|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
wymienię: Depilator Philips i perfumy CERRUTI IMAGE
! 1 ! DEPILATOR PHILIPS HP 6481 CERAMICZNY:
Dzięki wyjątkowemu ceramicznemu materiałowi i ergonomicznemu kształtowi depilacja jest o 20% szybsza. System aktywnego masażu minimalizuje ból podczas depilacji i zapewnia większy komfort. Depilator posiada dwu stopniową regulację prędkości dzięki czemu można regulować ilość obrotów która waha się od 2200 do 2700 obrotów na minutę. Wymienna głowica wyposażona jest w 13 obracających się dysków. Korzystanie ułatwione jest dwoma ustawieniami szybkości. Wbrew opiniom, depilacja nie musi być nieprzyjemna. To małe i zgrabne urządzenie goli z jeszcze większą niż do tej pory precyzją i delikatnością. Nowoczesny depilator minimalizuje nieprzyjemne doznania związane z usuwaniem włosów, a przy tym jest niezwykle dokładny. Depilator został wyposażony w dwustopniową regulację prędkości obrotów umożliwiającą dostosowanie pracy urządzenia do rodzaju owłosienia. Jest praktycznie nowy, uzywany 3-4 razy po czym dokładnie oczyszczonyi schowany. Jest etui, rękawica do masażu z wkładką chłodzącą. Szybko i niemal bezbolesnie usuwa zbędne owłosienie. Ja niestety "cierpię" na przypadłość wrastajacych włosków po każdej innej depilacji niz ta najprostsza przy uzyciu zwykłej golarki ![]() Może komus się przyda. ! 2 ! CERRUTI IMAGE ubytek 5-10/75 brak juz pudełka Piękne bardzo kobiece perfumy, w których brzmi grejpfrut, zielone liście, przyprawy, ambra i kora brzozy... świeży i zamszowy zarazem. Bardzo trwały zapach w ładnym prostym opakowaniu, wszystko zgodnie z kluczowymi hasłami Cerutti: inspiracja, kreatywność, optymizm, wizja, przyszłość. Nuty zapachowe: nuta głowy: suche, zielone pokruszone liście, grejpfrut, czuszka, czarny pieprz nuta serca: świeża mięta, korzeń gencjany, węgiel nuta bazy: zamsz, ambra, kora brzozowa Zdjecie real jutro. zapach w sam raz na jesień/ zimę. jest wspaniały, ale ja wiem , ze przy tej ilości butelek, nie zdołam go zuzyć. Wymienię się na inne perfumy, kosmetyki lub coś co mi wpadnie w oko. Z góry dziekuje za avon i oriflame. Proszę nie proponować mi równiez ubrań. Edytowane przez manolita Czas edycji: 2008-12-29 o 10:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Depilator Philips i perfumy
Dziewczyny a mozecie wkleic linki do Waszych wątków ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Przykro mi ale nic nie znalazłam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
jak nacisniesz w moim podpisie kolejno na kosmetyki czy ciuszki czy cos to wchodzi link
a kosmetyczny np masz tu https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=289186
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Podoba mi się u Ciebie bizuteria, ale jeszcze nie wiem , czy na pewno chce wymienić depilator na biżu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Hej) Bardzo interesuje mnie Cerruti, zapraszam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
niestety nic nie znalazłam dla siebie.
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
cos za depilator?
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=281469 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
moze u mnie cos za depilator?
![]() |
#14 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
przykro mi , ale nie znlazłam nic.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
coś za depilator????
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
cos za depilator?
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Coś za depilator?
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Przepraszam , ze dopiero teraz odpisuje, ale musiałam znależć mój watek. W tajemnieczy sposób zniknął z moich subskrypcji /??/
Niestety w proponowanych przez Was watkach nie znalazłam niczego dla siebie. Ubranaka w tej chwili nie interesują mnie. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:45.