY GDYŻ LIKWIDOWAŁAM SKLEP ![]() Tak więc zapraszam serdecznie! Edytowane przez Febulcia Czas edycji: 2008-08-19 o 17:46 Powód: Bład |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Kolorówka, pachnidła i dodatki
Dokładka!!!
1.Pantene pro v- odżywka gęste i mocna. zostało gdzieś 1/4 z 200 ml. 2.gliss kur hair repair - w rozpylaczu bez spłukiwania ( włosy jak jedwab) 3SUNSILK JEWABISCIE GLADKIE WLOSY odżywka bez spłukiwania z 200 ml. zostało tak na 5-6 użyć. 4.Joanna Naturia body. Krem do rąk o zapachu kiwi. 75 GRAM Została połowa. 5.Krem do rąk eveline aksamitne dłonie. Eliksir dorąk i paznokci.100 ml. Więcej niż połowa. 6. Balsam ujędrniający po opalaniu EVA. raz czy dwa razy użyty. 7.ziaja mleczko ogórkowe- cera normalna tłusta- połowa 8.Nivea visage young wash off! Żel do twarzy. Praktycznie cały. 9. odwrócona różowa rexona nutrivite women (bosko pachnie) prawie cała. 10. dezodorant hey kiss kwiatowy ( śliczny) prawie cały) przepraszam za brak fotek. 11.krem niva- połowa 12.błyszczyk sweet kiss z drobinkami cały.Pchnie bosko. 13.blyszczyk eveline (napis starty) mieni się złotem ( kolor czerwowno0rózówy) 14. Joko błyszczyk o zapchu winogron, blady 9 ml. prawie cały. 15.krem mleko- miód do twarzy tylko wypróbowany. Zapraszam. Ważne Chciałam dodać że za perfumy jestem w stanie odać wiele, nawet poa wątkiem, więc pytajcie się o rzczy których tu nie ma. Edytowane przez Febulcia Czas edycji: 2008-08-26 o 10:40 Powód: dokładka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
I jeszcze:
Ps. okulary które okazały sie zbyt dużymi dla mojej drobnej twarzy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
DODATKI
1 różowe plastkiowe bransoletki- szt. 2 stan idealny. 2. białe bransoletki plastkowe- szt 2 stan idealny. 3. Czerwone drewniane korale- piękne! 4. niebiesko-pomarańczowa bransoletka z koalików. 5.Zegarek z drobnymi kwiatuszkami. 6. opaska w groszki czarna. 7. opaska brązowa- plecionka. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
NASTĘPNE
![]() 1 zielony portfelik. bardzo pojemny- stan idealny ( bardzo ładny kolorek) 2 podstawka z karteczkami diddla- nie ma tylko kilku arkusików:P 3 skarbonka- biedronka w wesji mini( brakuje plastikowej zatyczki) 4. metalowy piórnik snoopy 5.maskotka nici- krokodylek\ 6.świeczki pływające na wodę - 4 szt. 7. zakładko- linijka didll - trójwymiarowa |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
![]()
I snoopy.
PS. jutro postaram się dodać zdjęcia nowych kosmetyków tzn. nieużywanych. Narazie proszę mi podawać jakie kosmetyki panie interesują( jakich tu nie ma) pozdrawiam serdecznie i czekam na propozycje., ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
hej ja by byla zainteresowana odzywkami, zelami i szamponami. Znajdziesz cos u mnie?
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
Hmmm, może masz w swoich zbiorach jakiś bordowy lakier do paznokci bez drobinek nie perłowy ?
![]()
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
oczywiście, że mam:P:P Zaraz do ciebie wchodzę
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Interesowałyby mnie odżywki do włosów oraz szampony - najchętniej gliss kur, może lakiery do paznokci (biały do frencha i ciemne odcienie, chętnie fiolety) oraz masła do ciała Ziaja - kokos, kakao lub wanilia.
Czy masz coś z tych rzeczy? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
ja jestem zainteresowana jakimiś odżywkami do włosów suchych/zniszczonych chętnie wymienię się również za kosmetyki brazujace i jakies lakiery do paznokci
![]()
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
hej może coś u mnie za czarny lakier do paznokci ,jakiś fajny żel pod prysznic albo balsam o owocowym zapachu lub odżywkę do włosów suchych i zniszczonych ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Więc i ja ustawię się w kolejkę interesują mnie wszystkie preparaty z serii Pantene Pro V ( jestem w stanie wiele oddać za nie)prócz szamponów oraz Masła/balsamy Ziaji zapachowe( min kokos , czekolada)
![]() |
#23 |
Wtajemniczenie
|
zaden klopot
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#24 |
Konto usunięte
|
bardzo chętnie przyjmę żele/balsamy o słodkich i jadalnych zapachach.
chętnie szampony i odżywki Elseve oraz szampony i odżywki Pantene wersje dla brunetek oraz blondynek. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
Witam
Jestem zainteresowana tymi rzeczami 9. Antyperspirant w kulce Rexona FOR TEENS- o zapachu tropików ( różowy) Tylko raz przetestowny. 10. Antyperspirant w kulce Rexona FOR TEENS- odelikatym, romantycznym zapachu ( fioletowy) Tylko raz przetestowny. 1.Pomadka ochronna- smak poziomkowy http://www.wizaz.pl/forum/attachment...6&d=1218811365 Jezeli posiadałabys jeszcze jakies odzzywki do włosów zniszczonych i farbowanych tez była bym zadowolona ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Rozeznanie
|
niestety ale nic
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:28.