|
|||||||
| Notka |
|
| Galeria makijażu - moje makijaże Galeria makijażu, to miejsce, gdzie możesz zaprezentować swój makijaż oraz wymienić się doświadczeniem i opinią. Pochwal się swoim makijażem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zadomowienie
|
.........Glamorous....... .
Hej dziewczyny
Od ogladania Waszych makijazy zatesknilam za udzielaniem sie na MM troche sie zastanawialam czy umiescic ten makijaz, bo moja cera jest w oplakanym stanie i oczy zmeczone po ciezkim dniu (kocham poniedzialki...), ale jednak stwierdzilam ze nie czesto sie zdarza wolny i spokojny wieczor ![]() Podklad Kanebo puder Dior bronzer Lancome korektor pod oczy HR korektor Rimmel roz Dior cienie granatowy i czarny H&M jasny roz Inglot roz i fiolet Dior (jak go nie widzicie to jest wszystko ok bo go "wcielo" i ja tez nie widze ) tusz L'Oreal Telescopic czarna kredka Sephora na ustach troche podkladu i blyszczyk Dior Milego ogladania Edytowane przez agnieszka.m.j Czas edycji: 2008-11-26 o 19:00 |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: .........Glamorous....... .
Niestety nie podoba mi się
Górna granica cienia jest jakaś dziwna, mało roztarta, poza tym dziwnie poprowadziłaś cień od wewnętrznego kącika. Wewnętrzne kąciki są trochę 'gołe', to pewnie za sprawą ich rozświetlenia - sama wiem, że czasem na fotkach wygląda to tak, jakby nie było tam cienia. Nie podoba mi się róż pod łukiem brwiowym - masz zaczerwienione oczy i ten róż dodatkowo to uwydatnia, poza tym po prostu mi tam nie pasuje. Rozumiem czarną kreskę wewnątrz dolnej powieki bo miał być to prawdopodobnie smokey, ale jakoś mi ta kreska przeszkadza, pomniejsza Ci oczy. Róż na policzkach jest widoczny, nawet go chyba trochę za dużo nałożyłaś, bo wygląda to tak, jakbyś się mocno zaczerwieniła - podejrzewam, że nałożyłaś go dużo, by był widoczny na zdjęciach. Cieniowanie, granat na oczach i usta mi się podobają. Nie gniewaj się za te słowa, po prostu nie bardzo mi się widzi ten makijaż. Ale bardzo miło widzieć Cię na MM
|
|
#3 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dziekuje za komentarz, a krytyka jest w pelni zasluzona. Policzki mam rozowe bo sie naprawde zaczerwienilam (spojrz jakie mam uszy ), roz byl ledwo co nalozony. Czarnej kreski wewnatrz powieki zazwyczaj nie uzywam ale mialam zaczerwienione oczy i chcialam to jakos ukryc. A wewnetrzny kacik to sama schrzanilam...Dzieki Jeanne |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Rozeznanie
|
Piękny kolor tego granatu- to z HM naprawdę ?
. Poza tym to co mówiła Jeanne i to co mi się też rzuciło w oczy to 'gołe' kąciki i za dużo różu na policzkach.Trzeba przyznać, że jesteś bardzo ładna. ![]() pozdrawiam |
|
|
|
|
#5 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
a mi sie podoba
moj granat nie ima się Twego ![]() ej to te cienie mają takie iskierki czy brokacik czy coś nałożyłaś na nie jeszcze?
|
|
|
|
|
#8 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Wtajemniczenie
|
Powiem to, co Jeanne odnośnie tych kącików - są troszkę gołe. Podejrzewam, ze tam mógł być nałożony ten fiolet, który pożarło
Niemniej sam granat mi sie podoba i nawet Ci pasuje. Wiem, że Twoja buźka lubi się tak rumienić więc czepiać sie nie będę, bo wiem, ze róż nakładać umiesz
|
|
|
#10 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a zimna nie znosze dlatego ogrzewanie na maks
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Galeria makijażu - moje makijaże
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:35.

troche sie zastanawialam czy umiescic ten makijaz, bo moja cera jest w oplakanym stanie i oczy zmeczone po ciezkim dniu (kocham poniedzialki...), ale jednak stwierdzilam ze nie czesto sie zdarza wolny i spokojny wieczor
) 

Górna granica cienia jest jakaś dziwna, mało roztarta, poza tym dziwnie poprowadziłaś cień od wewnętrznego kącika. Wewnętrzne kąciki są trochę 'gołe', to pewnie za sprawą ich rozświetlenia - sama wiem, że czasem na fotkach wygląda to tak, jakby nie było tam cienia. Nie podoba mi się róż pod łukiem brwiowym - masz zaczerwienione oczy i ten róż dodatkowo to uwydatnia, poza tym po prostu mi tam nie pasuje. Rozumiem czarną kreskę wewnątrz dolnej powieki bo miał być to prawdopodobnie smokey, ale jakoś mi ta kreska przeszkadza, pomniejsza Ci oczy. Róż na policzkach jest widoczny, nawet go chyba trochę za dużo nałożyłaś, bo wygląda to tak, jakbyś się mocno zaczerwieniła - podejrzewam, że nałożyłaś go dużo, by był widoczny na zdjęciach. Cieniowanie, granat na oczach i usta mi się podobają. Nie gniewaj się za te słowa, po prostu nie bardzo mi się widzi ten makijaż. Ale bardzo miło widzieć Cię na MM
), roz byl ledwo co nalozony. Czarnej kreski wewnatrz powieki zazwyczaj nie uzywam ale mialam zaczerwienione oczy i chcialam to jakos ukryc. A wewnetrzny kacik to sama schrzanilam...