![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Wymienię kilka drobiazgów :)
NIEAKTUALNE !!!!!!!!
Zrobiłam porządki w kosmetyczce i okazało się, że kilka rzeczy jest mi zbędnych. Zakładam więc pierwszy w swojej karierze wątek na targowisku ![]() Szukam kosmetyków lub dodatków - co mi wpadnie w oko ![]() 1. Avon - Sikin So Soft, Summer Soft - chłodząco-nawilżający żel do ciała, ekstrakt z aloesu i ogórka, pojemność 200ml, użyty 2 razy 2. Nivea Hair Care - Lift volume - pianka do włosów zwiększająca objętość, bardzo mocne utrwalenie, pojemność 150ml, pozostało około 80% 3. Clarins - Creme Riche Desalterante - krem do twarzy dla bardzo suchej skóry, miniaturka 15ml -nowy 4. Taft Silk-Flex Shine Wax - jedwabisty, nabłyszczający wosk do włosów, pojemność 50ml - maźnięty 3 razy 5. Paleta 24 cieni do powiek Ruby Rose, kolory jak na zdjęciu, zużycie niewielkie, kilka kolorów użytych może 3-4 razy. Zaznaczyłam te, które są z brokatem. - wymiana z milkawroc 6. Clear, szampon przeciwłupieżowy, miniaturka 50ml - nie używany 7. Nivea Body, balsam ujędrniający Q10 plus, miniaturka 30ml - nie używany wysyłka do aniolbezskrzydel89 8. Avon - Jogurtowy balsam do ciała o zapachu malinowym, pojemność 200ml, zużyłam około 10% - wysyłka do aniolbezskrzydel89 9. Oriflame - woda toaletowa In Tune,pojemność 50 ml, zużycie jak na zdjęciu - bez kartonika rezerwacja dla vanesia1 10. Lakiery do paznokci: Astor Mikado - kolor łososiowy róż z brokatem, nr 32, użyty raz, Inglot - żółty, jasny odcień, nr 721, użyty raz -wymiana z milkawroc, Odżywka do paznokci Avon Nail Experts Strong results - użyta 3 razy.
![]() Edytowane przez Sunny Tiger Czas edycji: 2009-04-04 o 22:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wymienię kilka drobiazgów :)
12. Inglot - pigment , pojemność 2g, kolor blady żółty/złoty, transparentny, połyskujący, nr 30 - nowy, w pudełeczku - pojechał do arrachnee
13. Korale - intensywna zieleń i błękit, jak na zdjęciu, lekkie. 14. Próbki: różne, m.in. Nivea (balsamy, kremy), Dermika (kremy pod oczy i do twarzy), Garnier, Clarena, Vichy, Dove - na zdjęciu wybrane, w wolnym czasie napiszę dokładnie co jest do wzięcia, tymczasem jeśli czegoś szukasz - pytaj, może mam ![]() DOKŁADKA !! 15. Wella - Spray Loki na Dopingu Shock Waves - pojemność 125ml, ważny do 10.2008, zużycie 25% 16.Vichy - chusteczka samoopalająca na twarz, szyję i dekolt - ważna do 01.2009 17. Treatment Wax Natural Classic - odżywcza maseczka do włosów, opakowanie 70 g. Niestety nie widzę daty ważności, ale jest u mnie od pół roku, użyta 2 razy - wysyłka do aniolbezskrzydel89 18. Oriflame - wosk do paznokci i skórek o zapachu zielonego jabłuszka, pojemność 5g, maźnięty kilka razy, wytarty nadruk na opakowaniu, ważny do 06.2009 - wysłany do Febulcia 19. Okulary przeciwsłoneczne, jedna para była dołączona do Twojego Stylu, druga do innej gazety nie pamiętam już jakiej, nie były używane Zapraszam !!! ![]()
![]() Edytowane przez Sunny Tiger Czas edycji: 2008-08-19 o 13:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
Przekupka: 15 pkt / 100% pozyt.
|
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=221395
Avon - Jogurtowy balsam do ciała o zapachu malinowym Taft Silk-Flex Shine Wax - jedwabisty, nabłyszczający wosk do włosów, pojemność 50ml - maźnięty 3 razy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za Avon - Jogurtowy balsam do ciała o zapachu malinowym, pojemność 200ml, zużyłam około 10%
Astor Mikado - kolor łososiowy róż z brokatem Inglot - pigment , pojemność 2g, kolor blady żółty/złoty, transparentny, połyskujący, nr 30 - nowy, w pudełeczku? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
witaj, znajdziesz cos u mnie za?:
12. Inglot - pigment , pojemność 2g, kolor blady żółty/złoty, transparentny, połyskujący, nr 30 - nowy, w pudełeczku 4. Taft Silk-Flex Shine Wax - jedwabisty, nabłyszczający wosk do włosów, pojemność 50ml - maźnięty 3 razy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, odpisałam u Was
![]()
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za pigment?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Przykro mi ale podkład wymieniętylko na inny podkład albo róż z mojej listy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
Coś za pigmencik u mnie?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
moze cos u mnie za:
pigment inglota korale zielen i błekit próbki produktów avene,la roche posay-jak masz próbki podkładów vichy i soraya lakier inglot zolty zel avonu chłodzaco nawilzajacy woda toaletowa In Tune
![]() |
#15 | |
Zakorzenienie
|
jeżeli odpowiada Ci wymiana: pigment Inglot za sypki bourjois, to zapraszam na PW
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
cos za 4 8 9 ???
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
coś u mnie za:
18. Oriflame - wosk do paznokci i skórek o zapachu zielonego jabłuszka, pojemność 5g, maźnięty kilka razy, wytarty nadruk na opakowaniu, ważny do 06.2009 proszę o odp. w moim wątku. Z góry dzięki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
Oczywiście, że mam.
Ciemniejszy, jaśniejszy odcień? Byłabyś gotowa się tak wymienić? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zadomowienie
Przekupka: 7 pkt / 100% pozyt.
|
Coś u mnie za:
17. Treatment Wax Natural Classic - odżywcza maseczka do włosów, opakowanie 70 g. Niestety nie widzę daty ważności, ale jest u mnie od pół roku, użyta 2 razy 8. Avon - Jogurtowy balsam do ciała o zapachu malinowym, pojemność 200ml, zużyłam około 10% 3. Clarins - Creme Riche Desalterante - krem do twarzy dla bardzo suchej skóry, miniaturka 15ml -nowy (ułożyłam w kolejności od kosmetyku, na którym mi najbardziej zależy ;-))
![]() |
![]() |
#29 |
Zadomowienie
Przekupka: 7 pkt / 100% pozyt.
|
te kosmetyki, które wypisałam (WAX 70g, malinowy balsam, miniaturka kremu Clarins) za ten żel Gilette, tak? ;-)
![]() |
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
coś za paletkę Ruby Rose?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:57.