![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Wymienię perfumy Burberry, Givenchy, Calvin Klein, Guerlain, Victoria's Secret
ZAMYKAM
Witam wszystkich serdecznie Postanowiłam rozpocząć nowy wątek, gdyż poprzedni zdezaktualizował się już trochę i większość rzeczy "poszła w świat". Na razie wystawiam jedynie perfumy, być może w trakcie będę robić również dokładki. UWAGA!!! Perfumy już wymienione zaznaczam na szaro. [U][B]Pilnie wymienię: 1. BURBERRY BRIT EDT 100 ml - nowy tester, ubytek - kilka psiknięć; powędrował do iza2007. 2. GIVENCHY EXTRAVAGANCE D'AMARIGE EDT 30 ml - ubytek minimalny, niestety bez korka - powędrował do Mariola13. 3. CALVIN KLEIN EUPHORIA EDP ok. 13-15ml z 30ml;, powędrowała do Gosia197. 4. L'INSTANT DE GUERLAIN EDP ok. 10-12 ml z 30 ml; 5. VICTORIA'S SECRET VERY SEXY EDP 14,5 ml Z 15 ml - posiadam kartonik. powędrował do Qeen. WSZYSTKIE PERFUMY SĄ ORYGINALNE. W pierwszej kolejności wolałabym wymienić się na inne zapachy, poszukuję: Kenzo Amour edp., Gucci Envy Me (różowe), Naomi Cat Deluxe edp., Joop Jette, ale także jestem otwarta na inne propozycje, interesują mnie również: podkłady matujące do jasnej karnacji. ZAPRASZAM DO WYMIANY ![]() [/SIZE] Edytowane przez blueflower Czas edycji: 2008-11-18 o 15:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wymienię perfumy burberry, givenchy, calvin klein, guerlain, victoria's secret
Znajdziesz cos u mnie?
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=290321 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wymienię perfumy burberry, givenchy, calvin klein, guerlain, victoria's secret
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Przykro mi, ale niestety nic dla siebie nie znalazłam. Pozdrawiam serdecznie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
perfumove love
|
Na pewno L'instant
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
mam envy me ale nic mi raczej od ciebie nie pasuje moze masz cos jeszcze/
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
Czy znajdziesz coś u mnie za Extravagance?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Konto usunięte
|
Dot.: Wymienię perfumy Burberry, Givenchy, Calvin Klein, Guerlain, Victoria's Secret
witaj, interesuje mnie Euphoria.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymienię perfumy Burberry, Givenchy, Calvin Klein, Guerlain, Victoria's Secret
Może coś u mnie za 2. GIVENCHY EXTRAVAGANCE D'AMARIGE EDT 30 ml - ubytek minimalny, niestety bez korka;
Perfumy mam w podpisie, a poza wątkiem nowe Armani Emporio Red White
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
[1=55ff8d5dbec04623312de1a 12d29170a421c357a_6190518 357ca6;9702355]witaj, interesuje mnie Euphoria.[/quote]
Bardzo chętnie wymienię się na Euphorię blossom, ale pojemności się nie zgadzają. Może napisz czego potrzebujesz, (mam sporo kolorówki) - zrobię dokładkę ![]() Zainteresował mnie jeszcze podkład w pędzlu YSL, niestety nie mam pojęcia o kolorach, napisałaś, że jest do normalnej karnacji, a w jakiej jest tonacji - ciepłej czy zimnej? Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/originalslikestyle/ Edytowane przez Mariola13 Czas edycji: 2008-11-13 o 17:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wolałabym Euphorię, domyślam się jednakże, że jest różnica w pojemnościach. A może skusisz się na coś jeszcze? Napisz czego potrzebujesz? Extravagance przywiozła mi siostra ze Stanów w tym roku w wakacje, korek przechwycił mój synek i niestety przepadł "jak kamień w wodę", na dnie są numerki seryjne. Ja ich nie będę i tak używać, więc chętnie oddam komuś, kto je lubi. A może jakieś inne propozycje w podobnych pojemnościach ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do Armaniego to jest to. Emporio Red White. Red w nazwie wzięło się stąd, że byłą to seria, z której sprzedaży pieniądze poszły na jakiś cel harytatywny. To podobno jest klasyczny zapach Emporio White ![]() ![]() ![]() http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=718
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/originalslikestyle/ Edytowane przez Mariola13 Czas edycji: 2008-11-13 o 18:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Lubię i red i white. Jak nie masz innych życzeń i jesteś zdecydowana, to możemy się wymieniać i zapraszam na Pw. Pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#24 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
1.Yves Rocher, Riche Creme, Krem Przeciwzmarszczkowy na noc – odżywia naskórek (wzbogacony o 30 olejków), regeneruje strukturę skóry, zmniejsza głebokość zmarszczek, nowy, folia, 50 ml, ważny do 11.2009 2.Kerastase, Activeur 7 – odżywka zapobiegająca wypadaniu włosów, kod z opakowania BD 151, pozostało 90% ze 150 ml, kartonik 3. Yves Rocher, Kwiat pomarańczy, żel pod prysznic – nowy, 200 ml 4. Yves Rocher, Gardenia z Polinezji, żel pod prysznic – nowy, 200ml Napisz co mogłoby wchodzić w grę ![]() Pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Krem Yves Rocher po cenie promocujnej jest identyczny jak wartość 15 ml Euforii w opakowaniu 50 ml.
![]() |
![]() |
#26 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Dopiero spojrzalam na zdjecie ,to jest chyba Brit Gold ,tak?Ja szukam klasycznego brita czarno bialego ,takze chyba nici z wymiany ,pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#29 |
Zadomowienie
|
może u mnie coś za 3. CALVIN KLEIN EUPHORIA EDP ok. 13-15ml z 30ml;
![]() |
#30 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 81 pkt / 99% pozyt.
|
Witaj, interesują mnie perfumy VS Very Sexy.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:32.