|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Kurtki, bluzki, dodatki.
BARDZO chętnie pozbędę sie poniższych rzeczy. Z racji, że mam mnóstwo ubran, proszę mi nie proponować UBRAń!
WISHLISTA: -balsamy do ciała min. 3/4 opakowania -antyperspiranty w kulce, najlepiej Rexona -perfumy, odlewki -nowe tusze do rzęs Max Factor, Maybelline -nabłyszczająca szminka Avon Dodatki: -paski czerwone, czarne, turkusowe -biżuteria najlepiej srebrna, ale mogą byc korale -czerwona torebka Poniższych rzeczy pozbędę się bardzo chętnie, bo nie mam gdzie ich trzymać, ale nie za wszelką cenę. Na propozycje wymiany na ubrania, nie będę odpowiadać. OBUWIE: 1. półbuty Deichmann rozm. 37, ale bedzie pasować na rozm. 38. W stanie bdb, prawie nie chodzone, bo kupione za małe. 2. Adidasy all stars Adidas -stan db-. Rozmiar 41 i 1/3. Zdjęcie pozniej. KURTKI: 1.Nowa z Housa. Jeszcze z metkami. Rozm. 36 2. Prawie nowa, bo wlozona 2 razy angielskiej firmy La gear. Z fajną podszewką zapobiegającą przedostawaniu się zimna pod kurtkę ![]() 3. Polarowa bluza. Stan bdb. Mało noszona. rozm 38. 4. Zielony sweterek Atosphere. Rozm 36. Jak nowy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kurtki, bluzki, dodatki.
Golf Troll -stan db. Rozmiar s
Mini portfelowa rozm S - stan bdb Kamizelka puchowa rozm. 38/40 stan bdb Kolczyki z firmy Miss Internacionale z UK, nowe 2 nowe opaski Atmosphere Edytowane przez Lynn Czas edycji: 2008-12-01 o 11:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Pomylka,przepraszam.
Edytowane przez menula Czas edycji: 2008-12-01 o 19:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
BAN stały
|
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...5&d=1228128763
Znajdziesz cos u mnie w zamian? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:17.