|
Notka |
|
Galeria makijażu - moje makijaże Galeria makijażu, to miejsce, gdzie możesz zaprezentować swój makijaż oraz wymienić się doświadczeniem i opinią. Pochwal się swoim makijażem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Moderatorka z pazurem
|
Delikatny Smokey :)
Moja kolejna proba niestety aparat mam slabiutki wiec i zdjecia niewyrazne
![]() oczka malowane paletka lancome - niestety nazwa cieni juz sie starla, czarna kredka lumene, pigment mac white jard (?), tusz loreal architect |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: Delikatny Smokey :)
rzeczywiście delikatny ten smokey, jak nie smokey
![]() ![]() Edytowane przez ~refleksyjna Czas edycji: 2008-11-28 o 17:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Moderatorka z pazurem
|
tusz jest fatalny, to ten carbon gloss czy jakos tak, strasznie skleja, jest strasznie "sztywny" i do tego ciezko go zmyc no ale skoro kupilam to musze zuzyc tym bardziej ze moj ulubiony masterpiece max juz mi sie skonczyl
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
zalotka zalotka i jeszcze raz zalotka!
![]() oj niestety smokey to nie jest ![]() ![]() górna powiekę możesz spokojnie mocniej podkreslić tym ciemnym, wyciągnąć wyżej ![]() podoba mi się ten błękit z czernią na dolnej powiece, bardzo fajne połaczenie, ale możesz jeszcze użyć białej kredki wewnątrz dolnej powieki. Uf! Podsumowując makijaz mi się podoba, jest z pomysłem, ale cwicz dalej żeby skorygować drobne niedociągnięcia. A na mnie nie bądź zła że się tak rozgadałam, ja w dobrej wierze ![]() pozdrawiam! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Oj niestety mi się nie podoba. Wyszło plamisto, ten ciemny cień w zewnętrznym kąciku jest mało roztarty, nie jest wycieniowany. Górna granica również nie jest roztarta. Dolna powieka - mało roztarcia, również plamy. Pobrudziłaś górną powiekę tuszem, poza tym posklejałaś rzęsy. W efekcie to wszystko wygląda trochę niestarannie. Ale ćwicz, ćwicz i będzie lepiej
![]() ![]()
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
Niezbyt mi się podoba.. taki jakiś nijaki
![]()
![]() |
#7 |
Moderatorka z pazurem
|
dzieki dziewczyny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:31.